reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Kurcze, ja to wam powiem, że nadal dobrze znoszę nawet te ostatnie już tyg ciąży, a to już zaniedlugo będzie 36 zaczęty i do 2 tyg będzie można rodzic bez stresu. Nic nie boli, nie kłuje, nie meczy. Jedynie czasami zgaga pomęczy i jak dużo pochodzę tutaj tzn tak max 8 km robimy na pewno to mnie lekko coś tam w pochwie tak jakby kłuło, ale tak to super
G
gosc12
Gość
To będę do każdego posta osobno wklejać hah. Jestem do tego zdolna przez te ostatnie 6 tyg [emoji4][emoji847]
Tak wrazie W. Gdyby któraś zapomniała [emoji23] ja to nawet w nocy wiem , że Karolina jest w 33tygodniu i 5 dniu, czyli za dwa dni zaczyna 35 tydzień. Do terminu porodu zostało jej 42 dni czyli teoretycznie za 22dni może rodzić [emoji23][emoji23]
Tego nie da się zapomnieć !! [Emoji23]
Tak swedzialo robiłam próby watrobowe lekko alt podwyższone później norma ale teraz w środę mialam miec badania powtorkowe ale s szpitalu byłam i dopiero w środę u mnie robią więc nie będę tyle czekać i zrobię watrobowe prywatnie drogie nie są więc wolę mieć szybciej wynikWcześniej cię nic nie swędziało??
Pytam, bo ja od początku ciąży mam z tym problem...Jeszcze przy tarczycy to się wzmaga, więc mam kulminacje.
Anulaa88
Po prostu masz piękną ciążę[emoji16] Też bym chciała takiej dożyć[emoji16]Kurcze, ja to wam powiem, że nadal dobrze znoszę nawet te ostatnie już tyg ciąży, a to już zaniedlugo będzie 36 zaczęty i do 2 tyg będzie można rodzic bez stresu. Nic nie boli, nie kłuje, nie meczy. Jedynie czasami zgaga pomęczy i jak dużo pochodzę tutaj tzn tak max 8 km robimy na pewno to mnie lekko coś tam w pochwie tak jakby kłuło, ale tak to super
G
gosc12
Gość
Moje piersi są w minusie hihihi więc raczej rozstępy to nie będą nic nie zmianialam ......zrobię wątrobowe dla św spokoju
Zrób. I daj znać :*
Jak byłam młoda to też super przeszłam 2 ciążę a tu po 34 roku już nie jest kolorowo do 30 tyg git a później cyrkKurcze, ja to wam powiem, że nadal dobrze znoszę nawet te ostatnie już tyg ciąży, a to już zaniedlugo będzie 36 zaczęty i do 2 tyg będzie można rodzic bez stresu. Nic nie boli, nie kłuje, nie meczy. Jedynie czasami zgaga pomęczy i jak dużo pochodzę tutaj tzn tak max 8 km robimy na pewno to mnie lekko coś tam w pochwie tak jakby kłuło, ale tak to super
W poniedziałek będą na cito -zobaczymy ile te cito będzie trwało to napiszeZrób. I daj znać :*
miloscwczasachpopkultury
Tak wrazie W. Gdyby któraś zapomniała [emoji23] ja to nawet w nocy wiem , że Karolina jest w 33tygodniu i 5 dniu, czyli za dwa dni zaczyna 35 tydzień. Do terminu porodu zostało jej 42 dni czyli teoretycznie za 22dni może rodzić [emoji23][emoji23]
Tego nie da się zapomnieć !! [Emoji23]
Hahah no i super, wszyscy dobrze poinformowani [emoji28][emoji5][emoji5]
reklama
E
Ewka34
Gość
Zostaje w s,pitalu, wody teoretycznie sa ok.. ale mam cm rozwarcia