Lustysia
Fanka BB :)
Ja bym pewnie zrobiłaJa mam termin na 16.08 i chciałam jeszcze z tydzien ponosić ale jeden mi odpadl i sie zastanawiam czy jeszcze robic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym pewnie zrobiłaJa mam termin na 16.08 i chciałam jeszcze z tydzien ponosić ale jeden mi odpadl i sie zastanawiam czy jeszcze robic
No to super jak takTzn ja mialam zawsze miekkie i mi pekaly.. wiec robilam zelami jakies 2-3 lata.. przed ciaza zdjelam i nie zaluje bo sa naprawde mocne![]()
Dzieki niej i jej analizom, wybralam chusteczki babydream z bionagietkiem z rossmanaJa muszę też przysiąść i skończyć swoją listę zakupową. Zostały drobiazgi i ten fotelik, ale trzeba się tym w końcu zająć. Wczoraj w nocy zamówiłam wkłady do kosza na pampersy. Zaraz może pojadę kupić pampersy i kosmetyki.
Znacie w ogóle Srokę? Robi fajne analizy składów kosmetyków dla dzieci. Warto przejrzeć Link do: Analizy dla dzieci | Sroka o....
Ja do szpitala wezmę ubrankana 50 i 56. Nie mam pojęcia jaki duży będzie mój synek. Marta miała 50 cm i ważyła 3300 g. W ciuszkach się topiła.
Takie klientki jak Ty to skarb! Ja będę się za kilka lat przeprowadzać i to 50 km dalej, a że mam kilka dziewczyn które są przedstawicielami i bywają w tamtych okolicach same powiedziały że będą jeździły do mnie na pazury dalej,[emoji7][emoji7] podbudowuje to człowieka strasznie tym bardziej że teraz stylistek jak grzybów po deszczuJa czuje, ze jeszcze trochę pobędę w tej ciazy [emoji14] ale najpóźniej na początku sierpnia zdejmę paznokcie dla świetego spokoju, a termin mam dopiero na 24 sierpnia [emoji14] chyba ze mi jeszcze coś strzeli do głowy [emoji23] ale trochę daleko muszę jezdzic do mojej stylistki, bo do innego miasta... tak się do niej przyzwyczaiłam i jestem zadowolona, ze szkoda mi jej zmieniać, mimo ze się przeprowadziłami już coraz ciezej te podroze znoszę [emoji14] a co do malowania zwykłym lakierem to u mnie powiedzieli w szpitalu, ze to żaden problem bo w razie czego oni to mogą spokojnie zmyć, gorzej właśnie z żelami czy hybryda, bo to musieli by młotkiem, a i tak by nie pomogło [emoji23]
KoniecznieNo to super jak takMoje pewnie będą jak piórka gdy zdejmę, musze się chyba zaopatrzyć w dobra odżywkę.
Śliczne paznokcie, takie letnie, uwielbiam takie stylizacjeTeraz mam takie ale muszę wreszcie skrócić i zapisałam się na 16.07.
Zobacz załącznik 872993
Niech Ci stylistka podniesie czubki bo Ci się robią takie w dół zadarte jak szpony :*Tez mam plan dziś poczytać tą książkę![]()
Hihi I po co to wstawilas? [emoji14] Tak bym nie wiedziała i bym nie poszła a tak pewnie pójdę i coś kupię![]()
mam uszykowane 56 polspiochy i kaftanik albo pajacyka no i czapeczkajakby czasem Maly był mega duzy to mój wie gdzie uszykowane w razie czego będzie 62. A na wierzch taka pieluche i kocyk zależy jak będzie na dworze
Nie denerwuj sięglowa do gory będzie wszystko dobrze
@KatiNails super wygladaszpo czym poznać, że mięśnie proste się rozeszły ?
A pazurki Super dziś robiłaś Az sobie zapisałam zrzut
Teraz mam takie ale muszę wreszcie skrócić i zapisałam się na 16.07.
Zobacz załącznik 872993
@Meml na spokojnie Kochana. Jeszcze nie ma tragedii z tą Twoją szyjką. W tej samej sytuacji jestem mam ostatnią wizytę w środę bo moj Gin zaczyna urlop. Trochę dziwnie mi, że go nie będzie na końcówce ale cóż juz raz byłam u jego kolegi i też spoko więc jakos dam radę. Chociaż mam miec cc więc ciekawe kto mi zrobi ale w środę mam nadzieję, ze wszystkiego się dowiem.
A takie? Tek samej dziewczynyŚliczne paznokcie, takie letnie, uwielbiam takie stylizacje [emoji173]️ Ja muszę sobie coś znaleźć na środę![]()
Super