miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
To ja pierwszy raz widzę takie lusterko. A dziecko w nosidełku to można wozić na przednim fotelu tyłem do jazdy tylko trzeba poduszkę powietrzną wyłączyć.
Łał jakie meble. Wnętrza trochę we włoskim stylu. Aż dziwne , że meble w takim miejscu nie są z ikei [emoji5]
Karolina wszystkiego najlepszego !!!
Ja myślę , że czy wrócisz znad morza z pierścionkiem zaręczynowym czy nie to i tak jesteście już szczęśliwą rodzinką [emoji5] Dzidzia dopełni Wasz związek [emoji5]
Moja mama ma rozstępy wszędzie tam gdzie tylko mogły wyjść. Ja w pierwszej ciąży nie miałam ani jednego a teraz też JESZCZE nie. A cellulitu to aktualnie nie mam chyba tylko na twarzy [emoji5]
Też się zastanawiałam ostatnio nad tym. Można spróbować bo tu chodzi właśnie o ten kod kreskowy. Myślę , że powinno to przejść
Właśnie tez jesteśmy w szoku tych mebli tam i wyposażenia całej tej Willi. Na pewno za rok tutaj wrócimy na tydzień z małą, właśnie tak przed sezonem czyli do max 20 czerwca. Bo malutko ludzi tutaj, 3 ulice na krzyż także iidelanie na 3 dni plażowania tu w okolicy i 4 x jakaś wycieczka autem nawet i do większych miejscowości żeby coś tam pozwiedzać
Dziękuje za życzonka
Oj nie, jeden pierścionek już dostałam, ale na pewno któregoś dnia jak nie będę znała dnia ani godziny oświadczy mi się ten mój [emoji199][emoji56][emoji173]️