reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry :D
my wózek mamy szary z dodatkiem jaśniejszego koloru - oboje byliśmy od razu zgodni co do kolorystyki bo jest uniwersalna a mamy nadzieję że jeszcze go wykorzystamy.

Pisałam kiedyś że niedługo po mnie w ciążę zaszła moja kuzynka i kuzyna dziewczyna. Obie na 1 prenatalnych nie dowiedziały się jaka płeć bo ułożenie było takie że lekarz nic nie widział. Między nimi jest miesiąc różnicy bo jedna ma termin na początek listopada a druga na początek grudnia. I w przeciągu 2 tyg obie miały połówkowe i okazało się że jedna i druga będzie miała chłopca tak jak ja.
Moja babcia będzie miała w tym roku 3x prawnuka :D
To tak jak moja babcia :D moi kuzyni tez beda miec chlopcow

reklama
Tak było dzidziuś świeżo urodziny. I jego tato stal i przyszedł ten sam gość z 'przyszlosci' i dziękuję mu że zaczął odkładać. A on mówi że to niewielkie sumy itp. a ten drugi coś my z tym nic nie zrobimy ale ona kiedyś zrobi z tym wszystko. A ja ryyyk [emoji23][emoji23]
Znam ją![emoji16] kurde...a ja jakaś twarda jestem[emoji23] Chociaż od zawsze na filmach szybko się wzruszam[emoji16] reklamy jeszcze mnie nie rozczuliły... chociaż raz, jak mały się długo nie ruszał i puściłam mu piosenkę, przy której szalał ostatnio i śpię poruszył, to.mi łezki poleciały[emoji16][emoji23]
A dziewczyny.. co to tesciowej... ma focha i mam kurde w koncu spokoj.. [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tyle ze trzaska.. ale ciul tam.. grunt ze nie pyta gdzie ide,co robie,kto przyszedl itd ze sie po prostu nie odzywa [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Haha chwila spokoju[emoji16]

Znam ją![emoji16] kurde...a ja jakaś twarda jestem[emoji23] Chociaż od zawsze na filmach szybko się wzruszam[emoji16] reklamy jeszcze mnie nie rozczuliły... chociaż raz, jak mały się długo nie ruszał i puściłam mu piosenkę, przy której szalał ostatnio i śpię poruszył, to.mi łezki poleciały[emoji16][emoji23]Haha chwila spokoju[emoji16]
Oby jak najdluzsza [emoji23] nawet do momentu gdy zaczne rodzic :p mezul pewnie nawet jej nie poinformuje :D tylko do mojej mamy zadzwoni :D

Ja wszedzie widze szare :D jeszcze niedawno myślałam, ze tez bede chciala szary ale jak zobaczylam czarny to zwariowalam. Moja mama raczej nie da sie przekonac. Na weekend bedzie nocowac u mojego brata ale boje sie, ze bedzie chciala przyjsc do mnie i zobaczy zlozone lozeczko :D do porodu mi bedzie o tym gadac
Niektóre mamy są niereformowalne, jedne pozytywnie inne nie :) Mojej się nie podoba, że jedna córa będzie Anna, na szczęście to moje dzieci nie jej :)

Pewnie, gdyby były miejsca, to nie mieszali by tak pacjentek. Lepsze to, niż leżenie na korytarzu, tak jak mówisz[emoji4]Jaki gentelmen[emoji7] udały ci się dzieci[emoji16]
Za skóra tez swoje maja , jak to dzieciaki - oboje sa bardzo żywi , No i te wieczne kłótnie miedzy nimi i konkurowanie ze sobą . W weekendy musimy im wypełniać czas , wymyślać rozne ciekawe rzeczy , bo by dom roznieśli . Wulkany energii :)

Planuje kupić takie stołki barowe i mały stolik przyścienny :D dużo miejsca to nie zajmuje przynajmniej a ładnie wyglada :)
My mamy taka jakby wyspę, na srodku jest płyta indukcyjna i aż 4 stołki, przydają się jak ktos do nas przyjdzie na obiad, bo nie mamy takiego dużego stołu normalnego, tylko ława w salonie, ale przy tym nie da się jesc, chyba ze siedząc na podłodze :p

Kurcze, dorosli faceci tak pięknie nie potrafia powiedziec :)
No wlasnie , nawet moj maź mógłby sie wiele nauczyć od syna :) pójdę do kosmetyczki zrobie brwi czy cos na twarz to nawet nie zauważy , mowie byłam u kosmetyczki i jak ? A ten sie patrzy , głowi, widze ze z czaszki juz paruje i nie widzi roznicy , w koncu widze ze nie czai bazy to mowie mam z 3 razy grubsze i ciemniejsze brwi !! Aha No tak fajnie . syn zauważy dosłownie wszystko - o nowy lakier mamo ? Ładny , rajstopy dzis założyłaś ? No mam nadzieje , ze jak bedzie w wieku ojca to mu to nie przejdzie :)

reklama
Do góry