reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja wczoraj byłam u mojej ginekolog na wizycie takiej co miesięcznej , podpytałam o szyjkę , to rzeczywiście przez usg badają tylko w 20 tyg. Zrobiła mi tez usg bo miała akurat w gabinecie i szyjkę mam długa jakies 4,6 cm czyli więcej niz jej sie wydawało i mi wpisywała w kartę ciąży . Za to mała - tak jak we wtorek była ułożona główka do dołu to wczoraj znowu nogami i pokazała mi na monitorze stopę wycelowana prosto w moj pęcherz . Czyżby dziecko miało tam za duzo miejsca , ze tak fika :)
Ale dzieje w brzuchu. U mnie miałam wrażenie że też się Młody obrucil głowa g dół ale dzisiaj znowu stopy na pęcherzu. A wydaje mi sie że już mało ma miejsca.

To moj jest jeszcze lepszy .. na podkład mówi szminka , ale on jeszcze troche sie uczy polskich slow , jak go poznałam mówił o sobie w rodzaju żeńskim , wiec i tak postęp jest :)
Jak ja sobie przypomnę nasze początki z mężem Hehe. Żebyśmy mogli że sobą porozmawiać to ciągle z słownikiem chodziliśmy .
Jakiej narodowości jest Twój mąż?

My mamy wozek jeszcze po córce. Wybraliśmy brazowo-bezowy.
Co do pogody to u nas pada, wieje. Wczoraj ciepło, dzisiaj zimno...
Najgorsze, że w Nd wyprawiamy Marty urodziny.planowalam grilla. Dla Dzieci zamówiliśmy dmuchana zjeżdżalnie z trampolina, a tu ma być raptem 17 stopni i deszcz . Normalnie załamka.

reklama
Do góry