Maljan
Fanka BB :)
Od kilku dni tak a wcześniej nigdy nie miałamTeż was tak często meczy zgaga pod wieczór? [emoji24][emoji24][emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od kilku dni tak a wcześniej nigdy nie miałamTeż was tak często meczy zgaga pod wieczór? [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja odbierałam nie kupując nic. Zapłaciłam 1gr [emoji16]Moja mama poszła odebrać i Pani przy kasie powiedziała , że nie mają takiej promocji. Dopiero przy wydaniu jakiejś kwoty pieniędzy, bo oni od grosza nie mają jak odebrać vatu czy coś. Nie wiem. Pójdę sama w sobote , ciekawe co mi powiedzą
Ja odbierałam nie kupując nic. Zapłaciłam 1gr [emoji16]
No właśnie, mi się szczerze mówiąc już Twój synek kojarzy z Przemkiem [emoji16] Aleksander i Michał ładne, no nie wspomnę o Filipie hehehe [emoji16]Mój tato pochodzi z tych stron mieszkała może gdzieś tam ? Tata mieszkał w horyncu Zdroju, jak ktoś z tamtych okolic to taka dość znana miejscowość Luzuje jak luzuje. Trochę się myślami uspokoiłam no i pewnie bez wyrzutów sumienia pojadę np w sobotę pod wesele [emoji39]Niech ten mały robi co chce byle nie chciał wyjść wcześniej i był zdrowy a reszta to mi obojętne [emoji39] co do imienia to jeszcze nie wybraliśmy .. mąż wybrał tego Przemka ale nie wiem do końca czy ja tego chce [emoji39]A może detektor tętna płodu ? W sensie że bedziesz sobie sprawdzała jak bije serduszko ale skurczy nie będzie widać ? No nie wiem . Ja się nie spotykałam żeby gdzieś dawali małe ktg Mój syn ciągle jest Bobkiem ..
Czyli będzie " Bob '' albo kluska [emoji23][emoji23] a tak serio to
Wahają sie wahają [emoji23][emoji23]
Ja ciągle próbuje nakłonić męża do zmiany. W grę wchodzi Michał , Filip , Tymon i zawsze podobał nam się Aleksander. Zrezygnowaliśmy bo że dużo Olków ale nie wiem czy nie wrócę do tej propozycji bo innego porozumienia nie widzę [emoji23][emoji23]
Ania dobrze mówi [emoji16] polać jej [emoji23]W ogóle nie mam. Całą ciążę nie miałam na szczęście[emoji16]Ja wczoraj odebrałam i nic nie kupowałam [emoji16] Coś chcieli twoją mamę spławić[emoji852] Weź Michał Filip , albo Filip Michał, co nie @Maljan?[emoji16][emoji16][emoji16]
Haha prawda taka, że ja za rosołem nie przepadam plus nie umiem robić [emoji16] też mi się wydaje, że kiedyś spróbuję na kilku rodzajach mięsa, to może się uda [emoji23]A i @Maljan gdzieś tam czytałam że masz 27 lat i dwa razy w życiu rosół gotowałas.. Nie masz się czym chwalić !!
A tak serio to nie przejmuj się , ja aż raz gotowałam [emoji23][emoji23] i skończyło się tak że musiałam dodać kostkę rosołowa bo to smaku nie miało [emoji23]
Ale planuje zrobić tylko już na kilku rodzajach mięsa żeby jakiś smak miał
Z nerwów może mieć takie pomysłyTam będą takie emocje, że zapomni o papierosie .
Hahahahaha czytam Twój post, zaczyna mi się wyświetlać zdjęcie i pierwsza myśl wtf co ona za zdjęcie wrzuciła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Wczoraj i dzisiaj był temat mężów i kłótni.. dzisiaj mnie nie ominęła " kłótnia " .. dlatego w cudzysłowiu bo to ja się kłóciłam. Wydarlam się na męża że za wolno je obiad a naczynia trzeba myć [emoji51]
Chyba pierwszy raz poczułam hormony ciążowe.
No i chciałam się podzielić wam moim sposobem na takie sprawy .. można to stosować także przy krótkiej szyjce.
Instrukcja:
Wkładasz męża do wanny,
myjesz go,
potem wchodzisz do wanny i stoisz nad nim ,
Wtedy On cię mydli ..
I jak już jesteście czyści to robicie co chcecie nawet możecie iść spać [emoji23][emoji23]
Ja nie mogę się kochać z mężem więc go bardzo, bardzo dobrze wymydlilam WSZĘDZIE [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mąż zadowolony i o kłótni nie pamięta [emoji23]Zobacz załącznik 871564
Pójdzie po frytki i wróci [emoji23]Jasne, że moze
Mój jeszcze wtedy palił to też wychodzil
Nic dziwnego jak siedzieliśmy tam.od 7 rano do prawie 23 haha
Namydlonego męża [emoji23]Hahahahaha czytam Twój post, zaczyna mi się wyświetlać zdjęcie i pierwsza myśl wtf co ona za zdjęcie wrzuciła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]