reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kurcze, ja to wam powiem, że nadal dobrze znoszę nawet te ostatnie już tyg ciąży, a to już zaniedlugo będzie 36 zaczęty i do 2 tyg będzie można rodzic bez stresu. Nic nie boli, nie kłuje, nie meczy. Jedynie czasami zgaga pomęczy i jak dużo pochodzę tutaj tzn tak max 8 km robimy na pewno to mnie lekko coś tam w pochwie tak jakby kłuło, ale tak to super ;)

To będę do każdego posta osobno wklejać hah. Jestem do tego zdolna przez te ostatnie 6 tyg [emoji4][emoji847]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Tak wrazie W. Gdyby któraś zapomniała [emoji23] ja to nawet w nocy wiem , że Karolina jest w 33tygodniu i 5 dniu, czyli za dwa dni zaczyna 35 tydzień. Do terminu porodu zostało jej 42 dni czyli teoretycznie za 22dni może rodzić [emoji23][emoji23]
Tego nie da się zapomnieć !! [Emoji23]

Wcześniej cię nic nie swędziało??
Pytam, bo ja od początku ciąży mam z tym problem...Jeszcze przy tarczycy to się wzmaga, więc mam kulminacje.
Tak swedzialo robiłam próby watrobowe lekko alt podwyższone później norma ale teraz w środę mialam miec badania powtorkowe ale s szpitalu byłam i dopiero w środę u mnie robią więc nie będę tyle czekać i zrobię watrobowe prywatnie drogie nie są więc wolę mieć szybciej wynik

Kurcze, ja to wam powiem, że nadal dobrze znoszę nawet te ostatnie już tyg ciąży, a to już zaniedlugo będzie 36 zaczęty i do 2 tyg będzie można rodzic bez stresu. Nic nie boli, nie kłuje, nie meczy. Jedynie czasami zgaga pomęczy i jak dużo pochodzę tutaj tzn tak max 8 km robimy na pewno to mnie lekko coś tam w pochwie tak jakby kłuło, ale tak to super ;)
Po prostu masz piękną ciążę[emoji16] Też bym chciała takiej dożyć[emoji16]

Jak byłam młoda to też super przeszłam 2 ciążę a tu po 34 roku już nie jest kolorowo do 30 tyg git a później cyrk :(

Tak wrazie W. Gdyby któraś zapomniała [emoji23] ja to nawet w nocy wiem , że Karolina jest w 33tygodniu i 5 dniu, czyli za dwa dni zaczyna 35 tydzień. Do terminu porodu zostało jej 42 dni czyli teoretycznie za 22dni może rodzić [emoji23][emoji23]
Tego nie da się zapomnieć !! [Emoji23]

Hahah no i super, wszyscy dobrze poinformowani [emoji28][emoji5][emoji5]

reklama
Do góry