miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie ostatnio w ogole nie maluje moj nawet jest za tym hyhy mowi ze naturalne jest piekne a ja wygladam jak dziwadlo z malymi oczkami [emoji23]
I bardzo dobrze[emoji16] nasprzątałaś się już[emoji16]A ja nie mogeeee sprzatac buuuuuu
Należy ci się odpoczynek. Cały czas jesteś na wysokich obrotach[emoji4] może po prostu organizm chce odpocząć i dlatego taki spadek formy [emoji39] jutro będzie lepszy dzień!Wow, to poszalałas i jednak energia przyszła. U mnie nadal masakra. Jedynie z psem wyszłam, wyczesalam go i leżę z książka. Później prysznic. Wyjdę z pieskiem i do spania. Jutro mam nadzieje na przypływ mocy, bo trzeba z pieskiem wyjść, jakoś się na 17 umalować, uszykować, bo wraca mój z uczelni, ogarnę zbieranie prania, wyprasuje ostatnie szt ciuchów co zostały, pozamiatam, zetre kurze i tyle szaleństwa, bo w środę sprzatalismy całe mieszkanko
I bardzo dobrze[emoji16] nasprzątałaś się już[emoji16]Należy ci się odpoczynek. Cały czas jesteś na wysokich obrotach[emoji4] może po prostu organizm chce odpocząć i dlatego taki spadek formy [emoji39] jutro będzie lepszy dzień!
Tzn ja z reguly chociaz oczy zrobilam,cos typu kredka i tusz i to wszystko ,ale ostatnio gdy jestem w domu ,nie chce mi sieJa tez cały czas chodzę nieumalowana, ale no kiedyś trzeba się ogarnąć chociaż dla lepszego samopoczucia czy tez siebie
Pewnie tak[emoji4] jutro poczujesz się lepiej [emoji4] twój Bartek wróci, to też inaczej dzień będzie wyglądał[emoji4]Może i masz racje ja to mam ciagle ADHD i może dziś przez pogodę i ogólnie hormony musiałam odpocząć
[emoji8][emoji8]
A ja nie mogeeee sprzatac buuuuuu
A ten Asmag źle się wchłania? To prawda, nie raz gdzieś w przełyku się tab zatrzymała i ciężko było ją wodą popchnąć, ale już się do nich przyzwyczaiłam.
Ja bym nie kupiła i nie założyła ani sobie ani dziecku niczego w kolorach, pomarańcz, czerwień, zolty, zielony chyba dobrze, że będę miała córkę bo akurat w moje ulubione kolory będę mogła ubierac blekitny, szary, rozowy, biały znaczy ulubione , podoba mi się np jak dziecko jest ubrane w białe body, różowe geterki i różowa bluze a chłopczyka chyba bym nawet nie umiała ubrać
ŁadnieJa też nie lubie tych kolorów ale akurat zgniłą zieleń mamy w pokoju i mi się podoba