reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Już nie widać. Skopiowalas tylko w post. A trzeba w sygnaturę. Ale nie wiem czy coś ci to da. Bo kiedyś była awaria bb i od tamtej pory nie widać suwaczkow niestety :/ a szkoda. Zgłosze to do @aniaslu może :p
Ja Twój widzę jak korzystam z telefonu i przekręce telefon :p
Screenshot_20180623-152904.png

Załączniki

• Screenshot_20180623-152904.png
    Screenshot_20180623-152904.png
    80,7 KB · Wyświetleń: 283
reklama
Tak wrazie W. Gdyby któraś zapomniała [emoji23] ja to nawet w nocy wiem , że Karolina jest w 33tygodniu i 5 dniu, czyli za dwa dni zaczyna 35 tydzień. Do terminu porodu zostało jej 42 dni czyli teoretycznie za 22dni może rodzić [emoji23][emoji23]
Tego nie da się zapomnieć !! [Emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji108][emoji108][emoji108][emoji108][emoji108][emoji108][emoji108]

Tak wrazie W. Gdyby któraś zapomniała [emoji23] ja to nawet w nocy wiem , że Karolina jest w 33tygodniu i 5 dniu, czyli za dwa dni zaczyna 35 tydzień. Do terminu porodu zostało jej 42 dni czyli teoretycznie za 22dni może rodzić [emoji23][emoji23]
Tego nie da się zapomnieć !! [Emoji23]

Padłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Dobrze to wszystko objaśniłaś, ja jestem w 33t3d wiec już wszystko wiem, 2dni różnicy a zaraz przeskoczę w 35 tydzień, także trzeba sie przygotowywać do porodu [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Zostaje w s,pitalu, wody teoretycznie sa ok.. ale mam cm rozwarcia
Trzymaj się tam i ani mi się waż rodzić, bo Cię znajdę :) (śmiech jak z horroru)

Siedzę sobie urobiona po pachy, robiłam dzisiaj pierogi, bo mnie naszła chętka. W tle leci mecz... komentatorzy tak zanudzają, że aż mnie się spać zachciało. Poprosiłam faceta o kawkę, to mnie takiej siekiery zrobił, że język kołkiem staje :p Z chłopami....

reklama
Ewa, zaciskaj mocno nóżki. Niech się Michasia jeszcze brzuszkiem nacieszy. A gdyby jednak miała inne zdanie to pamiętaj że jesteś w dobrych rękach A ona już pannica dobrze rozwinięta więc nie ma powodów do zbytniej paniki.

Ja kończę ciacho. Na obiad pizza co z wczoraj została. Jutro zaś grill z przyjaciółmi więc w weekend nie gotuję ;)

Do góry