reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja po wizycie i szyjka skrócona znowu o 8 mm. Teraz ma 2,1 cm i jest trochę miękka.Mam pić 2 razy dziennie magnez i się oszczędzać. Na koncert nie nie pojechać, ale tego się spodziewałam. Mówił, że urodzę wcześniej, ale nie wiem ile....
Teraz mój gin idzie na urlop, ale mam się zgłosić na badanie szyjki do lekarza, który go zastępuje, albo w razie "W" jechać do szpitala. Zaraz zadzwonię i spróbuję zrobić termin.
Leo ułożony główką do dołu i tak powinno zostać.
To teraz musisz dużo odpoczywać i się oszczędzać :) w którym dokładnie jesteś tygodniu?

reklama
Za pół godziny jednak jedziemy na wizytę. Nie dotrwam do 19.30
Czuje, że nie obejdzie się bez szpitala. Jest źle i mam już dość .. mam nadzieję , że u malutkiej przynajmniej wszystko dobrze.
Jak bym miała rodzić dzisiaj to przecież bym nie dała rady .. [emoji24][emoji25]
Powodzenia Klaudia !

Dziewczyny, jak nie wiecie w jaki sposób sobie humor poprawić to polecam te czekoladki, są obłędne [emoji7] [emoji7] [emoji7]
truskawka albo mango ❤️
Ja już oczywiście swoje zjadłam :p
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 349
Ja juz tez po wizycie w szpitalu - oglądanie oddziału plus kwalifikacyjna wizyta u lekarza do porodu . Jestem zakwalifikowana na 10 sierpnia na 11.30 do cesarskiego cięcia - jesli dotrwam ( tak powiedziała lekarz ) . To byłby 38 tydzień i 4 dzień . Szyjka zaczela sie skracać , ale nadal trzyma mocno . Malutka lezy pośladkowo.
A mogę spytać to Ty chodzisz na nfz, że wizyta w szpitalu i Ci termin juz wyznaczyli? Bo mnie czeka tez raczej cc bo leży pośladkowo ale dowiem się w środę co i jak dalej ale chodzę prywatnie do gina

A mogę spytać to Ty chodzisz na nfz, że wizyta w szpitalu i Ci termin juz wyznaczyli? Bo mnie czeka tez raczej cc bo leży pośladkowo ale dowiem się w środę co i jak dalej ale chodzę prywatnie do gina
Nie, ja mam pakiet medyczny w Medicover - to taka prywatna placówka jak Luxmed.

@Ankan pierwsze zdjęcie jak leżę norlanie.
Drugie jak próbuję wstać i napinam mięśnie. Widać że mięśnie się rozeszły u trzymają po bokach a na środku nic nie trzyma i brzuch nabiera kształtu trójkąta. Zobacz załącznik 872998Zobacz załącznik 872999
O matkoooo, no powiem Ci że wygląda to co najmniej dziwnie [emoji16] a te mięśnie nie rozchodzą się właśnie od tego, że się napina mięśnie brzucha? Prowadząca fitnes od początku mówiła mi, że w ciąży trzeba np podnosić się przez bok, a nie tak na wprost żeby właśnie nie napinać mięśni prostych brzucha.

Za pół godziny jednak jedziemy na wizytę. Nie dotrwam do 19.30
Czuje, że nie obejdzie się bez szpitala. Jest źle i mam już dość .. mam nadzieję , że u malutkiej przynajmniej wszystko dobrze.
Jak bym miała rodzić dzisiaj to przecież bym nie dała rady .. [emoji24][emoji25]
Dawaj znać co lekarz powie! Trzymam kciuki :*

reklama
Do góry