reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja już w swoim czasie nafarbowalam się włosów i nigdy swojego koloru do naturalnego nie znalazłam :) nie lubię zmieniać swojej urody, natury, kolorow tylko podkreślać. Przestałam farbować kilka lat temu i do dziś siwego włosa nie mam a mam 35lat niecałe. Bardzo się cieszę że jeszcze mam swoje naturalne. Jeszcze przyjdzie mi czas na testy farb :)

reklama
Ja już w swoim czasie nafarbowalam się włosów i nigdy swojego koloru do naturalnego nie znalazłam :) nie lubię zmieniać swojej urody, natury, kolorow tylko podkreślać. Przestałam farbować kilka lat temu i do dziś siwego włosa nie mam a mam 35lat niecałe. Bardzo się cieszę że jeszcze mam swoje naturalne.
Tez nie mam siwego wlosa :p mi pewnie cos odwali za jakis czas i postanowie cos zmienic :D

Będziesz się szykować i malować bo facet wraca do domu ? A nie widział Cię bez makijażu nigdy ? [Emoji16] wiem, że fajnie jest dobrze wyglądać ale żeby się stroić na po domu ? [Emoji16]
Bardzo dobrze :) potrzeba tego w związku, kobieta jak tylko ma możliwość i chęci powinna o siebie dbać, facet również, to bardzo ważne żebyśmy się sobie podobali.
Ja oczywiście maluję się głównie na wyjście z domu, ale staram się dobrze wyglądać w domu, trzeba pielęgnować swój związek:).
Kiedyś słuchałam wypowiedzi jakiegoś psychologa w tv, który mówił, że kobiety w domu wiecznie siedzą w powyciaganych t-shirtach, dresach, w rozczochranych włosach, wiadomo dbają o dom dzieci obiad itd, co jest zrozumiałe, ale mężczyzna idzie do pracy, spotyka dobrze ubrane pomalowane kobiety, które oczywiście dbają o siebie bo wychodzą z domu, to też jest oczywiste, ale nie możemy zapominać, że mężczyźni są wzrokowcami i nasz wygląd działa na ich zmysły....

Bardzo dobrze :) potrzeba tego w związku, kobieta jak tylko ma możliwość i chęci powinna o siebie dbać, facet również, to bardzo ważne żebyśmy się sobie podobali.
Ja oczywiście maluję się głównie na wyjście z domu, ale staram się dobrze wyglądać w domu, trzeba pielęgnować swój związek:).
Kiedyś słuchałam wypowiedzi jakiegoś psychologa w tv, który mówił, że kobiety w domu wiecznie siedzą w powyciaganych t-shirtach, dresach, w rozczochranych włosach, wiadomo dbają o dom dzieci obiad itd, co jest zrozumiałe, ale mężczyzna idzie do pracy, spotyka dobrze ubrane pomalowane kobiety, które oczywiście dbają o siebie bo wychodzą z domu, to też jest oczywiste, ale nie możemy zapominać, że mężczyźni są wzrokowcami i nasz wygląd działa na ich zmysły....

Otóż to, święte słowa :)

Ja idę zmyć właśnie makijaż, wezmę prysznic, wymocze sobie stopki w cieplej wodzie, wyjdę z pieskiem i idę spać, bo dziś mam koszmarny dzień.. to pewnie te hormony i brak Bartka obok, tak mi dziś ciagle smutno, dzień do dupy, ciagle płacze, nic nie robię i leżę..

Otóż to, święte słowa :)

Ja idę zmyć właśnie makijaż, wezmę prysznic, wymocze sobie stopki w cieplej wodzie, wyjdę z pieskiem i idę spać, bo dziś mam koszmarny dzień.. to pewnie te hormony i brak Bartka obok, tak mi dziś ciagle smutno, dzień do dupy, ciagle płacze, nic nie robię i leżę..
Jeszcze troche :* twoj wroci,mala sie urodzi i zobaczysz ze bedzie pieknie :*

reklama
Do góry