reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zazdroszcze energii i apetytu hyhy :D mi sie ostatnio nie chce jesc.. ale w domu bym porobila co nieco [emoji14] podlogi umyla.. okna przetarla.. itd.. [emoji14] ale corka mnie wyzywa nawet gdy wstane do ubikacji.. :D
Ojjjjjj ja do sprzątania jakoś miłością nigdy nie pałałam [emoji23]
Poza tym mój mąż mnie nauczył przez 2,5 roku że lubi sprzątać i głównie on to robi. [emoji23]
Moja rola to głównie gotowanie [emoji23][emoji23] no i to że ja pracoholik. Mój dzień przed ciążą to było: zaprowadzenie syna do przedszkola, szybkie śniadanie ,2/3 klientki, iść po syna do przedszkola, po drodze zakupy, obiad, zjeść obiad, klientka, a w poniedziałki po wieczornej klientce jeszcze na treningi chodziłam. Także teraz że musiałam pracę ograniczyć mogę więcej czasu spędzić w kuchni :)
A że w garach lubię stać, teraz mam już zmywarkę spowrotem [emoji7] to nie muszę sama tych nauczyć myć [emoji23]

reklama
Do góry