reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam termin na 16.08 i chciałam jeszcze z tydzien ponosić ale jeden mi odpadl i sie zastanawiam czy jeszcze robic
Ja bym pewnie zrobiła :D moja intuicja podpowiada, ze jeszcze trochę się pomęczę w ciazy. Poki co odpukać nic mi większego nie dolega, ale zdaje sobie sprawę, ze z dnia na Dzien wszystko może się zmienic. Jednak w szpitalu powiedzieli mi, ze najbezpieczniej będzie jak na początku sierpnia już zdejmę. Teraz mam rozkmine czy u rak i nóg muszę? Może tylko u rak wystarczy? [emoji23] I tak najprawdopodobniej będę musiała rodzic w pończochach uciskowych, Wiec palce będą zakryte u stop. Sama nie wiem...

reklama
Ja muszę też przysiąść i skończyć swoją listę zakupową. Zostały drobiazgi i ten fotelik, ale trzeba się tym w końcu zająć. Wczoraj w nocy zamówiłam wkłady do kosza na pampersy. Zaraz może pojadę kupić pampersy i kosmetyki.
Znacie w ogóle Srokę? Robi fajne analizy składów kosmetyków dla dzieci. Warto przejrzeć Link do: Analizy dla dzieci | Sroka o....

Ja do szpitala wezmę ubrankana 50 i 56. Nie mam pojęcia jaki duży będzie mój synek. Marta miała 50 cm i ważyła 3300 g. W ciuszkach się topiła❤️.
Dzieki niej i jej analizom, wybralam chusteczki babydream z bionagietkiem z rossmana :p

Ja czuje, ze jeszcze trochę pobędę w tej ciazy [emoji14] ale najpóźniej na początku sierpnia zdejmę paznokcie dla świetego spokoju, a termin mam dopiero na 24 sierpnia [emoji14] chyba ze mi jeszcze coś strzeli do głowy [emoji23] ale trochę daleko muszę jezdzic do mojej stylistki, bo do innego miasta... tak się do niej przyzwyczaiłam i jestem zadowolona, ze szkoda mi jej zmieniać, mimo ze się przeprowadziłam ;) i już coraz ciezej te podroze znoszę [emoji14] a co do malowania zwykłym lakierem to u mnie powiedzieli w szpitalu, ze to żaden problem bo w razie czego oni to mogą spokojnie zmyć, gorzej właśnie z żelami czy hybryda, bo to musieli by młotkiem, a i tak by nie pomogło [emoji23]
Takie klientki jak Ty to skarb! Ja będę się za kilka lat przeprowadzać i to 50 km dalej, a że mam kilka dziewczyn które są przedstawicielami i bywają w tamtych okolicach same powiedziały że będą jeździły do mnie na pazury dalej,[emoji7][emoji7] podbudowuje to człowieka strasznie tym bardziej że teraz stylistek jak grzybów po deszczu

Tez mam plan dziś poczytać tą książkę :)

Hihi I po co to wstawilas? [emoji14] Tak bym nie wiedziała i bym nie poszła a tak pewnie pójdę i coś kupię :)

mam uszykowane 56 polspiochy i kaftanik albo pajacyka no i czapeczka :) jakby czasem Maly był mega duzy to mój wie gdzie uszykowane w razie czego będzie 62. A na wierzch taka pieluche i kocyk zależy jak będzie na dworze

Nie denerwuj się :) glowa do gory będzie wszystko dobrze

@KatiNails super wygladasz :) po czym poznać, że mięśnie proste się rozeszły ?
A pazurki Super dziś robiłaś Az sobie zapisałam zrzut
Teraz mam takie ale muszę wreszcie skrócić i zapisałam się na 16.07.
Zobacz załącznik 872993
@Meml na spokojnie Kochana. Jeszcze nie ma tragedii z tą Twoją szyjką. W tej samej sytuacji jestem mam ostatnią wizytę w środę bo moj Gin zaczyna urlop. Trochę dziwnie mi, że go nie będzie na końcówce ale cóż juz raz byłam u jego kolegi i też spoko więc jakos dam radę. Chociaż mam miec cc więc ciekawe kto mi zrobi ale w środę mam nadzieję, ze wszystkiego się dowiem.
Niech Ci stylistka podniesie czubki bo Ci się robią takie w dół zadarte jak szpony :*
Zaraz cykne zdjęcie.

Śliczne paznokcie, takie letnie, uwielbiam takie stylizacje [emoji173]️ Ja muszę sobie coś znaleźć na środę ;)
A takie? Tek samej dziewczyny :D typowo letnie :)
FB_IMG_1528211272584.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1528211272584.jpg
    FB_IMG_1528211272584.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 328
reklama
Do góry