reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My mamy taka jakby wyspę, na srodku jest płyta indukcyjna i aż 4 stołki, przydają się jak ktos do nas przyjdzie na obiad, bo nie mamy takiego dużego stołu normalnego, tylko ława w salonie, ale przy tym nie da się jesc, chyba ze siedząc na podłodze :p
Ja mam tak.. :p
1529571249788560061435.jpg

Załączniki

• 1529571249788560061435.jpg
    1529571249788560061435.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 290
reklama
To się naoglądasz w tym szpitalu. Powiedz ja ten maluszek z 31tc wiadomo już co z nim?
U nas w Gdańsku 3szpitale przepełnione kładą pacjentki gdzie popadnie. Teraz jakoś mieli przenosić jeden szpital do nowego budynku, więcej sal, lekarzy ale wstrzymali się bo nie ma personelu. Brakuje im 20polożnych i podobno chętnych nima, paranoja.
Narazie mały ok nie stracił na wadze a to najważniejsze jutro będę mieć wyniki czy jakiejś bakterii nie miała mama i dlatego poród ptzedwczesny

Hej laseczki to znowu ja z moja nie mocą. Mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku. Ja wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok tylko martwi mnie waga małej hmmm 2300 a to dopiero 31 tydzień. Szykuje nam się duża panna a ja juz ledwo co chodzę a kolana to mi w tylek wchodzą. Nie śpię w nocy. Dziewczyny mam dość. Ja chcę już być gibka i gietka [emoji53]. ... Przepraszam Was za mój humor.
Waga super moja ma w 33plus4 taka wagę 2300g więc spokojnie jest większa twoja ale nie znaczy że będzie wielka ;) moja coraz miała w 32 tyg 3200g to była bardzo duża więc myślę że twoja do 3800g max dobije więc taka w sam raz :)

A dziewczyny.. co to tesciowej... ma focha i mam kurde w koncu spokoj.. ❤❤❤❤❤ tyle ze trzaska.. ale ciul tam.. grunt ze nie pyta gdzie ide,co robie,kto przyszedl itd ze sie po prostu nie odzywa ❤❤❤❤

Zapamiętaj co złego jej zrobiłaś. Jak się odobrazi to zrób tak jeszcze raz. I znowu będzie miała focha a ty spokoj [emoji23]

A ja wczoraj byłam u mojej ginekolog na wizycie takiej co miesięcznej , podpytałam o szyjkę , to rzeczywiście przez usg badają tylko w 20 tyg. Zrobiła mi tez usg bo miała akurat w gabinecie i szyjkę mam długa jakies 4,6 cm czyli więcej niz jej sie wydawało i mi wpisywała w kartę ciąży . Za to mała - tak jak we wtorek była ułożona główka do dołu to wczoraj znowu nogami i pokazała mi na monitorze stopę wycelowana prosto w moj pęcherz . Czyżby dziecko miało tam za duzo miejsca , ze tak fika :)

reklama
My mamy taka jakby wyspę, na srodku jest płyta indukcyjna i aż 4 stołki, przydają się jak ktos do nas przyjdzie na obiad, bo nie mamy takiego dużego stołu normalnego, tylko ława w salonie, ale przy tym nie da się jesc, chyba ze siedząc na podłodze :p

A no tyle miejsca to ja nie mam :D
Ale wiem i czym mówisz :):)

Do góry