G
gosc12
Gość
Dziwnie sobie ulozylas w tym łóżeczku. Znaczy no jak Tobie wygodnie. Ale leżąc na tym fotelu pod oknem , nie będziesz widziała buzi dziecka bo jest dookoła ochraniacz. Stojąc w pokoju dziennym też jej nie widzisz bo ochraniacz jest z przodu.. ja z łóżka będę miała widok normalnie na całe dziecko bo ochraniacz dałam tylko za główka i od ściany. Przynajmniej nie będę musiała za każdym jeknieciem wstawaćMy mamy łóżeczko normalnie u małej w pokoju jej i tam zamierzam uczyć ją spać. Nie mogę brać jej do łóżka gdzie przez przypadek może któreś z nas ją staranować któraś częścią ciała a i tak pies z nami zawsze śpi.
Ale my mamy tak blisko od łóżka naszego do jej pokoiku, wiec zaleta małego mieszkania. No i tam pod oknem u niej będzie stał fotel rozkładany i tam będę nieraz spała z nią jeśli będzie miała gorsze noce i częste karmienie itd żeby mój miał okazje się wyspać do pracy. Zobacz załącznik 871934Zobacz załącznik 871935
Te łóżko rozkładane tzn fotel to znaleLsimy fuksem taka szerokość tzn 75 cm, ze zmieści się na styl koło łóżeczka jeśli się rozłoży, bi tak to ciężko.