reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moja mama poszła odebrać i Pani przy kasie powiedziała , że nie mają takiej promocji. Dopiero przy wydaniu jakiejś kwoty pieniędzy, bo oni od grosza nie mają jak odebrać vatu czy coś. Nie wiem. Pójdę sama w sobote , ciekawe co mi powiedzą ;)
Ja odbierałam nie kupując nic. Zapłaciłam 1gr [emoji16]

Mój tato pochodzi z tych stron :) mieszkała może gdzieś tam ? Tata mieszkał w horyncu Zdroju, jak ktoś z tamtych okolic to taka dość znana miejscowość :)Luzuje jak luzuje. Trochę się myślami uspokoiłam no i pewnie bez wyrzutów sumienia pojadę np w sobotę pod wesele [emoji39]Niech ten mały robi co chce byle nie chciał wyjść wcześniej i był zdrowy a reszta to mi obojętne [emoji39] co do imienia to jeszcze nie wybraliśmy .. mąż wybrał tego Przemka ale nie wiem do końca czy ja tego chce [emoji39]A może detektor tętna płodu ? W sensie że bedziesz sobie sprawdzała jak bije serduszko ale skurczy nie będzie widać ? No nie wiem . Ja się nie spotykałam żeby gdzieś dawali małe ktg :DMój syn ciągle jest Bobkiem ..
Czyli będzie " Bob '' albo kluska [emoji23][emoji23] a tak serio to
Wahają sie wahają [emoji23][emoji23]
Ja ciągle próbuje nakłonić męża do zmiany. W grę wchodzi Michał , Filip , Tymon i zawsze podobał nam się Aleksander. Zrezygnowaliśmy bo że dużo Olków ale nie wiem czy nie wrócę do tej propozycji bo innego porozumienia nie widzę [emoji23][emoji23]
No właśnie, mi się szczerze mówiąc już Twój synek kojarzy z Przemkiem [emoji16] Aleksander i Michał ładne, no nie wspomnę o Filipie hehehe [emoji16]

A i @Maljan gdzieś tam czytałam że masz 27 lat i dwa razy w życiu rosół gotowałas.. Nie masz się czym chwalić !!
A tak serio to nie przejmuj się , ja aż raz gotowałam [emoji23][emoji23] i skończyło się tak że musiałam dodać kostkę rosołowa bo to smaku nie miało [emoji23]
Ale planuje zrobić tylko już na kilku rodzajach mięsa żeby jakiś smak miał
Haha prawda taka, że ja za rosołem nie przepadam plus nie umiem robić [emoji16] też mi się wydaje, że kiedyś spróbuję na kilku rodzajach mięsa, to może się uda [emoji23]

Wczoraj i dzisiaj był temat mężów i kłótni.. dzisiaj mnie nie ominęła " kłótnia " .. dlatego w cudzysłowiu bo to ja się kłóciłam. Wydarlam się na męża że za wolno je obiad a naczynia trzeba myć [emoji51]
Chyba pierwszy raz poczułam hormony ciążowe.
No i chciałam się podzielić wam moim sposobem na takie sprawy .. można to stosować także przy krótkiej szyjce.

Instrukcja:
Wkładasz męża do wanny,
myjesz go,
potem wchodzisz do wanny i stoisz nad nim ,
Wtedy On cię mydli ..
I jak już jesteście czyści to robicie co chcecie nawet możecie iść spać [emoji23][emoji23]

Ja nie mogę się kochać z mężem więc go bardzo, bardzo dobrze wymydlilam WSZĘDZIE [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mąż zadowolony i o kłótni nie pamięta [emoji23]Zobacz załącznik 871564
Hahahahaha czytam Twój post, zaczyna mi się wyświetlać zdjęcie i pierwsza myśl wtf co ona za zdjęcie wrzuciła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry