reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mnie dzisiaj cały dzień nie było na forum, bo byliśmy na tych chrzcinach [emoji4] od rana bieganina żeby się wyrobić (u nas standard), na 12 msza, a później imprezka w lokalu. Wróciliśmy jakoś koło 19 [emoji4] ale dzisiaj fajnie, bo dobrze się czuję, więc nawet to nie był problem tyle wysiedzieć [emoji4]

Wrzucę wam jeszcze fotkę, dzisiaj 35+3 :)

Zobacz załącznik 872825
Pieknie ❤❤❤❤

reklama
Mnie dzisiaj cały dzień nie było na forum, bo byliśmy na tych chrzcinach [emoji4] od rana bieganina żeby się wyrobić (u nas standard), na 12 msza, a później imprezka w lokalu. Wróciliśmy jakoś koło 19 [emoji4] ale dzisiaj fajnie, bo dobrze się czuję, więc nawet to nie był problem tyle wysiedzieć [emoji4]

Zobacz załącznik 872825
Śliczna mamusia <3

Kiedy obniża się brzuch? To sprawa indywidualna czy jest jakiś okres kiedy brzuch powinien się obniżyć?

To jest grupa otwarta co nie? Jak tam dołącze to wszyscy na fb będą to widzieć?
Jeśli to grupa zamkniętą, to będzie tylko widać publicznie, że dołączyłaś[emoji4]

Zobacz załącznik 872825
No bardzo ładnie[emoji8][emoji7]i jaka ładna sukienka[emoji16]

reklama
Do góry