reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O kurczę jestem w szoku z tym zlewem . Byłam pewna ze taki właśnie będę miała w mieszkaniu a teraz się poważnie zastanowię , dzięki dziewczyny !!!

reklama
O kurczę jestem w szoku z tym zlewem . Byłam pewna ze taki właśnie będę miała w mieszkaniu a teraz się poważnie zastanowię , dzięki dziewczyny !!!
Najgorsze jest to że jeszcze jak jest czarny KAMIENNY to odpadają wszystkie środki usuwające kamień z wody (te białe naloty) bo zniszczy Ci strukturę kamiennego zlewu... Po prostu porażka to doczyscic czymkolwiek. Na bieżąco co nie zrobisz w zalewie trzeba go wycierać do sucha co i tak nie gwarantuje że nigdzie białe osady z kamienia Ci nie zostaną... I sposób najlepszy po czyszczeniu i wytarciu do sucha zlewu, na ręcznik papierowy odrobinę oliwy albo oleju. Ale taka odrobinę. I wetrzec. Zlew nie będzie tłusty, a nabierze spowrotem koloru i takiej gładkiej powierzchni no i trochę będzie zapobiegać ponownemu osadzaniu się kamienia. Ale i tak w ciul zabawy przy takim zlewie w porównaniu do innych...

Jeszcze mój cudowny mąż stwierdził, że jednak weźmie mi ten nowy telefon gdzie mówiłam mu żeby na razie się wstrzymać bo mój mimo że dwa lata to się ani nie wiesza ani nic. Super śmiga. To stwierdził że jak Maja się urodzi to może być gorzej z ratami bo kolejna osoba na utrzymaniu. I woli mi wziąć wcześniej. będę miała wcześniejszy prezent na urodziny. Ehhh Ci faceci.

Jeszcze mój cudowny mąż stwierdził, że jednak weźmie mi ten nowy telefon gdzie mówiłam mu żeby na razie się wstrzymać bo mój mimo że dwa lata to się ani nie wiesza ani nic. Super śmiga. To stwierdził że jak Maja się urodzi to może być gorzej z ratami bo kolejna osoba na utrzymaniu. I woli mi wziąć wcześniej. będę miała wcześniejszy prezent na urodziny. Ehhh Ci faceci.

A jaki bierzesz ?:)
Bo też chciałam zmienić ale nie wiem w sumie na jaki :)

Z honor 7 lite na honor 10.
Pierwszy raz mam telefon który się nie wiesza, na telefonie robię wszystko. Laptopa ani komputera nie używam. Zawsze po roku (3 różne modele Samsunga, nokia, LG, Sony) po roku się już wieszały, zacinały, muliły. A ten honor jest bezawaryjny mimo że to już stary model. Nowy honor 7 lite można na allegro bodajże za 500-600 zł teraz już kupić...
A teraz mąż myślał mi wziąć honor 8 lub 9, ale wyszła 10 i stwierdził że to już bez porównania bo to 'brat' Huawei p20 i telefon jak czołg, a zapłaci za niego raptem 200 zł więcej w ratach na dwa lata niż za honor 9.
Duży wyświetlacz, aparat czołg (mi potrzeba mocnego bo robię zdjęcia pazurom a każdy wtedy detal jest ważny) , mocny procesor. I super mają kolorystykę. Nie są zwykle szare, niebieskie czy czarne tylko tak mega się mieni ten kolor.
pol_pl_Honor-10-64GB-Glacier-Grey-szary-57994_4.jpg

Załączniki

• pol_pl_Honor-10-64GB-Glacier-Grey-szary-57994_4.jpg
    pol_pl_Honor-10-64GB-Glacier-Grey-szary-57994_4.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 340
Najgorsze jest to że jeszcze jak jest czarny KAMIENNY to odpadają wszystkie środki usuwające kamień z wody (te białe naloty) bo zniszczy Ci strukturę kamiennego zlewu... Po prostu porażka to doczyscic czymkolwiek. Na bieżąco co nie zrobisz w zalewie trzeba go wycierać do sucha co i tak nie gwarantuje że nigdzie białe osady z kamienia Ci nie zostaną... I sposób najlepszy po czyszczeniu i wytarciu do sucha zlewu, na ręcznik papierowy odrobinę oliwy albo oleju. Ale taka odrobinę. I wetrzec. Zlew nie będzie tłusty, a nabierze spowrotem koloru i takiej gładkiej powierzchni no i trochę będzie zapobiegać ponownemu osadzaniu się kamienia. Ale i tak w ciul zabawy przy takim zlewie w porównaniu do innych...
Roboty jest, ale i tak nie zmieniłabym na inny [emoji14] też mam czarny [emoji14]

dziewczyny mam pytanie czy pierzecie nowe wózki :D? wszystkie części np z gondoli?
Nie :D
W poniedziałek będą na cito -zobaczymy ile te cito będzie trwało;) to napisze
Jak na cito to odrazu. Ja w poprzedniej ciąży jak miałam zrobić na szybko badanie czy jestem w ciąży to poczekałam chwilę i miałam wynik. Bo nawet jeśli nie na cito to wynik jest w ciągu 4 godzin do odebrania :)
Zostaje w s,pitalu, wody teoretycznie sa ok.. ale mam cm rozwarcia
Czyli to nie wody ci odeszły ? Całe szczęście , że jednak sprawdzilas to przynajmniej wybadali rozwarcie. A z rozwarciem słyszałam nieraz , że dziewczyny chodzą po kilka tygodni. Ty się miałaś oszczędzać więc od dzisiaj już to rób tak porządnie , bo jednak sobie na dużo pozwalałas ostatnio. Już nie długo do 37. Trzy tygodnie przeleżysz i będziesz juz bezpieczna :* nie martw się :**

reklama
Do góry