reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jeszcze mój cudowny mąż stwierdził, że jednak weźmie mi ten nowy telefon gdzie mówiłam mu żeby na razie się wstrzymać bo mój mimo że dwa lata to się ani nie wiesza ani nic. Super śmiga. To stwierdził że jak Maja się urodzi to może być gorzej z ratami bo kolejna osoba na utrzymaniu. I woli mi wziąć wcześniej. będę miała wcześniejszy prezent na urodziny. Ehhh Ci faceci.
Ja muszę swój telefon wymienić, bo mi wczoraj plecak wypadł z rąk i poszła szybka, kutwa, 3 raz w ciągu roku. Stwierdziłam, że nie będę wymieniała kolejny raz i wydawała 140 zeta, tylko kupię sobie jakieś małe gówienko, 4 calowe, bo ja nie potrzebuję zabawki :D Aparat fotograficzny używam kompaktowy, osobny. Taka ze mnie mało potrzebująca jest...byleby muza głośno działała na słuchawkach.

No kwestia osobista hah, ja tam nie uważam żeby było dziecinne, po prostu bardziej zajawka taka kulturalna [emoji5][emoji16] ja i tak już jak nastolatka wyglądam z tymi swoimi 23 także różnicy to nie zrobi, tatuaże, warkoczyki, będę nietypowa mamusia :) i tak do 40 lat na pewno hah, mała będzie miała koleżankę na balety, a nie mamę :D

Dokładnie :D
Kobitko, Tobie byłoby fajnie w tych czarno-białych :)

Ja miałam kiedyś o sobie inne wyobrażenie, jaki bym chciała image mieć... ja, ubrana w skórzane spodnie, wiązane troczkami po bokach, do tego glany, czarna koszulka i płaszcz skórzany, taki do kostek, rozcięty z tyłu. Fryz krótki, bo nigdy długich włosów nie lubiłam, chyba, że u faceta, pofarbowane na taki kolor ciemnej wiśni. Cała ja, z tego wszystkiego tylko kolor spełniłam, bo jak zobaczyłam ile by mnie garderoba kosztowała, to mnie szybko przeszło hłe hłe hłe. Wiecie, jestem metal w głębi duszy, ale na zewnątrz od paru lat nie... chyba powrócę po porodzie do tego :p

reklama
Do góry