reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Odkad w sobote trafilam do szpitala i teraz,gdy jestem w domu,tesciowa ani razu nie zapytala o swoja wnuczke czy wszystko jest dobrze.. nic.. wiec jesli urodze..niech wypier.ala.. nie chce jej widziec.. moja mama byla u mnie juz w sobote i niedziele.. teraz tez w niedziele przyjedzie.. stale sie pyta jak sie czuje itd.. nawet corcia wrocila od niej zeby mi pomoc az do tygodnia po porodzie,wtedy jedzie sobie dalej na wakacje ;)

Spoko moja od początku ciąży nawet nie zapytała haha :) ale dobrze jeden problem z głowy, niech wypier... Dobrze, ze na moich cudownych rodziców zawsze możemy liczyć :)

U nas w październiku będzie 3 lata jak jesteśmy razem i na razie odpukac nie mogę narzekać [emoji23] nawet po ślubie nie zrobiło się gorzej jak to niektórzy straszyli [emoji23]
E tam. Jak by miało być źle to by już to wyszlo ;) bo to takie głupie gadanie jest , że po ślubie jest źle. Pary dobierają sobie do głowy a później rozwod. [Emoji16]

Ile placilas za takie badanie ? Muszę swojego namówić w poniedziałek jak będę sobie pobierala krew na wizytę. Bo był ugryziony setki razy i nic z tym nie robi chociaż go tyle razy prosiłam. Teraz nie będzie miał wyjścia bo go siła zaciągnę.
Wiesz co, mam to w pakiecie z pracy, także nic, ale te badania na wykrycie przeciwciał IgG i IgM są chyba po ok 45 zł.
Wiem jak ciężko faceta na badania wysłać, mam to samo z mężem, cudem zrobił teraz badania krwi po 10 latach:O od niego to nawet się nie dowiem, gdy coś go boli:/.
Koniecznie cisnij swojego o badanie na borelioze bo nie ma z tym żartów!

Oj ile razy my się rozstawaliśmy przed ślubem haha jak teraz pomyślę o co się kłóciliśmy to śmieszne strasznie. Razem jesteśmy od 13 lat ponad a we wrzesniu 7 rocznica ślubu. Po ślubie mieliśmy w sumie kilka kłótni jak mieszkaliśmy z teściami ale poza tym to drobne sprzeczki o tzw. nie opuszczona deskę haha.
Jakoś od kiedy jesteśmy małżeństwem żyje się zdecydowanie lepiej i nawet szkoda mi czasu na kłótnie o głupoty. Oby już do końca życia tak było :)
Bo zazwyczaj właśnie kłótnie są z tak blachego powodu , że aż śmieszne. A za kilka dni się nie pamięta o co poszło.
To w sumie nie są kłótnie , tylko małe sprzeczki i nie porozumienia :D

reklama
Właśnie jadę autobusem, a na przystanku siedział biologiczny ojciec mojego syna.....
Kutwa żołądek w gardle...
Współczuję... pamiętam, jak o nim pisałaś. Grunt, że Aleks nie ma z nim kontaktu [emoji4]
Odkad w sobote trafilam do szpitala i teraz,gdy jestem w domu,tesciowa ani razu nie zapytala o swoja wnuczke czy wszystko jest dobrze.. nic.. wiec jesli urodze..niech wypier.ala.. nie chce jej widziec.. moja mama byla u mnie juz w sobote i niedziele.. teraz tez w niedziele przyjedzie.. stale sie pyta jak sie czuje itd.. nawet corcia wrocila od niej zeby mi pomoc az do tygodnia po porodzie,wtedy jedzie sobie dalej na wakacje ;)
Co za baba...Ale czy ja dobrze pamiętam... teściowa mieszka pod wami?
Ile placilas za takie badanie ? Muszę swojego namówić w poniedziałek jak będę sobie pobierala krew na wizytę. Bo był ugryziony setki razy i nic z tym nie robi chociaż go tyle razy prosiłam. Teraz nie będzie miał wyjścia bo go siła zaciągnę.
Potwierdzam, 40 zł kosztują te badania na boreliozę [emoji4] Tylko pamiętaj żeby powiedzieć, że chcecie Igm i Igg[emoji4] bo czasem w laboratorium różnie robią[emoji16] Później tfu tfu jakby coś wyszło, jest jeszcze jeden pakiet badań... bardziej szczegółowy i nieco droższy.

Do góry