reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Każde dziecko inne czy to ważne ile waży???Ważne żeby było zdrowe a waga to tylko orientacyjna na usg :)
Tak jak dla mnie ważne bo było podejrzenie że maluszek nie rośnie .. przez 3 tygodnie trzech lekarzy podawalo ta sama wage. Więc teraz jak zaczął ładnie przybierać to już to kontroluje i cieszę się z każdego grama :)

reklama
Ja właśnie zajadam zupkę ogórkowa i skrzydełka z zupy zjem i zrobie sobie małe spa dziś tzn wymocze nóżki w wodzie z solą, pomaluje pazurki u stop i rąk, a później książka, bo idealna pogoda dziś. Także lenistwo :)

A mój Bartek zawiesił następny łapacz snów w wejściu do pokoiku małej :)

IMG_0009.JPG

Załączniki

• IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    430,6 KB · Wyświetleń: 397
Ja właśnie zajadam zupkę ogórkowa i skrzydełka z zupy zjem i zrobie sobie małe spa dziś tzn wymocze nóżki w wodzie z solą, pomaluje pazurki u stop i rąk, a później książka, bo idealna pogoda dziś. Także lenistwo :)

A mój Bartek zawiesił następny łapacz snów w wejściu do pokoiku małej :)

Zobacz załącznik 871771

Ja już mam problem żeby sobie paznokcie u stóp obciąć a co dopiero malować...szacun :D

Dziewczyny zauwazylam ze od pobytu pierwszy dzien w szpitalu, strasznie poci mi sie kark i cyce,a wcale goraco nie jest,wrecz przeciwnie.. i tylko te miejsca.. ktoras z was tez tak ma? Wczesniej tak nie mialam.. zeby nie bylo,to nic sobie nie wkrecam.. pytam tylko :p

Ale przecież Twoja ma prawidłowa wagę. Ja miałam w poniedziałek 34+2 i miała 2,4 kg
Ewka pisała że ma 35+1 i 2250 więc mniejsza od twojej sporo [emoji39][emoji39]
Ale to już raczej nie ważne. Ważne że w normie [emoji4] to tylko USG któro może się mylić nawet i 0.5kg [emoji23]

reklama
Do góry