GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja tez, bardzo na dole tzn, ze tam ma glowke?Ja chyba tylko raz czułam [emoji14] właśnie na dole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez, bardzo na dole tzn, ze tam ma glowke?Ja chyba tylko raz czułam [emoji14] właśnie na dole
Ja tez tak sobie wmawiam a czuje glownie w okolicach pepka. W poniedzialek sie dowiemChciałabym w to wierzyć, generalnie to chyba tak ale ja już nie czuje tam, a ruchy przede wszystkim po prawej stronie brzucha dziś, także myśle ze zmieniła pozycje...
Pewnie[emoji16]Mogłabym tez prosic, jeśli to nie problem?
U wcześniaków to chyba zależy od wagi i tego czy po wszystkich badaniach jest ok[emoji4]Na czerwcowkach dziewczyna miala termin na koniec czerwca a urodzila 17 maja w 34 tygodniu. Byli w szpitalu do 36 tygodnia
Ciekawe czy wcześniaków zawsze tak trzymają do tego tygodnia ?
Pewnie [emoji16]Też chętnie przygarnę [emoji5].
To daj znać później, bo sama jestem ciekawa. A muszę jeszcze trochę poczekaćJa tez tak sobie wmawiam a czuje glownie w okolicach pepka. W poniedzialek sie dowiem
Dziekuje, to daj znaćPewnie[emoji16]
Tylko z tymi materiałami musicie mi jutro dać chwilę, bo pewnie pójdzie kilka maila[emoji4]
Ewentualnie sprawdzę ile wchodzi do posta i najwyżej utworzę nowy temat u nas na profilu i dam linka[emoji16]
Myślę, ze jak śluz krwisty to trzeba jechać na SorEwa lez i tylko lez , Kurcze juz było w miarę dobrze w szpitalu i znowu to samo . Jesli by ten śluz był coraz bardziej krwisty i bóle silne to chyba znowu trzeba bedzie pojechać do szpitala co?
Taki nie jest dobry dla takiego noworodka.No mam jeden taki zwykły. Dokładnie taki :
Zobacz załącznik 871921 Zobacz załącznik 871922
To chyba za wcześnie na pierwszy miesiąc.
Będę się ratować gondola z wózka chyba , że kupię kinderkrafta, lub dostanie mała w prezencie
Masz rację.No teraz jest ciężko bo rodzice nie patrzą na wychowanie dzieci w takim stopniu jak powinni. Musisz rozmawiać z synek i córka, tłumaczyć. I przede wszystkim zabronić stanowczo zabawy i w ogóle kontaktu z tą dziewczynka. A najlepiej i tymi chłopcami również.. mają siebie, na pewno lepiej się wybawia w swoim towarzystwie [emoji173]️