reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziś tez się umalowałam i włosy wczoraj ufarbowałam u góry, tak dla siebie i po domu i do wyjścia do pepco hah
IMG_0569.JPG

Psychicznie lepiej się poczułam, bo dziś nienajlepszy dzień miałam :)

Załączniki

• IMG_0569.JPG
    IMG_0569.JPG
    229,7 KB · Wyświetleń: 374
reklama
Ja sie ostatnio w ogole nie maluje :D moj nawet jest za tym hyhy mowi ze naturalne jest piekne :D a ja wygladam jak dziwadlo z malymi oczkami [emoji23]

Ja tez cały czas chodzę nieumalowana, ale no kiedyś trzeba się ogarnąć chociaż dla lepszego samopoczucia czy tez siebie :)

A ja nie mogeeee sprzatac :( buuuuuu :(
I bardzo dobrze[emoji16] nasprzątałaś się już[emoji16]
Wow, to poszalałas i jednak energia przyszła. U mnie nadal masakra. Jedynie z psem wyszłam, wyczesalam go i leżę z książka. Później prysznic. Wyjdę z pieskiem i do spania. Jutro mam nadzieje na przypływ mocy, bo trzeba z pieskiem wyjść, jakoś się na 17 umalować, uszykować, bo wraca mój z uczelni, ogarnę zbieranie prania, wyprasuje ostatnie szt ciuchów co zostały, pozamiatam, zetre kurze i tyle szaleństwa, bo w środę sprzatalismy całe mieszkanko :)
Należy ci się odpoczynek. Cały czas jesteś na wysokich obrotach[emoji4] może po prostu organizm chce odpocząć i dlatego taki spadek formy [emoji39] jutro będzie lepszy dzień!

I bardzo dobrze[emoji16] nasprzątałaś się już[emoji16]Należy ci się odpoczynek. Cały czas jesteś na wysokich obrotach[emoji4] może po prostu organizm chce odpocząć i dlatego taki spadek formy [emoji39] jutro będzie lepszy dzień!

Może i masz racje :) ja to mam ciagle ADHD i może dziś przez pogodę i ogólnie hormony musiałam odpocząć :)

[emoji8][emoji8]

Ja bym nie kupiła i nie założyła ani sobie ani dziecku niczego w kolorach, pomarańcz, czerwień, zolty, zielony :D chyba dobrze, że będę miała córkę bo akurat w moje ulubione kolory będę mogła ubierac :D blekitny, szary, rozowy, biały :D znaczy ulubione , podoba mi się np jak dziecko jest ubrane w białe body, różowe geterki i różowa bluze :p a chłopczyka chyba bym nawet nie umiała ubrać :(

Ja też nie lubie tych kolorów ale akurat zgniłą zieleń mamy w pokoju i mi się podoba :D

Załączniki

• received_1769783359733629.jpeg
    received_1769783359733629.jpeg
    46,6 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Do góry