oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ja idę w czwartek
No tak.. Ja to dzisiaj myślałam że jest środa a to juz czwartek przecież
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja idę w czwartek
Ja to nie mogę się doczekać pierwszych ruchów <3 bezcenne uczucie.
W poprzedniej ciąży czułam dzidzie w 16 tyg. Żeby teraz było szybciej bardzo bym chciała
Tak tamta ciąża była pierwsza :-) tylko ze wtedy byłam dużo szczuplejsza jak teraz to tez może ma znaczenie chociaż nie wiem czym to się ma :-)Ja jestem w pierwszej ciąży więc jeszcze nie wiem co to znaczy jak w 16tyg czułas ruchy to była pierwsza ciąża?
Podobno w drugiej ciąży szybciej można poczuć ruchy bo już się wie jakie to wrażenie. Kiedyś czytałam, że kobiety często pierwsze ruchy mylą z wrażeniami bulgotania lub wzdęcia w brzuchu.
Potwierdzacie to dziewczyny?
Powtórzyłam dziś badanie moczu. Odświeżam co pół godzinę stronę Alabu, a wyników nie ma
Bulgotanie to u mnie nie było , tylko takie laskotanie delikatne szturchnięcia czułam je na początku tylko wiadomo od środka a nie jak przełożyłam rękę do brzucha :-)
Ja to nie mogę się doczekać pierwszych ruchów <3 bezcenne uczucie.
Oj tak. Ja teraz tez ze względu na syna liczę na szybkie ruchy bo jestem ciekawa jego reakcji, gdy dziecko do niego 'zapuka'.
To ile synek juz ma? :-)Oj tak. Ja teraz tez ze względu na syna liczę na szybkie ruchy bo jestem ciekawa jego reakcji, gdy dziecko do niego 'zapuka'.