No to witaj w klubie [emoji23]Pierwszy
Ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana i nie lubię czekać
reklama
Wiesz każda kobieta ma inny prog bólu to raz a 2 inne bóle z synem miałam z brzucha i nawet nie czułam że rodze plecy mnie wcale nie bolały ale też przed porodem żadnych dolegliwości nic zero problemówOkej. Dziękii. To może u mnie to nic takiego skoro trwa już z 4 dzień a dalej się trzymam ciekawe jak szyjka wygląda.
Gorzej on powiem brzydko napie......rniczaTo boli kręgosłup jak podczas okresu ?
E
Ewka34
Gość
TakTo niech faszerują dalej chociaż u Ciebie infekcja może to wzmagać :/ na infekcje masz te globulki tak ?
E
Ewka34
Gość
Zglaszam :*Kurde współczuje Ci tak się namęczysz...
Zgłaszasz te mocne skurcze ?
Paulana
Fanka BB :)
Wiesz każda kobieta ma inny prog bólu to raz a 2 inne bóle z synem miałam z brzucha i nawet nie czułam że rodze plecy mnie wcale nie bolały ale też przed porodem żadnych dolegliwości nic zero problemów
Ojej ile bym dała żeby nie czuć że rodzę te bóle krzyżowe podobno są okropne.
[emoji173][emoji173] to będzie wszystko dobrze ;*Zglaszam :*
E
Ewka34
Gość
A mi tak jak przed porodem u corki dopieroEwka mi już się wyglądowo pozmieniało dość dawno jesli cię to pocieszy ciemnieją, pojawiają się plamki, grubieją..... tak to wygląda
Są okropne [emoji14] ja przez nie próbę porodu sn pamiętam jak przez mgle z tego bólu. Dopiero wszystko wróciło jak dostałam znieczulenie do CC. Ale... Całe szczęście nie każda kobieta je maOjej ile bym dała żeby nie czuć że rodzę te bóle krzyżowe podobno są okropne.
reklama
Ja przekonałam się co to znaczy poród i ból przy 2 dziecku przy 1 to był lajcik.Przy 2 modliłam się żeby jak najszybciej się to skończyło.....bóle krzyżowe są straszne a ja nie jestem z tych miękkich kobiet ale wtedy wymieklam.....Ojej ile bym dała żeby nie czuć że rodzę te bóle krzyżowe podobno są okropne.