reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja tez dziś tak samo, fajna ta paczuszka taka mała akurat idealnie do szpitala [emoji5][emoji170]
A ile w ogóle macie w domu/planujecie mieć pampersów w rozmiarze 1? Bo ja mam te 2 paczuszki z rosmana po 22 sztuki, ale jedna biore do szpitala. Więc w domu zostaną mi 22 sztuki i nie wiem ile dokupić. Rozmiaru 2 mam kupione 100 sztuk.

reklama
Też bym się napiła[emoji23][emoji16][emoji16] Zjadłam dzisiaj chipsy...I tak już wystarczająco zgrzeszyłam...[emoji16] Dobrze, że coli nie mam.

Ja mam usg tarczycy na każdej wizycie u endo [emoji4] plus echo tarczycy. Ja mam się zgłosić po ok.6 tygodniach po porodzie na wizytę[emoji4]

Poproszę wino[emoji7][emoji23]
Oooo winko [emoji7] ale koniecznie z % [emoji23]

Dziewczyny jesteście niesamowite ile dzisiaj napisałyście [emoji16] mnie teraz jest trochę mniej, bo mąż ma tydzień urlopu [emoji16] i cały dzień nadganiałam wpisy ale nie naraz [emoji16]

My dzisiaj rano byliśmy w szpitalu zobaczyć porodówkę, dowiedzieć się gdzie podejść jak przyjedziemy do szpitala, kiedy zgłosić się na konsultację do anestezjologa :) później lenistwo w domu, spacer na lody, małe zakupy, a wieczorem wpadła teściowa. Przywiozła nam leżaczek po bratanku, muszę go wyprać. Aha i dostałam od niej bransoletkę taką śliczną z koniczynkami. Pytam z jakiej okazji, a ona że za wytrwałość i dlatego, że urodzę jej wnuka [emoji7]

No dziwna sytuacja. Ale jak ma się czuć bezpieczniej a lekarze nie widza przeciwskazan żeby zajmowała bez potrzeby łóżko to niech leży i odpoczywa :D
A tobie robili jakieś badania ? Wieś już coś ?
Wyników kwasów jeszcze nie ma a Alt poszedł w górę już ponad 300 (norma 31) aspat też 180 a w poniedziałek bylo 140 (norma 35) czekamy na kwasy ten wynik jest najważniejszy ale cudów nie oczekuję zapewne są podwyższone....teraz cieszę się że tu jestem bo w domu bym panikowala a tak jakby co jestem na miejscu.

Wyników kwasów jeszcze nie ma a Alt poszedł w górę już ponad 300 (norma 31) aspat też 180 a w poniedziałek bylo 140 (norma 35) czekamy na kwasy ten wynik jest najważniejszy ale cudów nie oczekuję zapewne są podwyższone....teraz cieszę się że tu jestem bo w domu bym panikowala a tak jakby co jestem na miejscu.
W jaki sposób oni to będą ci obniżać?[emoji4] jakieś antybiotyki, czy co?

reklama
Do góry