reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No wlasnie , nawet moj maź mógłby sie wiele nauczyć od syna :) pójdę do kosmetyczki zrobie brwi czy cos na twarz to nawet nie zauważy , mowie byłam u kosmetyczki i jak ? A ten sie patrzy , głowi, widze ze z czaszki juz paruje i nie widzi roznicy , w koncu widze ze nie czai bazy to mowie mam z 3 razy grubsze i ciemniejsze brwi !! Aha No tak fajnie . syn zauważy dosłownie wszystko - o nowy lakier mamo ? Ładny , rajstopy dzis założyłaś ? No mam nadzieje , ze jak bedzie w wieku ojca to mu to nie przejdzie :)
Moja córka też ma takie bystre oko. Wszystkie zmiany zauważy od razu po wejściu do domu.

reklama
A ja wczoraj byłam u mojej ginekolog na wizycie takiej co miesięcznej , podpytałam o szyjkę , to rzeczywiście przez usg badają tylko w 20 tyg. Zrobiła mi tez usg bo miała akurat w gabinecie i szyjkę mam długa jakies 4,6 cm czyli więcej niz jej sie wydawało i mi wpisywała w kartę ciąży . Za to mała - tak jak we wtorek była ułożona główka do dołu to wczoraj znowu nogami i pokazała mi na monitorze stopę wycelowana prosto w moj pęcherz . Czyżby dziecko miało tam za duzo miejsca , ze tak fika :)
To poza ataku.. mama daj jesc ,bo jak nie ,to ci przywale w pecherz [emoji23][emoji23]

No wlasnie , nawet moj maź mógłby sie wiele nauczyć od syna :) pójdę do kosmetyczki zrobie brwi czy cos na twarz to nawet nie zauważy , mowie byłam u kosmetyczki i jak ? A ten sie patrzy , głowi, widze ze z czaszki juz paruje i nie widzi roznicy , w koncu widze ze nie czai bazy to mowie mam z 3 razy grubsze i ciemniejsze brwi !! Aha No tak fajnie . syn zauważy dosłownie wszystko - o nowy lakier mamo ? Ładny , rajstopy dzis założyłaś ? No mam nadzieje , ze jak bedzie w wieku ojca to mu to nie przejdzie :)
Ja sobie kiedyś zrobiłam brwi ale nic nie mówiłam. Nie sądziłam , żeby to było ważne , żeby wiedział :D i tak siedzi patrzy i nagle mówi. : Ładne kochanie sobie rzęsy zrobiłaś :D haha. Nie ważne , że nie rozróżnia , ważne , że zauwazyl :D

Piekny dzidziuś :) Oh ci synkowie , nie dosc ze podobni do mamusi to jeszcze cali mamusiowi. Moj to istne cudo i anioł , daje mi tyle ciepła i miłości - codziennie przychodzi pogłaskać brzuszek , mówi komplementy , przytula- moj gentleman . Ostatnio powiedział - mamo bardzo cie kocham i jestes wspaniała i dzielna bo nosisz w brzuchu dzidziusia i nosiłaś tez mnie i Laure i na pewno było ci jeszcze bardziej ciezko . Ma 5 lat i takie teksty ., oby mu nie przeszło :) a córka to mała księżniczka i indywidualistka - steruje Gabim jak jej sie podoba .
Jakie to słodkie [emoji173] może mój synek też taki będzie [emoji7]

Ja sobie kiedyś zrobiłam brwi ale nic nie mówiłam. Nie sądziłam , żeby to było ważne , żeby wiedział :D i tak siedzi patrzy i nagle mówi. : Ładne kochanie sobie rzęsy zrobiłaś :D haha. Nie ważne , że nie rozróżnia , ważne , że zauwazyl :D
To moj jest jeszcze lepszy .. na podkład mówi szminka , ale on jeszcze troche sie uczy polskich slow , jak go poznałam mówił o sobie w rodzaju żeńskim , wiec i tak postęp jest :)

reklama
Moj zauwaza zmiany u mnie :D bo on jest taki ,ze zmian nie lubi [emoji23][emoji23]

Do góry