E
Ewka34
Gość
Fajne to ale cene tez ma dosc ciekawaJa widziałam takie na stronie babyland
Zobacz załącznik 872640
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajne to ale cene tez ma dosc ciekawaJa widziałam takie na stronie babyland
Zobacz załącznik 872640
Fajnie wyglada tez przy ciemnej gorze. To masz teraz takie jak na pierwszym zdjęciu? Mi się takie podobają z ciemnym ale ja mam naturalnie ciemny blond i szkoda mi przyciemniac, bo wtedy będzie odrost
Zobacz załącznik 872635
Zobacz załącznik 872636
Zobacz załącznik 872637
Dzieki obserwuje obserwuje,spokojnie ja jestem dosc uczulona na zmiany swojego ciala i jego funkcjonowania tak bylo tez i przed ciazaHmm, w sumie to nie musi być biegunka, ale właśnie częsta dwójka, tak się oczyszcza naturalnie przed porodem organizm. Obserwuj kochana i jak coś to na pogotowie z walizkami itd. Dawaj znać :*
Ooo coś takiego jak drugie trzecie zdjecie mi się podoba tylko z jasnymi refleksami i nie trzeba od.czubja głowyFajnie wyglada tez przy ciemnej gorze. To masz teraz takie jak na pierwszym zdjęciu? Mi się takie podobają z ciemnym ale ja mam naturalnie ciemny blond i szkoda mi przyciemniac, bo wtedy będzie odrost
Zobacz załącznik 872635
Zobacz załącznik 872636
Zobacz załącznik 872637
Faktycznie podobna ❤❤❤Brat mi wysłał zdjęcia z albumu z Bytomia jak byłam mała hah, pulpecik Zobacz załącznik 872644Zobacz załącznik 872645
Zobacz załącznik 872646
Mój mówi, ze mała ma buźkę jak ja, szczególnie te ostatnie zdjęcie w wanience
Zobacz załącznik 872647
Faktycznie podobna [emoji173][emoji173][emoji173]
Swietne.. tez tego nie widzialam nigdzie jesli o nie tajemnica to ile dalas za to i gdzie?
No niestety, płaci się za markę...Fajne to ale cene tez ma dosc ciekawa