reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Boże .. ja chcę jutro .. nie wiem czy na szpitalu się nie skończy .. cały kolejny dzień ból okropny tego posladka, przed chwilą K mnie zbierał z podłogi z przedpokoju bo ledwo wyszłam z łazienki ale już po wyjściu mnie złamało , uplakalam się i bałam ruszyć. Teraz leżę i nawet noga nie ruszam. Ciekawe jak do łazienki pójdę lub jutro na badanie .. jest po prostu tragedia. Tak źle jeszcze nie było. [Emoji24][emoji24]

reklama
Boże .. ja chcę jutro .. nie wiem czy na szpitalu się nie skończy .. cały kolejny dzień ból okropny tego posladka, przed chwilą K mnie zbierał z podłogi z przedpokoju bo ledwo wyszłam z łazienki ale już po wyjściu mnie złamało , uplakalam się i bałam ruszyć. Teraz leżę i nawet noga nie ruszam. Ciekawe jak do łazienki pójdę lub jutro na badanie .. jest po prostu tragedia. Tak źle jeszcze nie było. [Emoji24][emoji24]
A to nie masz rwy kulszowej ?

Ja swego czasu tak miałam, że z łóżka nie mogłam wstać, tak mnie bolało biodro, i promieniowało do pośladka i całej nogi..chwilę to trwało ale w miarę przeszło..każdy krok to był okropny ból..wiem co czujesz, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie :*

Współczuję....

To mnie pocieszyłyście z tym obniżonym brzuchem. Ostatnio sąsiadka mówiła, że mi brzuch już opadł.
Ciekawe co mi jutro powie na tą moją szyjkę...

Współczuję... Może to faktycznie rwa kulszowa..

Jery kobieto!! Jedz dzis juz na IP , jak ty sie ruszac nie mozesz :(

Współczuję....

To mnie pocieszyłyście z tym obniżonym brzuchem. Ostatnio sąsiadka mówiła, że mi brzuch już opadł.
Ciekawe co mi jutro powie na tą moją szyjkę...
Ja mam wizyte w czwartek i tez jestem ciekawa co mi powie..
Mi brzuch strasznie opadl na dol.. nawet mężul zauwazyl :p

Zatrucie ciazowe? :eek: od czego?
Nie wiem ślę takie dolegliwości nie raz na to wskazują tak mi się po prostu skojarzyło wiem że moja kuzynka dostala w 32 tyg dziwne mdłości rozwolnienie bóle głowy i okazało się że zatrucie ciążowe i nie skończyło się dobrze.Ale zapewne dziewczyny mają rację że organizm do porodu się szykuje

reklama
Oj dziewczyny jak miło tu wejść, wrzucić zdjęcie i poczytać komplementy [emoji16][emoji16][emoji16]

Jakby któraś miała doła itp, to wrzućcie zdjęcie na forum, a smutki przejdą [emoji23] (tzn ja dzisiaj smutków nie mam, ale mówię ogólnie)
Śliczne zdjęcie :)
Ja mam dziś jakiegoś głupiego dola, ale raczej mojego zdjęcia nie chcielibyście oglądać :p

Do góry