Angelika22
Fanka BB :)
O kurczę jestem w szoku z tym zlewem . Byłam pewna ze taki właśnie będę miała w mieszkaniu a teraz się poważnie zastanowię , dzięki dziewczyny !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nam czarny i dostaję wścieklizny przy czyszczeniu[emoji23]Nigdy u siebie nie zrobię czarnego zlewu... Ile się k*** posypało to głowa mała...
Dobrze że dziś mam montowaną zmywarkę i zlewu już tak używać nie będę... Zobacz załącznik 870309Zobacz załącznik 870310Zobacz załącznik 870311Zobacz załącznik 870312
Najgorsze jest to że jeszcze jak jest czarny KAMIENNY to odpadają wszystkie środki usuwające kamień z wody (te białe naloty) bo zniszczy Ci strukturę kamiennego zlewu... Po prostu porażka to doczyscic czymkolwiek. Na bieżąco co nie zrobisz w zalewie trzeba go wycierać do sucha co i tak nie gwarantuje że nigdzie białe osady z kamienia Ci nie zostaną... I sposób najlepszy po czyszczeniu i wytarciu do sucha zlewu, na ręcznik papierowy odrobinę oliwy albo oleju. Ale taka odrobinę. I wetrzec. Zlew nie będzie tłusty, a nabierze spowrotem koloru i takiej gładkiej powierzchni no i trochę będzie zapobiegać ponownemu osadzaniu się kamienia. Ale i tak w ciul zabawy przy takim zlewie w porównaniu do innych...O kurczę jestem w szoku z tym zlewem . Byłam pewna ze taki właśnie będę miała w mieszkaniu a teraz się poważnie zastanowię , dzięki dziewczyny !!!
Jeszcze mój cudowny mąż stwierdził, że jednak weźmie mi ten nowy telefon gdzie mówiłam mu żeby na razie się wstrzymać bo mój mimo że dwa lata to się ani nie wiesza ani nic. Super śmiga. To stwierdził że jak Maja się urodzi to może być gorzej z ratami bo kolejna osoba na utrzymaniu. I woli mi wziąć wcześniej. będę miała wcześniejszy prezent na urodziny. Ehhh Ci faceci.
Roboty jest, ale i tak nie zmieniłabym na inny [emoji14] też mam czarny [emoji14]Najgorsze jest to że jeszcze jak jest czarny KAMIENNY to odpadają wszystkie środki usuwające kamień z wody (te białe naloty) bo zniszczy Ci strukturę kamiennego zlewu... Po prostu porażka to doczyscic czymkolwiek. Na bieżąco co nie zrobisz w zalewie trzeba go wycierać do sucha co i tak nie gwarantuje że nigdzie białe osady z kamienia Ci nie zostaną... I sposób najlepszy po czyszczeniu i wytarciu do sucha zlewu, na ręcznik papierowy odrobinę oliwy albo oleju. Ale taka odrobinę. I wetrzec. Zlew nie będzie tłusty, a nabierze spowrotem koloru i takiej gładkiej powierzchni no i trochę będzie zapobiegać ponownemu osadzaniu się kamienia. Ale i tak w ciul zabawy przy takim zlewie w porównaniu do innych...
Niedziewczyny mam pytanie czy pierzecie nowe wózki ? wszystkie części np z gondoli?
Jak na cito to odrazu. Ja w poprzedniej ciąży jak miałam zrobić na szybko badanie czy jestem w ciąży to poczekałam chwilę i miałam wynik. Bo nawet jeśli nie na cito to wynik jest w ciągu 4 godzin do odebraniaW poniedziałek będą na cito -zobaczymy ile te cito będzie trwało to napisze
Czyli to nie wody ci odeszły ? Całe szczęście , że jednak sprawdzilas to przynajmniej wybadali rozwarcie. A z rozwarciem słyszałam nieraz , że dziewczyny chodzą po kilka tygodni. Ty się miałaś oszczędzać więc od dzisiaj już to rób tak porządnie , bo jednak sobie na dużo pozwalałas ostatnio. Już nie długo do 37. Trzy tygodnie przeleżysz i będziesz juz bezpieczna :* nie martw się :**Zostaje w s,pitalu, wody teoretycznie sa ok.. ale mam cm rozwarcia
Tak się brudzi ? Wyglądał jak zadrapany :/ ja mam zamiar kupić taki ale jasny beżowy. Mam nadzieję , że to dobry pomysl.Nigdy u siebie nie zrobię czarnego zlewu... Ile się k*** posypało to głowa mała...
Dobrze że dziś mam montowaną zmywarkę i zlewu już tak używać nie będę... Zobacz załącznik 870309Zobacz załącznik 870310Zobacz załącznik 870311Zobacz załącznik 870312
Sorki że się wtrącę na nie swój wątek [emoji2] ale przypadkiem zobaczyłam. Przy kp raczej się nie dopaja a jak już to czysta woda. Herbatki to już przy rozszerzaniu diety bardziejJakie herbatki podczas kp np. Gdy dziecko nie może się wypróżnić ? Rumianek, miętę np ?