madziula92
Fanka BB :)
Naprawdę super bylo, świetny koncert Chełmek koło OświęcimiaA jednak[emoji16] dużo osób z moich znajomych tam się bawiło[emoji4]
Skąd jesteś dokładnie? [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Naprawdę super bylo, świetny koncert Chełmek koło OświęcimiaA jednak[emoji16] dużo osób z moich znajomych tam się bawiło[emoji4]
Skąd jesteś dokładnie? [emoji16]
To może czop odchodzi???Niom.. teraz zauwazylam ze glutki brazowe mi wytuja i to od wczoraj :/ ale kawaleczkami
U nas mój ma dużo ciuchów ale to za moją sprawka [emoji14][emoji14] mnie się podoba jak facet dba o siebie , no oczywiście bez przesady [emoji16] ale mój się często myje dwa razy dziennie . Często namawiam go żeby ułożył sobie włosy tzn namoczyl i wysuszył żeby nie stały w każdą stronę [emoji23][emoji23] no i też pilnuje żeby się golił bo jakoś średnio mi się podoba jak facet który bez zamiaru posiadania brody ją ma i ten wąsik kilku dniowy ... [emoji23][emoji23] A często na ulicy można zobaczyć właśnie takich facetów w dodatku z tłustymi włosami [emoji23] mam chyba jakiś uraz [emoji39]
Chyba się tu wszystkie bardziej stresujemy od Ciebie dzisiaj ? Chyba już opanowałaa emocje widzę ?:* A brzuch boli dalej ?No niby nie czop jeszcze ,bede pisac spokojnie
Nie do 10 nie jestem przekonana, chyba wole te standardowe z przyciskiem i tak muszę czekac na koniec umowy, czyli do grudnia samsunga s7? W edge chyba więcej wymiana, bo maja te wygięte ekrany. Ja miałam s6 edge, ale po roku mi się znudził, na szczęście bez awarii żadnych, oddałam go mamie Z tego co mi mówili, to nie wymieniają samej szybki tylko cały ekran...No zależy jaka wymiana ekranu, w 7s ponad 1000 zł wycenil siostrze Bartka i to jeszcze tak taniej niż można. No już masz X czyli 10 to może ten heh nam te 8 starczy na bank na 4 lata
Hyhyhy juz sie nie stresuje boli boli mam lezec i do kibelka tylko wstawacChyba się tu wszystkie bardziej stresujemy od Ciebie dzisiaj ? Chyba już opanowałaa emocje widzę ?:* A brzuch boli dalej ?
To pewnie przez stres, biednaI wiecie co.. najgorsze ze nie mam apetytu :/ dzis na sniadanie wypilam tylko mleko cieple..
To wygląda jakby czop odchodził. Ale ja miałam koło 20 tyg takie plamienie brązowe ale to trwało jeden dzień i było po moim szalonym myciu okienNiom.. teraz zauwazylam ze glutki brazowe mi wytuja i to od wczoraj :/ ale kawaleczkami
No to moj brat ma tak samo [emoji14] za to narzeczony potrafi godzine siedziec na dwojce z telefonem w rekachA to jeśli chodzi o inne pokolenie to mój młodszy ma dwa razy tyle co ja. Stoi przed lustrem 5razy tyle co ja. Kapie się, suszy, układa włosy itp. masakra. Jak nie facet..
I tak ma być wylezysz się za wszystkie czasy w tym szpitalu. Bo w domu ADHD Ci się uruchamiaHyhyhy juz sie nie stresuje boli boli mam lezec i do kibelka tylko wstawac