miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Kupujesz już do spacerówki? [emoji14]
Do gondoli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupujesz już do spacerówki? [emoji14]
Hahaha też tak miewam i teraz też się zastanawiam właśnie czy to już do spacerówki i w ogóle po co to [emoji23]Jeju dziewczyny wy tyle tego macie jakieś wkładki kocyki śpiworki .. ja nie ogarniam nawet co jest co .. i teraz nie wiem czy to wszystko jest potrzebne i ja jestem w tyle czy wy kupujecie jakieś dodatkowe rzeczy bez których się obejde
O widzisz, dobrze ze mi przypominasz, musze zrobic porządek w telefonie, 32gb to dużo za mało nawet bym nie pomyslala, ze to może byc mało... ja już bym potrzebowała ten nowy telefon [emoji23] a gdzie tam grudzień ja teraz będę myslec o tych 128 przy zakupie, żeby się później nie meczyc jak terazHah tak dokładnie ja tez już nic miałam nie kupować, a od momentu kiedy to powiedziałam to już 4 ciuszki doszły xd ale na większe rozmiary tzn na 68 cm
A jeśli ta nasza córcia serio będzie miała max 3 kg to licze, że w tych 56 cm to ona miesiąc pochodzi, bo mam tyle ślicznych rzeczy, że już nie mogę się doczekać tego strojenia małej i multum zdjęć i filmików w telefonie. Dobrze, że mamy obydwoje nowe telefony i po 64 GB pamięci haha
Jak czytam o kłucia , skurczach, niewydolnosci łożyska, odpływających wodach to zaczynam się doszukiwać niepotrzebnie objawów u siebie.Jakie wpisy Cię stresują?
Brawo!Uff to mnie uspokoiłyscie bo pomyślałam że ta wkładka to może coś ważnego jest [emoji23] ja spodziewam się pierwszego dziecka ale jakoś też nie wariuje z wyprawka , luźna kasę wolę przeznaczyć na coś zupełnie innego niż coś , co tylko pocieszy oko [emoji39]
Raz chciałam kupić sobie koszulkę za 30 zł w Tesco tylko dlatego bo mi się podobała ale zrezygnowałam i uznałam że zrobię coś innego z kasą. I jak wychodziłam z tego Tesco to mąż zauważył jakaś organizacje co jedzenie zbierali i mówi żebyśmy coś kupili .. wróciłam się i za te 30zl kupiłam im jedzenie. Powiem wam że od tego czasu nie raz jak chce wydać kasę na coś co nie jestem pewna i mi to średnio potrzebne to wtedy tą kasę przelewam na jakias organizacje z okolicy czy coś i naprawdę to jakoś mnie czyści emocjonalnie, czuje się po prostu lepiej [emoji39][emoji39] nawet dobrze że o tym sobie przypomniałam bo jak leżę to jakoś mniej pomagam i chyba pora coś przelać [emoji39][emoji39]
Także ja z całego serca zachęcam do pomocy . Pomagamy komuś i sobie [emoji39]
Do pobrania gbs ? Czy czegoś innego?Zobacz załącznik 870833
To jest to do pobrania sobie samej w domku tego wymazu z pochwy, to zanoszę do laboratorium u mnie w Zgorzelcu, odbieram wynik i z tym do lekarza prowadzącego.
Tutaj jeszcze te wszystkie pomiary z usg.
Zobacz załącznik 870837Zobacz załącznik 870838
Hahaha też tak miewam i teraz też się zastanawiam właśnie czy to już do spacerówki i w ogóle po co to [emoji23]