Teraz będą wszystkie sprawdzać czy tak mają [emoji23]Zabawnie to wyglada, ale tym oto sposobem zauwazylam, ze tez tak mam [emoji23]
Zobacz załącznik 873000
Zobacz załącznik 873001
reklama
E
Ewka34
Gość
Tez tak mam [emoji23]Zabawnie to wyglada, ale tym oto sposobem zauwazylam, ze tez tak mam [emoji23]
Zobacz załącznik 873000
Zobacz załącznik 873001
E
Ewka34
Gość
Niooooo [emoji23][emoji23][emoji23]Teraz będą wszystkie sprawdzać czy tak mają [emoji23]
G
gosc12
Gość
Za pół godziny jednak jedziemy na wizytę. Nie dotrwam do 19.30
Czuje, że nie obejdzie się bez szpitala. Jest źle i mam już dość .. mam nadzieję , że u malutkiej przynajmniej wszystko dobrze.
Jak bym miała rodzić dzisiaj to przecież bym nie dała rady .. [emoji24][emoji25]
Czuje, że nie obejdzie się bez szpitala. Jest źle i mam już dość .. mam nadzieję , że u malutkiej przynajmniej wszystko dobrze.
Jak bym miała rodzić dzisiaj to przecież bym nie dała rady .. [emoji24][emoji25]
E
Ewka34
Gość
I bardzo dobrze ze jedziesz :* informuj nas :*Za pół godziny jednak jedziemy na wizytę. Nie dotrwam do 19.30
Anulaa88
Fanka BB :)
@KatiNails pierwszy raz widzę taki trójkątny brzuch[emoji16]
masz racje, stylistek jak grzybów po deszczu, ale jednocześnie dobrych stylistek jak na lekarstwoTakie klientki jak Ty to skarb! Ja będę się za kilka lat przeprowadzać i to 50 km dalej, a że mam kilka dziewczyn które są przedstawicielami i bywają w tamtych okolicach same powiedziały że będą jeździły do mnie na pazury dalej,[emoji7][emoji7] podbudowuje to człowieka strasznie tym bardziej że teraz stylistek jak grzybów po deszczu
Lustysia
Lepiej jak szybciej pojedziecie, może lekarz coś zaradzi na to i nie będziesz musiała się tak meczyc. U małej napewno wszystko w porządku. Nie stresuj się i daj znać po wizycieZa pół godziny jednak jedziemy na wizytę. Nie dotrwam do 19.30
reklama
Meml
U mnie też tak jest.Wiem mało pięknie to wygląda,[emoji23] ale tak najlepiej to pokazać [emoji23] nie potrafię tłumaczyć