reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzisiaj dziewczyna z innego forum też z sierpniowek urodzila w 34 tygodniu i 4 dniu chyba. Maluszek wydolny oddechowo i dostał 10 punktów :) takie posty daja mi nadzieję, że nawet jak już moja szyjka nie da rady to maluszek powinien sobie poradzić.

Oj rzeczywiście człowiek jak się dowiaduje czegoś takiego robi się spokojniejszy. Tym bardziej że ja właśnie 34+4 :D

Ja zasnęłam o 23, ale tak co 2 h pobudka na siku. Spałam niby do 9, wyszłam z pieskiem, i później znowu poszłam spać do teraz hahah
Masakra, mój organizm korzysta jeszcze z ostatnich tygodni spania i to na maxa. No spie ciagle i tez to pewnie zasługa pogody.

A mi się nigdy nic nie śni ;( albo nie pamietam
A mi się normalnie codziennie śni, że już urodziłam. Sny przeróżne, rodzi się chłopiec, dziewczynka, bliźniaki... śnią mi się też przebieranie, kupy, karmienie piersią itp itd. Ale codziennie motyw, że dziecko jest już na świecie [emoji16]

@Ewka34 jak się czujesz? ten ból o którym pisałaś gdzie jest umiejscowiony? promieniuje? jest do wytrzymania czy ciężko jest się np poruszać?
Bol na dole czy krzyza? Bo mam rozne.. ten nocny jest na dole i promieniuje na tyl i uda jakby.. da sie wytrzymac ale jest uciazliwy.. tzn ja mam dosc wysoki prog bolu ;) bol miednicy i bioder tez da sie wytrzymac.. moja mala jest juz nisko bo boli mnie nawet kosc ogonowa ;) skurcze tez mam delikatne,ale przyzwyczailam sie do nich..

A mi się normalnie codziennie śni, że już urodziłam. Sny przeróżne, rodzi się chłopiec, dziewczynka, bliźniaki... śnią mi się też przebieranie, kupy, karmienie piersią itp itd. Ale codziennie motyw, że dziecko jest już na świecie [emoji16]
A u mnie brak snów o dzieciach [emoji23] trzy dni przed zrobieniem pozytywnego testu ciążowego śniło mi się że karmilam piersią śliczną dziewczynkę [emoji23] potem przy skurczach sen że poronilam a tak to sny bez dzieci [emoji23][emoji23]

Zatrucie ciazowe? :eek: od czego?
Ewka naprawdę chcesz tego słuchać co ci może dolegać ? Już tyle diagnoz na ciebie padło w ciągu tygodnia [emoji23][emoji23]
Żebyś zaraz znów nie miała jakiejś nowej choroby [emoji8] szkoda się stresować :)
Podobno zdarzają się mdłości w trzecim trymestrze a jeżeli chodzi o dwojeczke .. ja nie raz muszę 6 razy dziennie , a nie raz tylko jeden raz [emoji39] i mam tak już kilka miesięcy a badania mi wychodzą dobre

reklama
Ewka naprawdę chcesz tego słuchać co ci może dolegać ? Już tyle diagnoz na ciebie padło w ciągu tygodnia [emoji23][emoji23]
Żebyś zaraz znów nie miała jakiejś nowej choroby [emoji8] szkoda się stresować :)
Podobno zdarzają się mdłości w trzecim trymestrze a jeżeli chodzi o dwojeczke .. ja nie raz muszę 6 razy dziennie , a nie raz tylko jeden raz [emoji39] i mam tak już kilka miesięcy a badania mi wychodzą dobre
Hyhyhy co tyyy na mnie to nie dziala :D pytam ,bo ciekawa jestem :D ja z reguly szlam raz czy dwa na dwojeczke ;) teraz czesciej ,a bardzo malo jem :p jakos sie nie stresuje,mimo ze termin coraz blizej i skurcze itd jestem pozytywnie nastawiona :D ogolnie ostatnio patrze na wkladke czy krwi nie ma,ale to mam chyba przez cala ciaze,taki odruch :p i ten sluz.. duzo tego :D

Do góry