reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dokladnie :D
Klaudia...myślę, że każdy ma inny próg bólu..i niestety chyba nikt, kto nie rodził, nie jest w stanie sobie tego wyobrazić[emoji16] Więc po co w ogóle się nad tym zastanawiać?[emoji8] Dziewczyny napisały, że mega boli... potem o tym zapomnisz, jak będziesz miała córeczkę przy sobie[emoji4] Na pewno nie pomylisz tego z innymi skurczami, które czujesz na co dzień[emoji16]

Klaudia...myślę, że każdy ma inny próg bólu..i niestety chyba nikt, kto nie rodził, nie jest w stanie sobie tego wyobrazić[emoji16] Więc po co w ogóle się nad tym zastanawiać?[emoji8] Dziewczyny napisały, że mega boli... potem o tym zapomnisz, jak będziesz miała córeczkę przy sobie[emoji4] Na pewno nie pomylisz tego z innymi skurczami, które czujesz na co dzień[emoji16]
Racja. Już o nic nie pytam bo się nakręciłam stresem chyba [emoji23]

Bo co ma byc to bedzie.. :* :D nie stresuje sie [emoji14] jestem w szpitalu.. narazie nic mnie nie boli.. a powiedzcie mi czemu dali mi doustna luteine zamiast dopochwowej ? To dziala nadal na szyjke?
Nie wiem, ale wydaje mi się, że pewnie przez to że masz infekcję i też musisz brać globulki. Taki skomasowany atak od góry i dołu[emoji16]

My dopiero wracamy, męczący, ale super Dzien. Pozwiedzalismy stare miasto Limburg an der Lahn, mega mi się podobało, bo tak spokojnie ;) Nie to co u nas w mieście... Pogoda była idealna, koło 20 stopni, Wiec przyjemnie sie spacerowało :) Mamy już furę dla naszej księżniczki, farby do pomalowania jej pokoju, kołderki i pare innych rzeczy dla mnie do szpitala i nie tylko :p do tego dostaliśmy karton ubranek dla małej od sąsiadów cioci i wujka :) mniej więcej za godzinę powinnismy być w domu, a jutro znowu musimy wczesnie wstać, bo mam wizytę w labolatorium. Doczytam Was jutro, bo teraz padam jak mucha.
Dobrej nocy życzę ;*

Dziewczyny... jakie ja dostalam brazowe sutki... no szok.. nie mialam takich :eek: i zolte cos wyplywa z nich a z reguly bylo biale i bezbarwne :eek: ale te suty... i cycki tez jakies inne mi sie zrobily.. :eek:

Mi już od jakiegoś czasu pociemniały a żółta wydzielina to u mnie był jeden z pierwszych objawów ciąży jeszcze przed zrobieniem testu ☺i do tej pory mi się cały czas sączy z sutków.

reklama
Do góry