reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja obwód mam 65/70 a miseczka E. Z synem miałam jeszcze więcej bo i do G dochodziło ale wtedy już obwód miałam 80. Teraz z Mają dużo mniej przebrałam. Bo nie licząc tego co spadałam wcześniej to od wagi z jaką zaczynałam ciążę jestem dopiero na +4kg.
To malutko przytylas :) tyle co nic :)
Przy moim +12 :D

Mam pomysł . Jak dotrzymam lipca to zróbmy sobie baby shower. Ty zrobisz jakieś leczo z cukini, ja deser i ogólnie jakieś pyszności i się najemy . Ty i ja to już impreza .. najemy się a potem będziemy leżeć do góry brzuchami i pachnieć i narzekać że za duzo zjadlysmy
Ooooo tak tak tak !!!

To czemu Cię wypuścili skoro jest na pograniczu ? Nie podali Ci sterydów ?
Musisz wytrzymać w takim razie. Jestem dobrej myśli ;-*
Dostałam 4 dawki sterydow na plucka i kroplowki z magnezem. No stwierdzili że samo leżenie wystarczy i powinnam dociągnąć do bezpiecznego terminu..tym bardziej że posiew wyszedł ok i nie ma bakterii, która skracała by szyjke i skurcze też się nie pisały przez tydzień na ktg. Ale szczerze bezpieczniej czulabym się z pessarem. Z resztą ja mam szyjke krótka od początku ciazy, więc mam nadzieję że taki jest mój urok po prostu i staram się nie nakręca.

@miloscwczasachpopkultury wszystkiego najlepszego:) żeby ci się zawsze wszystkie Twoje plany spełniały:)

@klaudiaa975 ja bym takiego maluszka nie ciągała po sklepach, co prawda to nie zima ale jednak ludzie też chorują. A to jeszcze naprawdę maluszek. Może opcja jest nakarmienie małej i zostawienie z mama. Myślę że po 2 tygodniach już będziesz wiedziała mniej więcej ile nie będzie głodna albo ile będzie spala.

Dostałam 4 dawki sterydow na plucka i kroplowki z magnezem. No stwierdzili że samo leżenie wystarczy i powinnam dociągnąć do bezpiecznego terminu..tym bardziej że posiew wyszedł ok i nie ma bakterii, która skracała by szyjke i skurcze też się nie pisały przez tydzień na ktg. Ale szczerze bezpieczniej czulabym się z pessarem. Z resztą ja mam szyjke krótka od początku ciazy, więc mam nadzieję że taki jest mój urok po prostu i staram się nie nakręca.
Najważniejsze żebyś się nie denerwowala. Leż , odpoczywaj i na pewno dasz radę. Jeszcze 5 tygodni tak ?
A masz twardnienia, kłucie w pochwie czy coś ? Czy już się polepszyło po magnesie z kroplówki ?

reklama
Podali sterydy także super, myślę że jak będziesz się oszczędzać to będzie dobrze. A jak mówisz że od początku masz krótka szyjkę to pewnie rzeczywiście taka Twoja uroda.

A ja mam rozstępy na boczkach. Trochę starych a trochę nowych. Smaruje się od samego początku ale widocznie taka moja uroda. Mam też cellulit na.nogah całych ale mam nadzieję że jak któraś z was pisała to ten cellulit wodny:D przytyłam 9 kg od początku więc chyba w normie.

Do góry