E
Ewka34
Gość
Tak fachowej chyba nie ma tutaj serioOj tam oj tam,[emoji23] jest wiele stylistek jeszcze lepszych ode mnie [emoji23][emoji23] więc na pewno jakąś w swojej okolicy masz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak fachowej chyba nie ma tutaj serioOj tam oj tam,[emoji23] jest wiele stylistek jeszcze lepszych ode mnie [emoji23][emoji23] więc na pewno jakąś w swojej okolicy masz
Dziękuję już polubiłamKati Nails & Beaty :*
Wystarczy dobrze poszukać :*Tak fachowej chyba nie ma tutaj serio
Teraz tam pustki bo mniej klientek [emoji23] a kolejnych beżowych wrzucać nie będę [emoji23]Dziękuję już polubiłam
Te hormony to Masakra jakas, niech to już się skończy. Dopiero niedawno zaczely się ujawniać, ale nie podoba mi się to... I współczuje przede wszystkim mojemu mężowi. Co do torby do szpitala to mogę przyznać się bez bicia, ale jeszcze nic nie mam spakowane, poki co jestem na etapie kompletowania. A w weekend dopiero się dowiem co tak naprawdę potrzebuje, a co zapewnia szpital.Dziewczyny ja dziś mam taki humor okropny..mama dzwoniła i powiedziała mi, że co ja taka nabuzowana jestem eh..;/ te hormony tak szaleją że szok.. a tak w ogóle to zabrałam się za pakowanie torby dla małego, i prawie wszystko już mam w mojej torbie na pewno będzie o wiele, wiele więcej rzeczy hehe
Te hormony to Masakra jakas, niech to już się skończy. Dopiero niedawno zaczely się ujawniać, ale nie podoba mi się to... I współczuje przede wszystkim mojemu mężowi. Co do torby do szpitala to mogę przyznać się bez bicia, ale jeszcze nic nie mam spakowane, poki co jestem na etapie kompletowania. A w weekend dopiero się dowiem co tak naprawdę potrzebuje, a co zapewnia szpital.
Ogladalam u kolezanek wiele wypocin i slyszalam wiele opini,co prawda mialam jedna u ktorej zele mi nie odpadaly ale za grubo robila i ten paznokiec byl taki spuchniety wiec trudno, uwierz mi trudno o dobra stylistkeWystarczy dobrze poszukać :*Teraz tam pustki bo mniej klientek [emoji23] a kolejnych beżowych wrzucać nie będę [emoji23]
Mi one nie smakują , siostra przywiozła mi takie dwa opakowania i aż byłam zawiedziona że nie są to te klasyczne z mleczna czekoladąDziewczyny, jak nie wiecie w jaki sposób sobie humor poprawić to polecam te czekoladki, są obłędne [emoji7] [emoji7] [emoji7]
truskawka albo mango [emoji173]️
Ja już oczywiście swoje zjadłam [emoji14]
Zobacz załącznik 873017
To ja nie wiem gdzie Ty biedna mieszkaszOgladalam u kolezanek wiele wypocin i slyszalam wiele opini,co prawda mialam jedna u ktorej zele mi nie odpadaly ale za grubo robila i ten paznokiec byl taki spuchniety wiec trudno, uwierz mi trudno o dobra stylistke
DziękujeŚliczny kolor
Dziękuję jak znajdziesz to pokaż bo chce skrócić 16.07 ale jeszcze hybryde zrobić. Zdejme jak mi termin wyznaczy albo jednego tylko zdejme ha ha nie wiem czy wszysykie chcą czy jeden im wystarczy
Słodycze to zło przygarnelam bym też ale dzisiaj juz zjadlam drożdżowke z jabłkiem
Nie ma dnia u mnie bez słodkiego a przed ciąża mogło słodkie nie istnieć
Na zadupiu partaczyTo ja nie wiem gdzie Ty biedna mieszkasz