Luiza.
Fanka BB :)
Będzie mi się chciało to podejdęW biedronce też są jeszcze te pampersy za 50 zł :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie mi się chciało to podejdęW biedronce też są jeszcze te pampersy za 50 zł :*
To akurat standard[emoji23]zauwazyliscie ze wszystkie przeceny, czy to pieluch czy mleka są od numeru 2, nie widziałam jeszcze żadnej przecenione 1
W DE wszystkie pampersy są od 3 dopiero w promocji, coz za dyskryminacjazauwazyliscie ze wszystkie przeceny, czy to pieluch czy mleka są od numeru 2, nie widziałam jeszcze żadnej przecenione 1
Masakra... U nas w szpitalu tak na prawdę tylko pampersy i krem do pupy.Jak na stronie szpitala jest napisane ze kosmetyki do pielęgnacji niemowlaka trzeba sobie zapewnić we własnym zakresie, to muszę wszystko brać ze sobą ? Pieluchy , kremy, płyny do kąpieli ? Itd itp ? Nic nie maja? Przecież pół domu będę musiała zabrać ze sobą ...drugi szpital który sobie wybrałam ma napisane ze skromna wyprawkę dla niemowlaka dostaje się dopiero przy wyjściu ze szpitala![]()
Ale Ty obrotna jesteś [emoji14] ja dziś bardzo długo spałam, oczywiście wizyty do wc nocne były, a wstałam o 10 [emoji14] zdążyłam dopiero śniadanie zjeść heheJest godzina niespełna 11, a ja mam już dwie zupy ugotowane i soki z jednej porcji owoców zrobione.
Siostra za niedługo będzie to pomoże mi z babeczkami i ciastkami, a potem tortilla na obiad i mam w nosie gotowanie [emoji23] jutro nic nie robię! W nosie mam [emoji23] mężu wczoraj chciał zamówić pizze to zamówi w poniedziałek na obiad [emoji23]
Mleka początkowego przecenionego nigdy nie widziałam, bo to byłaby promocja karmienia mm. Jest tak dzisiaj i było jak Kuba był maleńki.zauwazyliscie ze wszystkie przeceny, czy to pieluch czy mleka są od numeru 2, nie widziałam jeszcze żadnej przecenione 1
Moja córka dzisiaj zaczyna kurs pływania. O 12 zaczynamy zajęcia.