reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A gdzie będziesz rodzić? Trzeba zabrać pampersy, chusteczki i krem do pupy i pewnie tyle.
W końcu na pierwszym miejscu stawiam na Żeromskiego a na drugim Rydgiera, tylko dzwoniłam do Żeromskiego w Piątek to mi powiedzieli ze dla nich 32tydz to za wcześnie wiec nie wiem który tydz jest dla nich optymalny żeby mnie wyrazie czego przyjęli, teoretycznie ja się urodziłam w Żeromskim w 34tyg 27 lat temu i przeżyłam :)
Obydwa oddziały są po remoncie, do endokrynologa chodzę na Kopernika i komfortu jak dla mnie zero, nie chciałabym tam rodzic, mój endokrynolog między przyjmowaniem pacjentek nie raz chodzi na porodówkę i odbiera porady jest tam tyle ludzi, nie nadążają z niczym do tego łazienki obskurne bez luster.

Ostatnia edycja:
reklama
IMG_0589.JPG
IMG_0590.JPG
IMG_0591.JPG

Jeszcze mam takie [emoji5][emoji28]

Załączniki

• IMG_0589.JPG
    IMG_0589.JPG
    244,8 KB · Wyświetleń: 335
  • IMG_0590.JPG
    IMG_0590.JPG
    257,2 KB · Wyświetleń: 331
  • IMG_0591.JPG
    IMG_0591.JPG
    263,3 KB · Wyświetleń: 333
W końcu na pierwszym miejscu stawiam na Żeromskiego a na drugim Rydgiera, tylko dzwoniłam do Żeromskiego w Piątek to mi powiedzieli ze dla nich 32tydz to za wcześnie wiec nie wiem który tydz jest dla nich optymalny żeby mnie wyrazie czego przyjęli, teoretycznie ja się urodziłam w Żeromskim w 34tyg 27 lat temu i przeżyłam :)
Obydwa oddziały są po remoncie, do endokrynologa chodzę na Kopernika i komfortu jak dla mnie zero, nie chciałabym tam rodzic, mój endokrynolog między przyjmowaniem pacjentek nie raz chodzi na porodówkę i odbiera porady jest tam tyle ludzi, nie nadążają z niczym do tego łazienki obskurne bez luster.
Musisz zobaczyć który szpital ma 3 stopień referyjnosci w razie czego.

Załączniki

• A4894DE4-5F58-416D-9B69-EC5FDC40A0E7.jpeg
    A4894DE4-5F58-416D-9B69-EC5FDC40A0E7.jpeg
    53,9 KB · Wyświetleń: 97
  • 0875B5B9-DC57-4C48-ACC1-B420DD276BA3.jpeg
    0875B5B9-DC57-4C48-ACC1-B420DD276BA3.jpeg
    93,1 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry