reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mam nadzieję , że to chwilowy objaw i jednak cholestaza Cię ominie;-*
Kuźwa nie wiem ale dziwne to najpierw swedzialo lekko a wieczorem było mocniejsze i piersi mnie swedza a idź w pioruny z tymi chorobami w ciąży 2 przeszłam książkowo to teraz mnie się wszystko czepia :( dam znać jak będą wyniki w poniedziałek i jeszcze diabetologa mam koło szpitala w razie w podejdę jakby wyniki były do kitu:(

No już szybko doczytalam miejmy nadzieję że jeszcze dzidziuś poczeka ja jutro kończę 34 i od poniedziałku 34+1 jeden lekarz mówił że to 42 tydz jak byłam w szpitalu a inny już ze to będzie 35 a ....można się zamotac ją jutro 34+0 i zawsze jak lekarz pyta to mówię np.33+5 to się śmieje;)
No to Ewa też jakoś dzisiaj 34+0 lub 34+1 bo jest tydzień za mną. Ale myślę , że w tym tygodniu to już jest wporzadku jak się urodzi. Oby to nie były wody, wiadome , że lepiej poczekać do terminu. Ale już dzieciaczki dadzą sobie radę :)

No to Ewa też jakoś dzisiaj 34+0 lub 34+1 bo jest tydzień za mną. Ale myślę , że w tym tygodniu to już jest wporzadku jak się urodzi. Oby to nie były wody, wiadome , że lepiej poczekać do terminu. Ale już dzieciaczki dadzą sobie radę :)
Ja to się okropnie boję porodu przed 37 tyg :( ale to nie stety życie i na to wpływu nie mamy :(

Kuźwa nie wiem ale dziwne to najpierw swedzialo lekko a wieczorem było mocniejsze i piersi mnie swedza a idź w pioruny z tymi chorobami w ciąży 2 przeszłam książkowo to teraz mnie się wszystko czepia :( dam znać jak będą wyniki w poniedziałek i jeszcze diabetologa mam koło szpitala w razie w podejdę jakby wyniki były do kitu:(
Piersi to może rozstępy się robią. Ale stopy lub dłonie... :hmm: a nie zmieniłaś ostatnio kremu, mydła ?

Ja to się okropnie boję porodu przed 37 tyg :( ale to nie stety życie i na to wpływu nie mamy :(
Ja myślę , że po 36 już bym nie panikowała. Dlatego leżę jeszcze równy tydzień i będę miała wizytę. Zobaczymy czy coś się tam zaczyna dziać. Jeśli tak to będę lezala dalej do 37 kolejny tydzień.
Ostatnio ciągle się czuje jak bym miała zaraz urodzić. Ale każdy objaw sobie wkręcam a przecież jest coraz gorzej na koniec ciąży i to naturalne, że kłuje, boli itp.

Wcześniej cię nic nie swędziało??
Pytam, bo ja od początku ciąży mam z tym problem...Jeszcze przy tarczycy to się wzmaga, więc mam kulminacje.

Już nie widać. Skopiowalas tylko w post. A trzeba w sygnaturę. Ale nie wiem czy coś ci to da. Bo kiedyś była awaria bb i od tamtej pory nie widać suwaczkow niestety :/ a szkoda. Zgłosze to do @aniaslu może :p

To będę do każdego posta osobno wklejać hah. Jestem do tego zdolna przez te ostatnie 6 tyg [emoji4][emoji847]

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Do góry