miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
A ja witam sie w trzecim dniu ze szpitala dzis noc spokojna skurczy nie miałam na wieczór też nie wiec jakas poprawa oby tak dalej!
Super wieści, oby tak dalej szło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja witam sie w trzecim dniu ze szpitala dzis noc spokojna skurczy nie miałam na wieczór też nie wiec jakas poprawa oby tak dalej!
Hejka[emoji846] widzę ze nie tylko ja już nie śpię
Z moimi plecami jest dramat, z dnia na dzień coraz gorzej.. spac sie nie da, ledwo co przekręcić, a gdzie tam koniec [emoji3] dzisiaj dopiero 34+3, co do liczenia tygodni to u mnie w szpitalu mówią w takim wypadku ze to 34, nie zawyżają. Co do bezpieczeństwa lekarz powiedział ze 35+0 tydzień i będzie okej jakby tfu tfu sie cos działo, 37+0 ciąża donoszona. Nie ukrywam ze jakby mała już miała wymiary to może wychodzić po tym terminie [emoji3] jak tam u Was z waga? Ja już przytyłam 13kg, startowałam z wagi 58 przy wzroście 179, sadze ze dobrze ponad 15 przybiore jak nie koło 20 bo niczego nie żałuje sobie [emoji23] jedynie czego nie widać to brzuszka, mam mega mały, nikt nie chce uwierzyć ze to końcówka ciazy [emoji3]dołączę zdjęcie [emoji3]Zobacz załącznik 872223
Aniaaa, powiem po raz kolejny, jak dobrze, że rodzimy w tym samym szpitalu, bo ty wszystko wiesz
Mega miła babeczka [emoji4] Fajnie, że tak. cię potraktowała[emoji4]Witam Was....Zapytała jak dużo mi jeszcze zostało do konca. Powiedziała, zebym uważała w te upały i Piła dużo wody. Normalnie wraca wiara w ludzi Byłam mega zaskoczona
Hejka[emoji846] widzę ze nie tylko ja już nie śpię
Z moimi plecami jest dramat, z dnia na dzień coraz gorzej.. spac sie nie da, ledwo co przekręcić, a gdzie tam koniec [emoji3] dzisiaj dopiero 34+3, co do liczenia tygodni to u mnie w szpitalu mówią w takim wypadku ze to 34, nie zawyżają. brzuszka, mam mega mały, nikt nie chce uwierzyć ze to końcówka ciazy [emoji3]dołączę zdjęcie [emoji3]Zobacz załącznik 872223
U nas w szpitalu traktujea 37+0 jako ciąża donoszona To że do obcych taki jest to nie znaczy że dla Twojego też. To że chodzi za Tobą i pilnuje to już dobry znak. Czuję Twoje hormony i potem dziecka może pilnować tak samo. Moja to taki pieszczoch nie jest [emoji23]Ja wczoraj mijalam gościa, dziadek. Ukłonił się i powiedział szczęść Boże przyszłej mamie. Zaskoczył mnie trochę. Bo przepuszczanie w kolejce to już przyzwyczajona, ale nikt mi jeszcze Błogosławieństwa Bożego nie życzył.
Ja też liczę skończone tygodnie. Nie dodaje sobie nic do przodu tak jak @miloscwczasachpopkultury . Bo jakbym miała sobie dodawać i liczyć że w 36 tygodniu i 1 dniu jestem w 37 tygodniu i robić np wtedy wszystko żeby tylko urodzić to tak na dobra sprawę urodziłabym przedwcześnie i takim dodawaniem idzie narobić sobie krzywdy, bo teoretycznie przecież 37 to już cisza donoszona. Owszem, ale skończony tydzień a nie rozpoczęty.
U nas w szpitalu traktujea 37+0 jako ciąża donoszona To że do obcych taki jest to nie znaczy że dla Twojego też. To że chodzi za Tobą i pilnuje to już dobry znak. Czuję Twoje hormony i potem dziecka może pilnować tak samo. Moja to taki pieszczoch nie jest [emoji23]Ja wczoraj mijalam gościa, dziadek. Ukłonił się i powiedział szczęść Boże przyszłej mamie. Zaskoczył mnie trochę. Bo przepuszczanie w kolejce to już przyzwyczajona, ale nikt mi jeszcze Błogosławieństwa Bożego nie życzył.
dzień dobry u mnie dzisiaj chłodno..15 stopni a wczoraj było tak duszno i 27/28 stopni zaraz zjem śniadanie, wstawię pranie, drobne zakupy, sprzątanie..typowa sobota