reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny... jakie ja dostalam brazowe sutki... no szok.. nie mialam takich :eek: i zolte cos wyplywa z nich a z reguly bylo biale i bezbarwne :eek: ale te suty... i cycki tez jakies inne mi sie zrobily.. :eek:

Hmm, nie wiem co to może oznaczać :( wiem tylko, że moja teściowa mi właśnie opowiadała, że przed urodzeniem to pare h wcześniej zaczęło jej też cieknąć mleko chyba, bo się organizm już do porodu przygotowywał, ale każdy jest organizm inny i najlepiej by pielęgniarka lub lekarz Tobie powiedział co to może oznaczać..

Hmm, nie wiem co to może oznaczać :( wiem tylko, że moja teściowa mi właśnie opowiadała, że przed urodzeniem to pare h wcześniej zaczęło jej też cieknąć mleko chyba, bo się organizm już do porodu przygotowywał, ale każdy jest organizm inny i najlepiej by pielęgniarka lub lekarz Tobie powiedział co to może oznaczać..
Tzn wiem ze kazdy organizm jest inny tylko mi tak pociemnualy dopiero przed porodem z mloda moja

reklama
Do góry