reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jakie? [emoji16]
Zwykle z truskawkami i kruszonką [emoji16] piecze się[emoji16] mega prosty i szybki przepis[emoji16]
1530351384124.jpg

Załączniki

• 1530351384124.jpg
    1530351384124.jpg
    406,5 KB · Wyświetleń: 314
Chcialam sie pozalic jaka mam ciezka sobotę. O 7.30 przyszli panowie od montazu szaf. Mojego rodzina przywiozla dwojke dzieci, bo pojechali na pogrzeb... nikt sie mnie o zdanie nie zapytal, tylko wczoraj wieczorem zostalam poinformowana. Jedno kaszle jak gruzlik :/ leze w lozku i nie wstaje... jestem zla
To ładnie Cię urządzili. Masz rację, leż i miej wszystko w d...e.

35 równo ok ale żaden lekarz by ci nie wpisał -gdybyś np urodziła w poniedziałek że to 36 tydz tylko że ur.w 35 i tylko o to tutaj chodzi.

Jasne, ja to wiem. Ale najważniejsze, ze dziecko by się urodziło zdrowe, skoro dzieci urodzone w 32-34 tyg dają rade to i ja już jestem spokojna mając dziś 35/36 :)

Jejuuu, ale wy się uparlyscie niektóre [emoji28][emoji28][emoji28]
sorki, ale ja już wymiękam, ja powiedziałam, że licze tak jak mój lekarz liczy, a że jest dobry w swoim fachu to licze tak jak on. I kto powiedział, że za tydzień będę robić wszystko żeby już urodzic..? Tak, na pewno dodawaniem sobie w głowie tego jak lekarz mi mówi, który tydzień to narobie sobie i dziecku krzywdy.. dobrze, nie wiem po co takie dyskusje nadal skoro i tak MOJE dziecko wyjdzie wtedy kiedy będzie miało ochote i szczerze obojętne mi to czy to będzie wtedy 36+3 czy może wg mnie 37 tydzień „zaczęty”..

Takze spokojnie. Nikt za tydzień nie zamierza chodzić po schodach, uprawiać seksu ze skończeniem w środku, masować sutków, myć okien, pic herbaty z liści malin itd xd
Z tego co czytam to nikt nie mówi że chcesz urodzić szybciej bo tyg wyprzedasz ...a liczyc mozesz sobie jak chcesz i nic nam do tego ale często wprowadzasz zamęt u dziewczyn które są blisko z terminem kolo ciebie

reklama
Do góry