reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wiesz co, mam to w pakiecie z pracy, także nic, ale te badania na wykrycie przeciwciał IgG i IgM są chyba po ok 45 zł.
Wiem jak ciężko faceta na badania wysłać, mam to samo z mężem, cudem zrobił teraz badania krwi po 10 latach:O od niego to nawet się nie dowiem, gdy coś go boli:/.
Koniecznie cisnij swojego o badanie na borelioze bo nie ma z tym żartów!

Wiem. Ostatnio jak miał problem z zębem , tak mu wygarnelam , że teraz słowem się nie odezwie. Bo na papierosy mu nie żal 400zl miesięcznie. Ale żeby iść zrobić z dwa żeby co 3/4 tygodnie to szkoda tych 200zl.
USG brzucha jeszcze ma zrobić, niech nie myśli , że zapomniałam. Bo mu chyba wrzodu pękają. Teraz już jest lepiej ale on kilka lat , kilkanaście .. wymiotuje , czasem krwią. Na początku miesiąca zwijał się z bólu, chodził po budowie i prawie mdlal.
Głupie te chłopy są jak nie wiem co.. jak się kobieta nie zajmie takimi sprawami nie zaciągnie stanowczo do lekarza to facet machnie ręką , bo przecież już jest okej.

reklama
Współczuję... pamiętam, jak o nim pisałaś. Grunt, że Aleks nie ma z nim kontaktu [emoji4]Co za baba...Ale czy ja dobrze pamiętam... teściowa mieszka pod wami? Potwierdzam, 40 zł kosztują te badania na boreliozę [emoji4] Tylko pamiętaj żeby powiedzieć, że chcecie Igm i Igg[emoji4] bo czasem w laboratorium różnie robią[emoji16] Później tfu tfu jakby coś wyszło, jest jeszcze jeden pakiet badań... bardziej szczegółowy i nieco droższy.
W zasadzie pomiedzy nami i szwagrem.. 40 razy lata z gory na dol.. takze jestem dobrej mysli co do wyprowadzki.. los dal nam kolejna szanse aby to naprawic ;)

Współczuję... pamiętam, jak o nim pisałaś. Grunt, że Aleks nie ma z nim kontaktu [emoji4]Co za baba...Ale czy ja dobrze pamiętam... teściowa mieszka pod wami? Potwierdzam, 40 zł kosztują te badania na boreliozę [emoji4] Tylko pamiętaj żeby powiedzieć, że chcecie Igm i Igg[emoji4] bo czasem w laboratorium różnie robią[emoji16] Później tfu tfu jakby coś wyszło, jest jeszcze jeden pakiet badań... bardziej szczegółowy i nieco droższy.
Dzięki :)
Czyli nie wystarczy powiedzieć , że chce badanie na boreliozę ? Igm i igg trzeba powiedzieć?

Dzięki :)
Czyli nie wystarczy powiedzieć , że chce badanie na boreliozę ? Igm i igg trzeba powiedzieć?
Pewnie wystarczy, ale lepiej się upewnić czy na pewno te zrobią.
Kurde przerazilas mnie tym, że Twój momentami pluje krwią, no już bez przesady, jak już nie myśli o sobie to niech zacznie o Was, że dla Ciebie i dla Córeczki zrobi wszelkie badania, żeby dziewczyny miały zdrowego faceta u swojego boku!

@Maljan zapytaj swoją szwagierkę, ale mnie moje dziewczyny mówiły żebym wzięła więcej koszul na zmianę. Mówiły, że tam jest strasznie gorąco, bo sale są w większości od południa i jest mega duszno. A wszystkie rodziły od maja do sierpnia. Ja biorę 3 szt. i przygotowałam jeszcze mężowi dwie na zmianę, żeby tylko w razie potrzeby mógł mi je wziąć i przywieźć [emoji4]
Ok dzięki :D ja mam 4 sztuki zapakowane [emoji16] to moze jeszcze skombinuje jakąś jedną [emoji16]

reklama
BTW, urocza jest ta aplikacja :), zawsze poprawia mi humor.
Moja mała od tygodnia przejeżdża z boku na bok z góry do dołu jak czołg, także temperament ma szalony ;)
Aj, nie dodałam zdj.
Screenshot_2018-06-27-12-26-47.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-27-12-26-47.jpg
    Screenshot_2018-06-27-12-26-47.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 231
Do góry