reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja już w swoim czasie nafarbowalam się włosów i nigdy swojego koloru do naturalnego nie znalazłam :) nie lubię zmieniać swojej urody, natury, kolorow tylko podkreślać. Przestałam farbować kilka lat temu i do dziś siwego włosa nie mam a mam 35lat niecałe. Bardzo się cieszę że jeszcze mam swoje naturalne. Jeszcze przyjdzie mi czas na testy farb :)

reklama
Ja już w swoim czasie nafarbowalam się włosów i nigdy swojego koloru do naturalnego nie znalazłam :) nie lubię zmieniać swojej urody, natury, kolorow tylko podkreślać. Przestałam farbować kilka lat temu i do dziś siwego włosa nie mam a mam 35lat niecałe. Bardzo się cieszę że jeszcze mam swoje naturalne.
Tez nie mam siwego wlosa :p mi pewnie cos odwali za jakis czas i postanowie cos zmienic :D

Będziesz się szykować i malować bo facet wraca do domu ? A nie widział Cię bez makijażu nigdy ? [Emoji16] wiem, że fajnie jest dobrze wyglądać ale żeby się stroić na po domu ? [Emoji16]
Bardzo dobrze :) potrzeba tego w związku, kobieta jak tylko ma możliwość i chęci powinna o siebie dbać, facet również, to bardzo ważne żebyśmy się sobie podobali.
Ja oczywiście maluję się głównie na wyjście z domu, ale staram się dobrze wyglądać w domu, trzeba pielęgnować swój związek:).
Kiedyś słuchałam wypowiedzi jakiegoś psychologa w tv, który mówił, że kobiety w domu wiecznie siedzą w powyciaganych t-shirtach, dresach, w rozczochranych włosach, wiadomo dbają o dom dzieci obiad itd, co jest zrozumiałe, ale mężczyzna idzie do pracy, spotyka dobrze ubrane pomalowane kobiety, które oczywiście dbają o siebie bo wychodzą z domu, to też jest oczywiste, ale nie możemy zapominać, że mężczyźni są wzrokowcami i nasz wygląd działa na ich zmysły....

Bardzo dobrze :) potrzeba tego w związku, kobieta jak tylko ma możliwość i chęci powinna o siebie dbać, facet również, to bardzo ważne żebyśmy się sobie podobali.
Ja oczywiście maluję się głównie na wyjście z domu, ale staram się dobrze wyglądać w domu, trzeba pielęgnować swój związek:).
Kiedyś słuchałam wypowiedzi jakiegoś psychologa w tv, który mówił, że kobiety w domu wiecznie siedzą w powyciaganych t-shirtach, dresach, w rozczochranych włosach, wiadomo dbają o dom dzieci obiad itd, co jest zrozumiałe, ale mężczyzna idzie do pracy, spotyka dobrze ubrane pomalowane kobiety, które oczywiście dbają o siebie bo wychodzą z domu, to też jest oczywiste, ale nie możemy zapominać, że mężczyźni są wzrokowcami i nasz wygląd działa na ich zmysły....

Otóż to, święte słowa :)

Ja idę zmyć właśnie makijaż, wezmę prysznic, wymocze sobie stopki w cieplej wodzie, wyjdę z pieskiem i idę spać, bo dziś mam koszmarny dzień.. to pewnie te hormony i brak Bartka obok, tak mi dziś ciagle smutno, dzień do dupy, ciagle płacze, nic nie robię i leżę..

Otóż to, święte słowa :)

Ja idę zmyć właśnie makijaż, wezmę prysznic, wymocze sobie stopki w cieplej wodzie, wyjdę z pieskiem i idę spać, bo dziś mam koszmarny dzień.. to pewnie te hormony i brak Bartka obok, tak mi dziś ciagle smutno, dzień do dupy, ciagle płacze, nic nie robię i leżę..
Jeszcze troche :* twoj wroci,mala sie urodzi i zobaczysz ze bedzie pieknie :*

reklama
Do góry