Maljan
Fanka BB :)
Zgagę mam po wszystkim, więc wszystko mi jedno [emoji23]A nie boicie się zgagi? Mnie na samą myśl zaczyna piec w przełyku . Myślę że wino by mi teraz zaszkodziło [emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgagę mam po wszystkim, więc wszystko mi jedno [emoji23]A nie boicie się zgagi? Mnie na samą myśl zaczyna piec w przełyku . Myślę że wino by mi teraz zaszkodziło [emoji39]
I prawidłowo dopiero za tydzień mozesz zaczac cos robicZazdroszcze energii i apetytu hyhy mi sie ostatnio nie chce jesc.. ale w domu bym porobila co nieco [emoji14] podlogi umyla.. okna przetarla.. itd.. [emoji14] ale corka mnie wyzywa nawet gdy wstane do ubikacji..
Daj materacowi oddychac poloz go na jakis czas na balkon czy gdzies zeby odparowal troche..Do mnie zaszedł kurier z materacem do łóżeczka także zaraz wszystko zamontuje [emoji5][emoji85]
Wiem wiem.. powiem Ci ze i za tydz mi nie pozwoliI prawidłowo dopiero za tydzień mozesz zaczac cos robic
Kochana coreczka tez bym chciala miec ze swoim synem taki dobry kontakt jak bedzie w jej wiekuWiem wiem.. powiem Ci ze i za tydz mi nie pozwoli
Ale potrzebne Ci tyle od razu skoro już masz dwie tomme tippe? Ja mam 2 po 60ml bo dostałam je gratis i 1 120ml. Z aventaKupujecie butelkę na początek tak na wrazie czego ? Jak tak to jaka ?
Mam tomme tippe anti colic 150 + 260ml
Ale myślę nad Lovi medical / medela calma.
Ojjjjjj ja do sprzątania jakoś miłością nigdy nie pałałam [emoji23]Zazdroszcze energii i apetytu hyhy mi sie ostatnio nie chce jesc.. ale w domu bym porobila co nieco [emoji14] podlogi umyla.. okna przetarla.. itd.. [emoji14] ale corka mnie wyzywa nawet gdy wstane do ubikacji..
Ja mam 2 z lovi 120ml i z aventa 120ml i dla mnie wystraczyAle potrzebne Ci tyle od razu skoro już masz dwie tomme tippe? Ja mam 2 po 60ml bo dostałam je gratis i 1 120ml. Z aventa
Ja mam jedną Medela 150 ml chyba to jest. Tommee Tippee 150 ml też chyba jest. I tyleJa mam 2 z lovi 120ml i z aventa 120ml [emoji14] i dla mnie wystraczy
Do podmywania krocza po nacięciuTo na co jest? Tez nie mam, ale skoro potrzebne to kupię w aptece