Biedroneczka10
Fanka BB :)
No to w Żeromskiego rodziłam 5 lat temu. I leżałam na patologii w 30 TC , jakby się coś działo to na IP do nich można jechać oni nigdy nie odsyłają. Jeśli chodzi o poród to pewnie w 32 najlepiej Kopernika bo maja lepsza neonatologie. W Żeromskiego wystarcza pampersy, chusteczki, maść do pupy i pieluszka tetrowa. Ciuszki mają więc trzeba tylko na wyjście, kąpią dziecko jeśli chcesz a jak nie to nie. Jakbyś miała jakieś pytania to mogę coś pomoc. Ja też tam się wybieram rodzićW końcu na pierwszym miejscu stawiam na Żeromskiego a na drugim Rydgiera, tylko dzwoniłam do Żeromskiego w Piątek to mi powiedzieli ze dla nich 32tydz to za wcześnie wiec nie wiem który tydz jest dla nich optymalny żeby mnie wyrazie czego przyjęli, teoretycznie ja się urodziłam w Żeromskim w 34tyg 27 lat temu i przeżyłam
Obydwa oddziały są po remoncie, do endokrynologa chodzę na Kopernika i komfortu jak dla mnie zero, nie chciałabym tam rodzic, mój endokrynolog między przyjmowaniem pacjentek nie raz chodzi na porodówkę i odbiera porady jest tam tyle ludzi, nie nadążają z niczym do tego łazienki obskurne bez luster.