reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jakie? [emoji16]
Zwykle z truskawkami i kruszonką [emoji16] piecze się[emoji16] mega prosty i szybki przepis[emoji16]
1530351384124.jpg

Załączniki

• 1530351384124.jpg
    1530351384124.jpg
    406,5 KB · Wyświetleń: 321
Chcialam sie pozalic jaka mam ciezka sobotę. O 7.30 przyszli panowie od montazu szaf. Mojego rodzina przywiozla dwojke dzieci, bo pojechali na pogrzeb... nikt sie mnie o zdanie nie zapytal, tylko wczoraj wieczorem zostalam poinformowana. Jedno kaszle jak gruzlik :/ leze w lozku i nie wstaje... jestem zla
To ładnie Cię urządzili. Masz rację, leż i miej wszystko w d...e.

35 równo ok ale żaden lekarz by ci nie wpisał -gdybyś np urodziła w poniedziałek że to 36 tydz tylko że ur.w 35 i tylko o to tutaj chodzi.

Jasne, ja to wiem. Ale najważniejsze, ze dziecko by się urodziło zdrowe, skoro dzieci urodzone w 32-34 tyg dają rade to i ja już jestem spokojna mając dziś 35/36 :)

Jejuuu, ale wy się uparlyscie niektóre [emoji28][emoji28][emoji28]
sorki, ale ja już wymiękam, ja powiedziałam, że licze tak jak mój lekarz liczy, a że jest dobry w swoim fachu to licze tak jak on. I kto powiedział, że za tydzień będę robić wszystko żeby już urodzic..? Tak, na pewno dodawaniem sobie w głowie tego jak lekarz mi mówi, który tydzień to narobie sobie i dziecku krzywdy.. dobrze, nie wiem po co takie dyskusje nadal skoro i tak MOJE dziecko wyjdzie wtedy kiedy będzie miało ochote i szczerze obojętne mi to czy to będzie wtedy 36+3 czy może wg mnie 37 tydzień „zaczęty”..

Takze spokojnie. Nikt za tydzień nie zamierza chodzić po schodach, uprawiać seksu ze skończeniem w środku, masować sutków, myć okien, pic herbaty z liści malin itd xd
Z tego co czytam to nikt nie mówi że chcesz urodzić szybciej bo tyg wyprzedasz ...a liczyc mozesz sobie jak chcesz i nic nam do tego ale często wprowadzasz zamęt u dziewczyn które są blisko z terminem kolo ciebie

reklama
Do góry