reklama
Ja rano czuje się dobrze, zaczynam się złe czuć około 15-16 zaczyna mnie mdlic... pobolewa mnie brzuch i plecy... a teraz siedzę w laboratorium bo jestem w trakcie badania glukozy...i już wiem ze znowu będę miała insulinę... cukier na czczo 105... ech
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
wolkowska
Zaciekawiona BB
Hej ja też jestem na insulinie. Jak sobie radzilaś wcześniej? Moje cukry sa przeważnie w normie, ale niestety czasem zdarza się ze jest za dużo a czasem za mało :-(Ja rano czuje się dobrze, zaczynam się złe czuć około 15-16 zaczyna mnie mdlic... pobolewa mnie brzuch i plecy... a teraz siedzę w laboratorium bo jestem w trakcie badania glukozy...i już wiem ze znowu będę miała insulinę... cukier na czczo 105... ech
××Ewela××
Fanka BB :)
@NowaNatka pierwsza wizytę masz juz za sobą? W którym jesteś tyg.
Ja miałam pierwsza wizytę w czwartek ale jeszcze nie bylo nic widać taka malutka kropeczka i dlatego mam jutro isc zobaczyć umieram z strachu. Mdłości nie mam i też się martwie ogólnie to się wszystkim martwię.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam pierwsza wizytę w czwartek ale jeszcze nie bylo nic widać taka malutka kropeczka i dlatego mam jutro isc zobaczyć umieram z strachu. Mdłości nie mam i też się martwie ogólnie to się wszystkim martwię.
Hej ja też jestem na insulinie. Jak sobie radzilaś wcześniej? Moje cukry sa przeważnie w normie, ale niestety czasem zdarza się ze jest za dużo a czasem za mało :-(
Ja wole cukry za wysokie niż za małe... za mały cukier (spadek cukru) odebrał mi córkę w 33tc... i przyspieszył cc. Insulina dla mnie jest takim zabezpieczeniem... czułam się bezpieczniej jak ja miałam. Cukrzyca u mnie pojawia sie razem z II kreskami na teście i znika z porodem [emoji16] teraz zrobiłam test ogtt wyniki po 16 zobaczyny choć sam cukier na czczo 105 jest już za wysoki...
NowaNatka
tak mam za soba wizytę teraz jestem gdzieś w6tyg według usg według OM 7@NowaNatka pierwsza wizytę masz juz za sobą? W którym jesteś tyg.
w pierwszej ciąży tez za szybko poszłam o widziałam sam pęcherzyk ,dobrze wiem ze takie czekanie najgorzej stresuje ,ale do jutra mało czasu juz .ktory masz tydzien?
××Ewela××
Według miesiączki 5 tydz, ale lekarz w czwartek widział tylko maleńko kropeczke i nie mógł stwiedzieć ze to pecherzyk i kazał przyjść jutro dlatego się bojętak mam za soba wizytę teraz jestem gdzieś w6tyg według usg według OM 7
w pierwszej ciąży tez za szybko poszłam o widziałam sam pęcherzyk ,dobrze wiem ze takie czekanie najgorzej stresuje ,ale do jutra mało czasu juz .ktory masz tydzien?
wolkowska
Zaciekawiona BB
105 nie jest źle, zależy jaki jest w nocy. Ja czasem mam ponad 100 rano ale w nocy mam kolo 80, dibetolog mi powiedziała ze to takie odbicie po niskim w nocy. Ja mam cukrzycę na codzień i mam tabletki, przed ciąża zamianka na insulinę i tak całą ciąże. To moja druga, ale jakoś bardziej sie boje.Ja wole cukry za wysokie niż za małe... za mały cukier (spadek cukru) odebrał mi córkę w 33tc... i przyspieszył cc. Insulina dla mnie jest takim zabezpieczeniem... czułam się bezpieczniej jak ja miałam. Cukrzyca u mnie pojawia sie razem z II kreskami na teście i znika z porodem [emoji16] teraz zrobiłam test ogtt wyniki po 16 zobaczyny choć sam cukier na czczo 105 jest już za wysoki...
reklama
wolkowska
Zaciekawiona BB
Zadam może mało czułe pytanie, ale jak duży spadek miałaś? Ja wczoraj mialam do 48 aż :-( przepraszam ze tak dopytuje...Ja wole cukry za wysokie niż za małe... za mały cukier (spadek cukru) odebrał mi córkę w 33tc... i przyspieszył cc. Insulina dla mnie jest takim zabezpieczeniem... czułam się bezpieczniej jak ja miałam. Cukrzyca u mnie pojawia sie razem z II kreskami na teście i znika z porodem [emoji16] teraz zrobiłam test ogtt wyniki po 16 zobaczyny choć sam cukier na czczo 105 jest już za wysoki...