E
Ewka34
Gość
Hej dziewczyny.. dzis w nocy znow bolal mnie brzuch na dole i to dosc mocno.. od rana(godz.11 bo tak wstalam) jakos mi niedobrze.. mam takie mdlosci.. nawet gdy cos zjem..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swietne.. tez tego nie widzialam nigdzie jesli o nie tajemnica to ile dalas za to i gdzie?Zobacz załącznik 872633
Ja nigdy w życiu nie kapalam dziecka, takze zobaczymy jak mi pójdzie w szkole rodzenia kapalam lalkę, zeby zobaczyc jak sie to robi
Kupiłam cos takiego w nadziei, ze bedzie mi na początku latwiej.
Fajnie wyglada tez przy ciemnej gorze. To masz teraz takie jak na pierwszym zdjęciu? Mi się takie podobają z ciemnym ale ja mam naturalnie ciemny blond i szkoda mi przyciemniac, bo wtedy będzie odrostNo właśnie nie wiem jak by to wyglądało, bo mam ciemne od góry już swoje. Kiedyś farbowałam na bardzo jasny i co odrost to ciemniejszy ://
Mam tu jedni takie stare stare zdjęcie i jedno z nie dawna , ale patrzcie tylko na włosy [emoji23]
Zobacz załącznik 872630 Zobacz załącznik 872631
Są takie z AngelcareFajne takiego leżaczka jeszcze nie widziałam
Fajnie, że córce się podoba[emoji16] dobry relaks i ćwiczenia dla kręgosłupa[emoji16]U nas znowu upalny dzień i na najbliższe dni taka właśnie na być pogoda.
Ja obiad mam z wczoraj, chociaż mój mąż już narzeka, że znowu zupa. Ale może do naszego parę naleśników i będzie ok.
Marta jak ryba w wodzie . Zaraz skończy zajęcia i jedziemy do domu.
Hej dziewczyny.. dzis w nocy znow bolal mnie brzuch na dole i to dosc mocno.. od rana(godz.11 bo tak wstalam) jakos mi niedobrze.. mam takie mdlosci.. nawet gdy cos zjem..
Ja widziałam takie na stronie babylandSwietne.. tez tego nie widzialam nigdzie jesli o nie tajemnica to ile dalas za to i gdzie?
Biegunki nie mam co prawda ale wczoraj bylam z 2-ka z 5 razy.. i ten bol w miednicy i biodrach.. i nie wiem czy to od lezenia czy co..Podobno przed porodem organizm oczyszcza się z każdej strony i się właśnie ma i biegunkę itd i wymioty tez mogą być obserwuj się dokładnie i jak coś to do szpitala
Biegunki nie mam co prawda ale wczoraj bylam z 2-ka z 5 razy.. i ten bol w miednicy i biodrach.. i nie wiem czy to od lezenia czy co..