reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jesteśmy po wizycie. Szyjka bez zmian. Główka delikatnie w kanale. Mam odstawić luteinę i magnez. Ten tydzień wytrzymam raczej na pewno chociaż nigdy nic nie wiadomo. Na te moje bóle nic mi nie pomoże. Jedynie Apap mam brać. Jeśli to nie przejdzie to mam się zgłosić do neurologa i możliwe, że będzie potrzebne wcześniejsze rozwiązanie ciąży. Malutka wazy 3300kg, ma się dobrze, a to najważniejsze. Pobrany mam gbs. Wracam leżeć... Mam dość na dziś.

Ja juz po wizycie. Dzisiaj 33+4 tydzien ciazy i maly wazy 2140g wiec termin wychodzi na 18.08 ale nie sugeruje sie tym. Myslalam, ze bedzie wielki po nas ale jak na razie wyglada na to, ze raczej w normie :) polozenie glowkowe, AFI w normie, ruchy ok :) mialam pobierane GBS i za tydzien odbior. Dostalam skierowanie Hbs. Nastepna wizyta za miesiac ale powiedzial, ze za miesiąc moge juz urodzic [emoji14]

Dziękuje :)
Ja chyba zrobię coś podobnego do tych co Kasia dodała. Mam mnostwo ładnych paznokci w galerii, śale wszystko to kwestia gustu. Jeśli chcesz to mogę Ci coś wyslac ;) u mnie powiedzieli, ze najlepiej całe zdjąć, bo to roznie może być jakby cc jednak musieli zrobic.
Ja w pierwszym trymestrze nie mogłam patrzeć na słodycze i się cieszyłam w głębi duszy, bo wiadomo puste kalorie. Ale niestety później mi to przeszło [emoji23]
Tez mam pelno :) nawet w galerii mam folder paznokcie. Ale jak już zrobisz to wrzuć bo nowe inspiracje zawsze się przydadzą :)

Siary mam coraz więcej [emoji50] za niedługo trzeba będzie wkładki chyba zacząć nosić...
To też u każdej kobiety inaczej bo mi nic nie leci a i biust ledwo urosl

Jesteśmy po wizycie. Szyjka bez zmian. Główka delikatnie w kanale. Mam odstawić luteinę i magnez. Ten tydzień wytrzymam raczej na pewno chociaż nigdy nic nie wiadomo. Na te moje bóle nic mi nie pomoże. Jedynie Apap mam brać. Jeśli to nie przejdzie to mam się zgłosić do neurologa i możliwe, że będzie potrzebne wcześniejsze rozwiązanie ciąży. Malutka wazy 3300kg, ma się dobrze, a to najważniejsze. Pobrany mam gbs. Wracam leżeć... Mam dość na dziś.
Odpoczywaj a malutka Już duża panna :*

Super wieści i piękna waga córeczki :) możesz być juz spokojna :)

Tez mam pelno :) nawet w galerii mam folder paznokcie. Ale jak już zrobisz to wrzuć bo nowe inspiracje zawsze się przydadzą :)

To też u każdej kobiety inaczej bo mi nic nie leci a i biust ledwo urosl
Na to nie ma reguły :) znajoma od 20tc chodziła z wkładkami tak ja zakewalo. Jak z mlodym coś tam miałam. Zalało mnie na trzecią dobę od wstrzymania akcji porodowej. A teraz na początku ciąży wstrzymało mi resztki pokarmu, a jakoś czas temu pojawiła się siara. Inne nie mają aż do czasu porodu :) także tym nie ma co się sugerować :*

Chyba tak jest że jak nowy okres składania wniosków jest w październiku a jak dziecko urodzi się np w lipcu czy w sierpniu i się złoży papiery odtazu po uridzeniuuro będzie wyrownanie :) tez będę składac jak się mala urodzi o 500 i becikowe :)
A stary okres trzeba złożyć oddzielny wniosek tak mi tłumaczyła pani z mopsu później na nowy głupie ale tak trzeba

reklama
Do góry