reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja znowu nie mam nic zielonego dla małego[emoji16] nie cierpię tego koloru [emoji16] tzn taka zgniła zieleń podoba mi się na kimś, ale nie na sobie[emoji16] tak jak czerwień czy pomarańcz[emoji16] Dlatego moje dziecko będzie granatowo- szaro- niebieskie[emoji23][emoji23]
Dogadałybyśmy się. Ja mam dla Małego tylko jeden jedyny ręczniczek zielony. Kupiłam specjalnie żeby był inny kolor. Wszystko inne niebiesko szare i granatowe tak jak ty mówisz. Zarówno ubranka jak i wózek, wanienka, pościele, kocyki itd [emoji16]

reklama
Ja bym nie kupiła i nie założyła ani sobie ani dziecku niczego w kolorach, pomarańcz, czerwień, zolty, zielony :D chyba dobrze, że będę miała córkę bo akurat w moje ulubione kolory będę mogła ubierac :D blekitny, szary, rozowy, biały :D znaczy ulubione , podoba mi się np jak dziecko jest ubrane w białe body, różowe geterki i różowa bluze [emoji14] a chłopczyka chyba bym nawet nie umiała ubrać :(
Za kilka tygodni będziemy pokazywać stylizacje dzieciaków [emoji16]

Dziś tez się umalowałam i włosy wczoraj ufarbowałam u góry, tak dla siebie i po domu i do wyjścia do pepco hah Zobacz załącznik 872419

Psychicznie lepiej się poczułam, bo dziś nienajlepszy dzień miałam :)
Ladnie :* ale chyba by mi sie nie chcialo jednak :p chyba sie odzwyczailam :p w pracy zawsze bylam umalowana i fryz mialam zrobiony.. teraz mi tak dobrze.. jedynie gdy gdzies jade,wyprostuje wlosy i cos tam uloze ;) no i oczy pomaluje, pudru nie uzywam,zauwazylam ze mam ladniejsza cere bez tego ;) wlosow narazie nie farbuje :p ale pewnie mi cos odwali kiedys i zmienie znow kolor i dlugosc ;)

Ladnie :* ale chyba by mi sie nie chcialo jednak :p chyba sie odzwyczailam :p w pracy zawsze bylam umalowana i fryz mialam zrobiony.. teraz mi tak dobrze.. jedynie gdy gdzies jade,wyprostuje wlosy i cos tam uloze ;) no i oczy pomaluje, pudru nie uzywam,zauwazylam ze mam ladniejsza cere bez tego ;) wlosow narazie nie farbuje :p ale pewnie mi cos odwali kiedys i zmienie znow kolor i dlugosc ;)

A to takie malowanie jak na zdjęciu w 30 minut to raz na 2 tyg teraz zrobie jak mi się zachce także spokojnie :D
Ja we wrześniu planuje iść do fryzjera i takie cudo zrobić na swoichc
IMG_0531.JPG

Załączniki

• IMG_0531.JPG
    IMG_0531.JPG
    234,2 KB · Wyświetleń: 387
reklama
Do góry