reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie rezygnuj z forum.. nie musisz przeciez caly czas siedziec tu ;) ale fajnie gdy sie odezwiesz ,opowiesz co u ciebie itd.. jak urodzimy to tez bedzie malo czasu na forum.. ale zawsze cos sie kiedys tam napisze [emoji14] pozno masz wizyte.. mi moj tez jeszcze nie zrobil tych badan gbs :/ i nie wiem, czy to konieczne do szpitala?
Chyba konieczne. Mi miała pobrać ostatnio, ale stwierdziła że musi być 35 tydz skończony i idę za 1,5 tygodnia do położnej na ten wymaz, będę wtedy w 35+4

reklama
Dobry wieczór.

Padam dziś na pysk. Byłam w pracy prawie do 17ej bo musiałam zakończyć miesiąc księgowy. Potem szybko do Michałka na przestawienie z kółka teatralnego, zakupy, obiad a właściwie kolacja, spakowałam torbę bo jutro jedziemy do moich rodziców i ledwo żyję. Wzięłam ciepłą kąpiel bo boli mnie piczka jakoś tak dziwnie sama skóra wokół lechtaczki jakby zakwasy bolało mocno po kąpieli trochę przeszło.
Nie wiem jak ja dam radę pracować jeszcze 5-6 tyg czuję się coraz ciężej, szybko się męczę.

Ja mam mieć gbs robione 5lipca na wizycie to będzie 33tc ale mój gin z tych nadgorliwych hehehe
Jeszcze 5-6 tygodni będziesz pracować? Wooow podziwiam. Jak ja mam za tyle termin [emoji23] to kiedy ty masz termin?

Czy Wy tez przybieracie tetaz okolo 0,4- 0,5 kg na tydzien?:/ kurczę tak dobrze się trzymałam, a w tym trzecim trymestrze idzie jak burza. Co prawda +8kg od początku, ale przeraża mnie to :D
Tak [emoji16] podono 0,5kg na tydzień to norma teraz [emoji16] ja mam +9kg od początku. Mam 6 tyg do terminu to jeśli dotrzymam to powinno być jeszcze ok. +3kg [emoji16]

Czy Wy tez przybieracie tetaz okolo 0,4- 0,5 kg na tydzien?:/ kurczę tak dobrze się trzymałam, a w tym trzecim trymestrze idzie jak burza. Co prawda +8kg od początku, ale przeraża mnie to :D

No ja też teraz trochę przybrałam, w sumie od początku ciąży + 6kg :D mam nadzieję, że więcej niż do 10 kg nie dobiję :D :p

Madziula, Maljan,
Ja mam termin porodu 26.08 więc jeszcze trochę.
Prowadzimy z mężem własną działalność. Pracuję tylko 3 dni w tygodniu po 6-7 godzin a od 25.07 będę pracowała 2dni w tyg. Znalazłam dziewczynę na moje miejsce i od wczoraj ją przyuczam. Jest kumata więc mam nadzieję, że za 4-5tyg będę ją mogła samą zostawić. Na szczęście w czwartek jedziemy na kilka dni na zlot aut i do kuzynki to odpocznę.

reklama
Ja nie wiem jak ty to liczysz [emoji16] ja Ci powiem jak jest u mnie. Termin na 2 sierpnia i mam dzisiaj 34+1 [emoji16]
No patrz :p
Screenshot_20180622-223115.png
jutro bedzie tam 35 tydz.

Załączniki

• Screenshot_20180622-223115.png
    Screenshot_20180622-223115.png
    314 KB · Wyświetleń: 304
Do góry