reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam termin na 16.08 i chciałam jeszcze z tydzien ponosić ale jeden mi odpadl i sie zastanawiam czy jeszcze robic
Ja bym pewnie zrobiła :D moja intuicja podpowiada, ze jeszcze trochę się pomęczę w ciazy. Poki co odpukać nic mi większego nie dolega, ale zdaje sobie sprawę, ze z dnia na Dzien wszystko może się zmienic. Jednak w szpitalu powiedzieli mi, ze najbezpieczniej będzie jak na początku sierpnia już zdejmę. Teraz mam rozkmine czy u rak i nóg muszę? Może tylko u rak wystarczy? [emoji23] I tak najprawdopodobniej będę musiała rodzic w pończochach uciskowych, Wiec palce będą zakryte u stop. Sama nie wiem...

reklama
Ja muszę też przysiąść i skończyć swoją listę zakupową. Zostały drobiazgi i ten fotelik, ale trzeba się tym w końcu zająć. Wczoraj w nocy zamówiłam wkłady do kosza na pampersy. Zaraz może pojadę kupić pampersy i kosmetyki.
Znacie w ogóle Srokę? Robi fajne analizy składów kosmetyków dla dzieci. Warto przejrzeć Link do: Analizy dla dzieci | Sroka o....

Ja do szpitala wezmę ubrankana 50 i 56. Nie mam pojęcia jaki duży będzie mój synek. Marta miała 50 cm i ważyła 3300 g. W ciuszkach się topiła❤️.
Dzieki niej i jej analizom, wybralam chusteczki babydream z bionagietkiem z rossmana :p

Ja czuje, ze jeszcze trochę pobędę w tej ciazy [emoji14] ale najpóźniej na początku sierpnia zdejmę paznokcie dla świetego spokoju, a termin mam dopiero na 24 sierpnia [emoji14] chyba ze mi jeszcze coś strzeli do głowy [emoji23] ale trochę daleko muszę jezdzic do mojej stylistki, bo do innego miasta... tak się do niej przyzwyczaiłam i jestem zadowolona, ze szkoda mi jej zmieniać, mimo ze się przeprowadziłam ;) i już coraz ciezej te podroze znoszę [emoji14] a co do malowania zwykłym lakierem to u mnie powiedzieli w szpitalu, ze to żaden problem bo w razie czego oni to mogą spokojnie zmyć, gorzej właśnie z żelami czy hybryda, bo to musieli by młotkiem, a i tak by nie pomogło [emoji23]
Takie klientki jak Ty to skarb! Ja będę się za kilka lat przeprowadzać i to 50 km dalej, a że mam kilka dziewczyn które są przedstawicielami i bywają w tamtych okolicach same powiedziały że będą jeździły do mnie na pazury dalej,[emoji7][emoji7] podbudowuje to człowieka strasznie tym bardziej że teraz stylistek jak grzybów po deszczu

Tez mam plan dziś poczytać tą książkę :)

Hihi I po co to wstawilas? [emoji14] Tak bym nie wiedziała i bym nie poszła a tak pewnie pójdę i coś kupię :)

mam uszykowane 56 polspiochy i kaftanik albo pajacyka no i czapeczka :) jakby czasem Maly był mega duzy to mój wie gdzie uszykowane w razie czego będzie 62. A na wierzch taka pieluche i kocyk zależy jak będzie na dworze

Nie denerwuj się :) glowa do gory będzie wszystko dobrze

@KatiNails super wygladasz :) po czym poznać, że mięśnie proste się rozeszły ?
A pazurki Super dziś robiłaś Az sobie zapisałam zrzut
Teraz mam takie ale muszę wreszcie skrócić i zapisałam się na 16.07.
Zobacz załącznik 872993
@Meml na spokojnie Kochana. Jeszcze nie ma tragedii z tą Twoją szyjką. W tej samej sytuacji jestem mam ostatnią wizytę w środę bo moj Gin zaczyna urlop. Trochę dziwnie mi, że go nie będzie na końcówce ale cóż juz raz byłam u jego kolegi i też spoko więc jakos dam radę. Chociaż mam miec cc więc ciekawe kto mi zrobi ale w środę mam nadzieję, ze wszystkiego się dowiem.
Niech Ci stylistka podniesie czubki bo Ci się robią takie w dół zadarte jak szpony :*
Zaraz cykne zdjęcie.

Śliczne paznokcie, takie letnie, uwielbiam takie stylizacje [emoji173]️ Ja muszę sobie coś znaleźć na środę ;)
A takie? Tek samej dziewczyny :D typowo letnie :)
FB_IMG_1528211272584.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1528211272584.jpg
    FB_IMG_1528211272584.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 332
reklama
Do góry