reklama
Lustysia
Fanka BB :)
Naprawdę? Dla mnie są mega, ale wiadomo każdy lubi co innegoMi one nie smakują, siostra przywiozła mi takie dwa opakowania i aż byłam zawiedziona że nie są to te klasyczne z mleczna czekoladą
![]()
G
gosc12
Gość
Jesteśmy po wizycie. Szyjka bez zmian. Główka delikatnie w kanale. Mam odstawić luteinę i magnez. Ten tydzień wytrzymam raczej na pewno chociaż nigdy nic nie wiadomo. Na te moje bóle nic mi nie pomoże. Jedynie Apap mam brać. Jeśli to nie przejdzie to mam się zgłosić do neurologa i możliwe, że będzie potrzebne wcześniejsze rozwiązanie ciąży. Malutka wazy 3300kg, ma się dobrze, a to najważniejsze. Pobrany mam gbs. Wracam leżeć... Mam dość na dziś.
GorzkaPomarańcza
Ja juz po wizycie. Dzisiaj 33+4 tydzien ciazy i maly wazy 2140g wiec termin wychodzi na 18.08 ale nie sugeruje sie tym. Myslalam, ze bedzie wielki po nas ale jak na razie wyglada na to, ze raczej w normie
polozenie glowkowe, AFI w normie, ruchy ok
mialam pobierane GBS i za tydzien odbior. Dostalam skierowanie Hbs. Nastepna wizyta za miesiac ale powiedzial, ze za miesiąc moge juz urodzic [emoji14]
Ankan
Tez mam pelnoDziękuje
Ja chyba zrobię coś podobnego do tych co Kasia dodała. Mam mnostwo ładnych paznokci w galerii, śale wszystko to kwestia gustu. Jeśli chcesz to mogę Ci coś wyslacu mnie powiedzieli, ze najlepiej całe zdjąć, bo to roznie może być jakby cc jednak musieli zrobic.
Ja w pierwszym trymestrze nie mogłam patrzeć na słodycze i się cieszyłam w głębi duszy, bo wiadomo puste kalorie. Ale niestety później mi to przeszło [emoji23]
To też u każdej kobiety inaczej bo mi nic nie leci a i biust ledwo uroslSiary mam coraz więcej [emoji50] za niedługo trzeba będzie wkładki chyba zacząć nosić...
Odpoczywaj a malutka Już duża panna :*Jesteśmy po wizycie. Szyjka bez zmian. Główka delikatnie w kanale. Mam odstawić luteinę i magnez. Ten tydzień wytrzymam raczej na pewno chociaż nigdy nic nie wiadomo. Na te moje bóle nic mi nie pomoże. Jedynie Apap mam brać. Jeśli to nie przejdzie to mam się zgłosić do neurologa i możliwe, że będzie potrzebne wcześniejsze rozwiązanie ciąży. Malutka wazy 3300kg, ma się dobrze, a to najważniejsze. Pobrany mam gbs. Wracam leżeć... Mam dość na dziś.
miloscwczasachpopkultury
Jesteśmy po wizycie. Szyjka bez zmian. Główka delikatnie w kanale. Mam odstawić luteinę i magnez. Ten tydzień wytrzymam raczej na pewno chociaż nigdy nic nie wiadomo. Na te moje bóle nic mi nie pomoże. Jedynie Apap mam brać. Jeśli to nie przejdzie to mam się zgłosić do neurologa i możliwe, że będzie potrzebne wcześniejsze rozwiązanie ciąży. Malutka wazy 3300kg, ma się dobrze, a to najważniejsze. Pobrany mam gbs. Wracam leżeć... Mam dość na dziś.
Super wieści i piękna waga córeczki
Na to nie ma regułyTez mam pelnonawet w galerii mam folder paznokcie. Ale jak już zrobisz to wrzuć bo nowe inspiracje zawsze się przydadzą
![]()
To też u każdej kobiety inaczej bo mi nic nie leci a i biust ledwo urosl
A stary okres trzeba złożyć oddzielny wniosek tak mi tłumaczyła pani z mopsu później na nowy głupie ale tak trzebaChyba tak jest że jak nowy okres składania wniosków jest w październiku a jak dziecko urodzi się np w lipcu czy w sierpniu i się złoży papiery odtazu po uridzeniuuro będzie wyrownanietez będę składac jak się mala urodzi o 500 i becikowe
![]()
reklama
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Na zadupiu partaczy![]()