reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

W biedronce też są jeszcze te pampersy za 50 zł :*
Będzie mi się chciało to podejdę :) jutro. Bo jeszcze muszę kupić, jedną, a może nawet dwie takie paczki i jeszcze jedynek by mi się przydało. Mam nadzieję, że u mnie te papmpersy jeszcze będą, bo jedyna biedra jaką mam w okolicy jest na wielkim osiedlu.

reklama
Dzien dobry,
Udało mi się wszyściutko doczytać ;) Cieszę się, ze jeszcze każda z nas w dwupaku :D ale lipiec to rzeczywiście niektóre już blisko, szczególnie te z Was, które maja termin na koniec lipca ;)

U mnie piękna pogoda, nie chce mi się wstać z łóżka, ale czuje ze muszę coś zjeść, wiec zaraz wstanę. Ja już wczoraj wieczorem wrocilam do domu. Dziś spedzam Dzien z mężem :) może gdzieś nad wode pojedziemy, pokorzystamy z tej ładnej pogodny, albo coś pojedziemy pozwiedzać, byle by nie za długo w upale ;)
Miłej niedzieli Wam życzę! ;)

Jak na stronie szpitala jest napisane ze kosmetyki do pielęgnacji niemowlaka trzeba sobie zapewnić we własnym zakresie, to muszę wszystko brać ze sobą ? Pieluchy , kremy, płyny do kąpieli ? Itd itp ? Nic nie maja? Przecież pół domu będę musiała zabrać ze sobą ...drugi szpital który sobie wybrałam ma napisane ze skromna wyprawkę dla niemowlaka dostaje się dopiero przy wyjściu ze szpitala :D

Jak na stronie szpitala jest napisane ze kosmetyki do pielęgnacji niemowlaka trzeba sobie zapewnić we własnym zakresie, to muszę wszystko brać ze sobą ? Pieluchy , kremy, płyny do kąpieli ? Itd itp ? Nic nie maja? Przecież pół domu będę musiała zabrać ze sobą ...drugi szpital który sobie wybrałam ma napisane ze skromna wyprawkę dla niemowlaka dostaje się dopiero przy wyjściu ze szpitala :D
Masakra... U nas w szpitalu tak na prawdę tylko pampersy i krem do pupy.
A typu pieluszki flanelowe, smoczki to już jak kto chce. Bo dają szpitalne pampersy i ubranka na czas pobytu. Kosmetyków do kąpieli też nie trzeba. Wiadomo ubranka na wyjście swoje itp. Ale mleko, pampersy, ubranka podczas pobytu w szpitalu wszystko zapewnione

Jest godzina niespełna 11, a ja mam już dwie zupy ugotowane i soki z jednej porcji owoców zrobione.
Siostra za niedługo będzie to pomoże mi z babeczkami i ciastkami, a potem tortilla na obiad i mam w nosie gotowanie [emoji23] jutro nic nie robię! W nosie mam [emoji23] mężu wczoraj chciał zamówić pizze to zamówi w poniedziałek na obiad [emoji23]
Ale Ty obrotna jesteś [emoji14] ja dziś bardzo długo spałam, oczywiście wizyty do wc nocne były, a wstałam o 10 [emoji14] zdążyłam dopiero śniadanie zjeść hehe :)

zauwazyliscie ze wszystkie przeceny, czy to pieluch czy mleka są od numeru 2, nie widziałam jeszcze żadnej przecenione 1
Mleka początkowego przecenionego nigdy nie widziałam, bo to byłaby promocja karmienia mm. Jest tak dzisiaj i było jak Kuba był maleńki.
Co do pieluch, to nie raz trafiłam na przecenione "jedynki" ale to ludzie rzucali się na nie jak na mięso i trzeba pilnować takich akcji. Dlatego jak wiem, że biedronka czy lidl mają takie obniżki, to raczej nie idę, bo musiałabym koczować pod drzwiami żeby te najmniejsze rozmiary trafić.

reklama
Do góry