E
Ewka34
Gość
Ale ze dwa tyg moze sie oczyszczac co?Żeby się nie okazało że organizm się oczyszcza przed porodem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ze dwa tyg moze sie oczyszczac co?Żeby się nie okazało że organizm się oczyszcza przed porodem
Podoba mi się Twoje optymistyczne podejścieAle ze dwa tyg moze sie oczyszczac co?
Ale ze dwa tyg moze sie oczyszczac co?
Miejmy nadzieję [emoji14]Ale ze dwa tyg moze sie oczyszczac co?
Hyhyhy dziekiPodoba mi się Twoje optymistyczne podejście
Cześć dziewczyny weekendowo. Ja wczoraj wybylam do Wrocławia na samochodową imprezę i jeszcze do Bolesławca rodzinę odwiedzić. Dziś już w domu i pospalam do 9.30 jak nigdy.
Lipiec się zaczął i jakby nie spojrzeć na to w tym miesiącu będziemy witać już pierwsze forumowe ludziki to będzie piękny miesiąc. Ciekawe czy i moje postanowi opuścić już swój mobilny hotelik
Nie za bardzo jestem w waszych tematach aktualnie ale ładnie nadrobie
No mam nadzieję że szybko , ale najwcześniej tak za 2 tyg bym chciała urodzic Tobie też już mało zozstalo bo mamy jakoś z 4 dni różnicyTeraz już zleci [emoji7]
Nie. Ja jestem poznaniara ale mój jest z Bolesławca i jego najblizsi tam mieszkają.A Ty jesteś tu z okolic Zgorzelca i Bolesławca itd?
Oj tak, zacznie się za tydzień-dwa tyg wysyp już mały na pewni
To jeszcze nie pulpecik .. ja byłam 2-3 razy grubsza jak Ty aż wstydzę się pokazywać takiego zdjecia bo takie sumo byłam..Brat mi wysłał zdjęcia z albumu z Bytomia jak byłam mała hah, pulpecik Zobacz załącznik 872644
Zobacz załącznik 872648
Zobacz załącznik 872646
Mój mówi, ze mała ma buźkę jak ja, szczególnie te ostatnie zdjęcie w wanience
Zobacz załącznik 872647