reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczyny.. dzis w nocy znow bolal mnie brzuch na dole i to dosc mocno.. od rana(godz.11 bo tak wstalam) jakos mi niedobrze.. mam takie mdlosci.. nawet gdy cos zjem.. :baffled:

reklama
No właśnie nie wiem jak by to wyglądało, bo mam ciemne od góry już swoje. Kiedyś farbowałam na bardzo jasny i co odrost to ciemniejszy ://
Mam tu jedni takie stare stare zdjęcie i jedno z nie dawna , ale patrzcie tylko na włosy [emoji23]
Zobacz załącznik 872630 Zobacz załącznik 872631
Fajnie wyglada tez przy ciemnej gorze. To masz teraz takie jak na pierwszym zdjęciu? Mi się takie podobają z ciemnym :) ale ja mam naturalnie ciemny blond i szkoda mi przyciemniac, bo wtedy będzie odrost ;)
IMG_0283.JPG

IMG_0284.JPG

IMG_0285.JPG

Załączniki

• IMG_0283.JPG
    IMG_0283.JPG
    140,7 KB · Wyświetleń: 301
  • IMG_0284.JPG
    IMG_0284.JPG
    131,5 KB · Wyświetleń: 320
  • IMG_0285.JPG
    IMG_0285.JPG
    86,8 KB · Wyświetleń: 331
U nas znowu upalny dzień i na najbliższe dni taka właśnie na być pogoda.
Ja obiad mam z wczoraj, chociaż mój mąż już narzeka, że znowu zupa. Ale może do naszego parę naleśników i będzie ok.

Marta jak ryba w wodzie :). Zaraz skończy zajęcia i jedziemy do domu.
Fajnie, że córce się podoba[emoji16] dobry relaks i ćwiczenia dla kręgosłupa[emoji16]

Hej dziewczyny.. dzis w nocy znow bolal mnie brzuch na dole i to dosc mocno.. od rana(godz.11 bo tak wstalam) jakos mi niedobrze.. mam takie mdlosci.. nawet gdy cos zjem.. :baffled:

Podobno przed porodem organizm oczyszcza się z każdej strony i się właśnie ma i biegunkę itd i wymioty tez mogą być :( obserwuj się dokładnie i jak coś to do szpitala

reklama
Biegunki nie mam co prawda ale wczoraj bylam z 2-ka z 5 razy.. i ten bol w miednicy i biodrach.. i nie wiem czy to od lezenia czy co.. :baffled::confused:

Hmm, w sumie to nie musi być biegunka, ale właśnie częsta dwójka, tak się oczyszcza naturalnie przed porodem organizm. Obserwuj kochana i jak coś to na pogotowie z walizkami itd. Dawaj znać :*

Do góry