G
gosc12
Gość
Dobrze Ci się zrobiło ? [Emoji23]Hyhyhy wsadzilam sobie globulkeee ale kuzwa wielka [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze Ci się zrobiło ? [Emoji23]Hyhyhy wsadzilam sobie globulkeee ale kuzwa wielka [emoji23][emoji23]
Klaudia...myślę, że każdy ma inny próg bólu..i niestety chyba nikt, kto nie rodził, nie jest w stanie sobie tego wyobrazić[emoji16] Więc po co w ogóle się nad tym zastanawiać?[emoji8] Dziewczyny napisały, że mega boli... potem o tym zapomnisz, jak będziesz miała córeczkę przy sobie[emoji4] Na pewno nie pomylisz tego z innymi skurczami, które czujesz na co dzień[emoji16]
Hyhyhyhyhu taaaaaa [emoji23][emoji23]Dobrze Ci się zrobiło ? [Emoji23]
Racja. Już o nic nie pytam bo się nakręciłam stresem chyba [emoji23]Klaudia...myślę, że każdy ma inny próg bólu..i niestety chyba nikt, kto nie rodził, nie jest w stanie sobie tego wyobrazić[emoji16] Więc po co w ogóle się nad tym zastanawiać?[emoji8] Dziewczyny napisały, że mega boli... potem o tym zapomnisz, jak będziesz miała córeczkę przy sobie[emoji4] Na pewno nie pomylisz tego z innymi skurczami, które czujesz na co dzień[emoji16]
Bo co ma byc to bedzie.. :* nie stresuje sie jestem w szpitalu.. narazie nic mnie nie boli.. a powiedzcie mi czemu dali mi doustna luteine zamiast dopochwowej ? To dziala nadal na szyjke?Ale dałaś radę[emoji16] mega się cieszę, że humor cię nie opuszcza![emoji8]
Nie wiem, ale wydaje mi się, że pewnie przez to że masz infekcję i też musisz brać globulki. Taki skomasowany atak od góry i dołu[emoji16]Bo co ma byc to bedzie.. :* nie stresuje sie [emoji14] jestem w szpitalu.. narazie nic mnie nie boli.. a powiedzcie mi czemu dali mi doustna luteine zamiast dopochwowej ? To dziala nadal na szyjke?
Moze byc... zawsze myslalsm ze doustna luteina jest na wywolanie okresu.. [emoji23] tak mi podawano..Nie wiem, ale wydaje mi się, że pewnie przez to że masz infekcję i też musisz brać globulki. Taki skomasowany atak od góry i dołu[emoji16]
Dziewczyny... jakie ja dostalam brazowe sutki... no szok.. nie mialam takich i zolte cos wyplywa z nich a z reguly bylo biale i bezbarwne ale te suty... i cycki tez jakies inne mi sie zrobily..
A ja tak mialam przed porodem u corki dopiero hyhyMi już od jakiegoś czasu pociemniały a żółta wydzielina to u mnie był jeden z pierwszych objawów ciąży jeszcze przed zrobieniem testu ☺i do tej pory mi się cały czas sączy z sutków.