reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Haha ja tego nie ogarniam więc poproszę pediatrę o jakąś książeczkę co kiedy ale i tak będę raczej się sugerować tym jak kiedyś to robiłam. Narazie sobie nie zaprzątam głowy bo w sumie chciałabym do pół roku karmić tylko piersią zobaczymy czy się uda.
Aaaaa tooo.. myslalam ze cos innego wymyslili [emoji23][emoji23] tez raczej bede sie sugerowac tym jak mala karmilam :p

Dobry wieczór.

Padam dziś na pysk. Byłam w pracy prawie do 17ej bo musiałam zakończyć miesiąc księgowy. Potem szybko do Michałka na przestawienie z kółka teatralnego, zakupy, obiad a właściwie kolacja, spakowałam torbę bo jutro jedziemy do moich rodziców i ledwo żyję. Wzięłam ciepłą kąpiel bo boli mnie piczka jakoś tak dziwnie sama skóra wokół lechtaczki jakby zakwasy bolało mocno po kąpieli trochę przeszło.
Nie wiem jak ja dam radę pracować jeszcze 5-6 tyg czuję się coraz ciężej, szybko się męczę.

Ja mam mieć gbs robione 5lipca na wizycie to będzie 33tc ale mój gin z tych nadgorliwych hehehe

Dobry wieczór.

Padam dziś na pysk. Byłam w pracy prawie do 17ej bo musiałam zakończyć miesiąc księgowy. Potem szybko do Michałka na przestawienie z kółka teatralnego, zakupy, obiad a właściwie kolacja, spakowałam torbę bo jutro jedziemy do moich rodziców i ledwo żyję. Wzięłam ciepłą kąpiel bo boli mnie piczka jakoś tak dziwnie sama skóra wokół lechtaczki jakby zakwasy bolało mocno po kąpieli trochę przeszło.
Nie wiem jak ja dam radę pracować jeszcze 5-6 tyg czuję się coraz ciężej, szybko się męczę.

Ja mam mieć gbs robione 5lipca na wizycie to będzie 33tc ale mój gin z tych nadgorliwych hehehe

Podziwiam Cię, bo ja bym już nie dała rady pracować :( intensywny dzień za Tobą hehe ;) teraz tylko się położyć i do spania :) ja będę mieć robione te badania też jakoś w lipcu, w środę idę na wizytę więc pewnie mi powie dokładnie

reklama
myslalam nad usunieciem bo jakos wypadlam z rytmu forum Wy teraz tak duzo piszceie a ja nic.. albo malo mam czasu.. ale musze sie zastanowic dzisiaj czy napewno tego chce ..bo glowna moderatorka mi odpisala czy napewno chce tego bo to nie odwracalna decyzja :D

a u mnie nawet spoko nic nie boli itp ostatnio sporo sprztalam wczoraj zmienilam zaslony w oknach bo kolory juz mi sie znudzily a to pranie prasowanie , zabawy z dzieckiem cieplo bylo to tylko na dworze by chcial sedziec, jest co robic :)
tylko ta moja ostatnia wizyta u gin mnie martwi ze tak pozno dala mi termin kolejnej wizyty, do tego ta anemia niby ciutke idzie do góry ale nadal jest, a gin mnie nastraszyla jak tak dalej bedzie i sie nie poprawi wiecej to dziecko jak sie urodzi tez bedzie miec anemie i podawane leki a ze takie malenstwa zle znosza podawanie zelaza bo biegunka itp..
wizyta dopiero kolejna 16 lipca wtedy bede jakos juz 38 tydzien prawie skonczony i wtedy tez ktg a nie zrobila mi gbs , wiec musze isc gdzie na wlasna reke albo planuje isc do niej zeby wizyte mi zmienila na sam poczatek lipca a nie na polowe jak juz wtedy moge urodzic , niby jak sie nie ma wyniku do porodu gbs to profilaktycznie podaja antybiotyk ale na co mi ten stres i wogole wiec wole miec, a tamtej ciazy tez chodzilam do niej na nfzi wszytsko bylo na czas wiztyt byly co dwa tyg a pozbiej co tydzien wszystko na czas a teraz musze myslec czy zdaze miec wyniki na czas :(
mąż chory ..zatoki , synek przeziebiony a ja narazie sie jakos trzymam
Nie usuwaj :) przecież nie musisz tu pisać codziennie tak jak my, a fajnie jak chociaż czasem się odezwiesz :)
Umów się z tą lekarką że chcesz wcześniej wizytę bo to bez sensu dopiero w 38 tygodniu :/

Do góry