reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczyny.. dzis w nocy znow bolal mnie brzuch na dole i to dosc mocno.. od rana(godz.11 bo tak wstalam) jakos mi niedobrze.. mam takie mdlosci.. nawet gdy cos zjem.. :baffled:

reklama
No właśnie nie wiem jak by to wyglądało, bo mam ciemne od góry już swoje. Kiedyś farbowałam na bardzo jasny i co odrost to ciemniejszy ://
Mam tu jedni takie stare stare zdjęcie i jedno z nie dawna , ale patrzcie tylko na włosy [emoji23]
Zobacz załącznik 872630 Zobacz załącznik 872631
Fajnie wyglada tez przy ciemnej gorze. To masz teraz takie jak na pierwszym zdjęciu? Mi się takie podobają z ciemnym :) ale ja mam naturalnie ciemny blond i szkoda mi przyciemniac, bo wtedy będzie odrost ;)
IMG_0283.JPG

IMG_0284.JPG

IMG_0285.JPG

Załączniki

• IMG_0283.JPG
    IMG_0283.JPG
    140,7 KB · Wyświetleń: 306
  • IMG_0284.JPG
    IMG_0284.JPG
    131,5 KB · Wyświetleń: 324
  • IMG_0285.JPG
    IMG_0285.JPG
    86,8 KB · Wyświetleń: 336
U nas znowu upalny dzień i na najbliższe dni taka właśnie na być pogoda.
Ja obiad mam z wczoraj, chociaż mój mąż już narzeka, że znowu zupa. Ale może do naszego parę naleśników i będzie ok.

Marta jak ryba w wodzie :). Zaraz skończy zajęcia i jedziemy do domu.
Fajnie, że córce się podoba[emoji16] dobry relaks i ćwiczenia dla kręgosłupa[emoji16]

Hej dziewczyny.. dzis w nocy znow bolal mnie brzuch na dole i to dosc mocno.. od rana(godz.11 bo tak wstalam) jakos mi niedobrze.. mam takie mdlosci.. nawet gdy cos zjem.. :baffled:

Podobno przed porodem organizm oczyszcza się z każdej strony i się właśnie ma i biegunkę itd i wymioty tez mogą być :( obserwuj się dokładnie i jak coś to do szpitala

reklama
Biegunki nie mam co prawda ale wczoraj bylam z 2-ka z 5 razy.. i ten bol w miednicy i biodrach.. i nie wiem czy to od lezenia czy co.. :baffled::confused:

Hmm, w sumie to nie musi być biegunka, ale właśnie częsta dwójka, tak się oczyszcza naturalnie przed porodem organizm. Obserwuj kochana i jak coś to na pogotowie z walizkami itd. Dawaj znać :*

Do góry