reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U nas mój ma dużo ciuchów ale to za moją sprawka [emoji14][emoji14] mnie się podoba jak facet dba o siebie , no oczywiście bez przesady [emoji16] ale mój się często myje dwa razy dziennie . Często namawiam go żeby ułożył sobie włosy tzn namoczyl i wysuszył żeby nie stały w każdą stronę [emoji23][emoji23] no i też pilnuje żeby się golił bo jakoś średnio mi się podoba jak facet który bez zamiaru posiadania brody ją ma i ten wąsik kilku dniowy ... [emoji23][emoji23] A często na ulicy można zobaczyć właśnie takich facetów w dodatku z tłustymi włosami [emoji23] mam chyba jakiś uraz [emoji39]

Mojego do ogolenia się , ułożenia włosów na wyjście czy wykąpania nie trzeba namawiac [emoji23] dba o siebie jeśli o to chodzi.
A co do ubrań. Gdybym nie wyrzucała według mnie brzydkich i nie zaciągała go do sklepów , to by chodził w jednym i tym samym. Chociaż ostatnio koszul sobie kilka nakupowal. Bo jak to, w bluzie iść i z wózkiem w niedzielę jak dziewczyna elegancko w sukience ?:D a jak idziemy do sklepu to wciskam w koszyk 5 bluzek, 5bluz, spodnie i co się jeszcze da bo strasznie z nim ciężko iść coś kupic. Wszystko ma i nic mu nie potrzebne. Na siebie strasznie żałuję kasy. Dopiero jak już kupi z fochem to w domu dziękuje i zadowolony , że go namówiłam i takie fajne rzeczy się kupiło [emoji23]

No zależy jaka wymiana ekranu, w 7s ponad 1000 zł wycenil siostrze Bartka i to jeszcze tak taniej niż można. No już masz X czyli 10 to może ten heh ;) nam te 8 starczy na bank na 4 lata
Nie do 10 nie jestem przekonana, chyba wole te standardowe z przyciskiem :p i tak muszę czekac na koniec umowy, czyli do grudnia :) samsunga s7? W edge chyba więcej wymiana, bo maja te wygięte ekrany. Ja miałam s6 edge, ale po roku mi się znudził, na szczęście bez awarii żadnych, oddałam go mamie :p Z tego co mi mówili, to nie wymieniają samej szybki tylko cały ekran...

reklama
Do góry