Ojej.Powiedz jak najszybciej.Będzie musiał się oswoić z sytuacją.Czym szybciej tym lepiej dla Ciebie i dla niego.Powodzenia.Witam mama 2 dziewczynek I teraz 3 ciaza ( wpadka) Maz jeszcze nic nie wiem. On nie chcial juz wiecej dzieci Ale sie stresuje .Jestesmy w polowie 30 ,mieszkanu za granica na wynajmowamym mieszkaniu. Boje sie mu powiedziec I jego reakcji. Nikt nie wiem tylko wy dziewczyny musialam podzielic sie z kims. przerazona
reklama
Okres powinnam mieć 4-5 grudnia zawsze wahał się o jeden dwa dniHej
A kiedy powinnaś mieć okres? Ja tez nie mam wysokiej bety, ważny przyrost, dla uspokojenia możesz zrobić powtórnie żeby zobaczyć jak przyrasta trzymam kciuki )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Fanka BB :)
Myślę ze jest ok mi lekarz mówił że ponad półtora tyś już widać pecherzyk kiedy masz kolejną wizytę?Właśnie odebrałam wyniki bety, ze środy 1056 a dzisiaj 1820. Lekarz mi mówił że jak będzie koło 2000 to będzie ok, nadal jestem przerażona z kalkulatora wychodzi ze jest ok, sama nie wiem co myśleć. Zamiast się uspokoić to nadal się boję
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze to ja też się boje te brzucho mnie pobolewa dość często i taka czasami lekko żółta wydzielina ale od czasu do czasu, ja już chyba szaleje..
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
minuta ciszy
Zaciekawiona BB
Zawsze chciałam mieć duza rodzinę. Widzę że nie jestem sama co do rodziny! A pamiętam że Bete robiłam w drugiej ciąży. Uważam że lepiej poczekać zrobix test i umuwic sie na wizytę w 8 tyg. Bylam piereszej i drugiej ciazy w 5.5 i mało co widać , lekarz mówił że jeszcze serducho moze nie bic A w 8-9 już ładnie widać fasolkę, serducho bije Ale wiadomo ciekawość Jest nad
Dokładnie masz rację, w poprzednich ciazach byłam później u lekarza i było widać pięknie pęcherzyk i zarodek a teraz się pospieszylam i mam za swoje. Nerwy tylko niepotrzebnie i już. Ale to chyba wynika z wieku i świadomości co się może nie udać. Jak się rodziły dziewczyny 14,13 i 10 lat jakoś tak spokojniej to przechodziłam.
reklama
mamaleosia
Zaciekawiona BB
Witam, mam na imię Ewelina i od kilku dni podejrzewam ze jestem w ciąży. W mikolajki zrobilam test i wyszly dwie kreski, dzis zrobilam bete ale wynikow jeszcze nie mam. Internetowy kalkulator termin wyliczyl mi na 11 sierpnia. W domu ma 15 miesięcznego Leosia i chodz mysl o kolejnym dziecku troche mnie przerazila, to czytajac to forum stwierdzilam ze bedzie dobrze. Dzieki dziewczyny, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.