reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja wczoraj byłam u mojej ginekolog na wizycie takiej co miesięcznej , podpytałam o szyjkę , to rzeczywiście przez usg badają tylko w 20 tyg. Zrobiła mi tez usg bo miała akurat w gabinecie i szyjkę mam długa jakies 4,6 cm czyli więcej niz jej sie wydawało i mi wpisywała w kartę ciąży . Za to mała - tak jak we wtorek była ułożona główka do dołu to wczoraj znowu nogami i pokazała mi na monitorze stopę wycelowana prosto w moj pęcherz . Czyżby dziecko miało tam za duzo miejsca , ze tak fika :)
Ale dzieje w brzuchu. U mnie miałam wrażenie że też się Młody obrucil głowa g dół ale dzisiaj znowu stopy na pęcherzu. A wydaje mi sie że już mało ma miejsca.

To moj jest jeszcze lepszy .. na podkład mówi szminka , ale on jeszcze troche sie uczy polskich slow , jak go poznałam mówił o sobie w rodzaju żeńskim , wiec i tak postęp jest :)
Jak ja sobie przypomnę nasze początki z mężem Hehe. Żebyśmy mogli że sobą porozmawiać to ciągle z słownikiem chodziliśmy .
Jakiej narodowości jest Twój mąż?

My mamy wozek jeszcze po córce. Wybraliśmy brazowo-bezowy.
Co do pogody to u nas pada, wieje. Wczoraj ciepło, dzisiaj zimno...
Najgorsze, że w Nd wyprawiamy Marty urodziny.planowalam grilla. Dla Dzieci zamówiliśmy dmuchana zjeżdżalnie z trampolina, a tu ma być raptem 17 stopni i deszcz . Normalnie załamka.

reklama
Do góry