G
gosc12
Gość
Takim do tipsów ? Ja też. A wykanczam metalowymJa juz je pilowalam z kilkanascie razy [emoji23] ja je piluje pilnikiem papierowym do plytki 100-tką bodajze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takim do tipsów ? Ja też. A wykanczam metalowymJa juz je pilowalam z kilkanascie razy [emoji23] ja je piluje pilnikiem papierowym do plytki 100-tką bodajze![]()
Dziewczyny, jaki materac do łóżeczka najlepszy? Dziś przyszło nasze łóżeczko, ale w zestawie zwykła gąbka, to raczej się nie nadaale łóżeczko stosunkowo tanie, Wiec nie liczyłam ze ten materac będzie coś warty
![]()
To malutko przytylasJa obwód mam 65/70 a miseczka E. Z synem miałam jeszcze więcej bo i do G dochodziło ale wtedy już obwód miałam 80. Teraz z Mają dużo mniej przebrałam. Bo nie licząc tego co spadałam wcześniej to od wagi z jaką zaczynałam ciążę jestem dopiero na +4kg.
Ooooo tak tak tak !!!Mam pomysł . Jak dotrzymam lipca to zróbmy sobie baby shower. Ty zrobisz jakieś leczo z cukini, ja deser i ogólnie jakieś pyszności i się najemy . Ty i ja to już impreza .. najemy się a potem będziemy leżeć do góry brzuchami i pachnieć i narzekać że za duzo zjadlysmy
Dostałam 4 dawki sterydow na plucka i kroplowki z magnezem. No stwierdzili że samo leżenie wystarczy i powinnam dociągnąć do bezpiecznego terminu..tym bardziej że posiew wyszedł ok i nie ma bakterii, która skracała by szyjke i skurcze też się nie pisały przez tydzień na ktg. Ale szczerze bezpieczniej czulabym się z pessarem. Z resztą ja mam szyjke krótka od początku ciazy, więc mam nadzieję że taki jest mój urok po prostu i staram się nie nakręca.To czemu Cię wypuścili skoro jest na pograniczu ? Nie podali Ci sterydów ?
Musisz wytrzymać w takim razie. Jestem dobrej myśli ;-*
Ja nawet w centrum chińskim znajdę [emoji16] śmiać się czy płakać .. (?)[emoji16]
Najważniejsze żebyś się nie denerwowala. Leż , odpoczywaj i na pewno dasz radę. Jeszcze 5 tygodni tak ?Dostałam 4 dawki sterydow na plucka i kroplowki z magnezem. No stwierdzili że samo leżenie wystarczy i powinnam dociągnąć do bezpiecznego terminu..tym bardziej że posiew wyszedł ok i nie ma bakterii, która skracała by szyjke i skurcze też się nie pisały przez tydzień na ktg. Ale szczerze bezpieczniej czulabym się z pessarem. Z resztą ja mam szyjke krótka od początku ciazy, więc mam nadzieję że taki jest mój urok po prostu i staram się nie nakręca.
Podali sterydy także super, myślę że jak będziesz się oszczędzać to będzie dobrze. A jak mówisz że od początku masz krótka szyjkę to pewnie rzeczywiście taka Twoja uroda.Dostałam 4 dawki sterydow na plucka i kroplowki z magnezem. No stwierdzili że samo leżenie wystarczy i powinnam dociągnąć do bezpiecznego terminu..tym bardziej że posiew wyszedł ok i nie ma bakterii, która skracała by szyjke i skurcze też się nie pisały przez tydzień na ktg. Ale szczerze bezpieczniej czulabym się z pessarem. Z resztą ja mam szyjke krótka od początku ciazy, więc mam nadzieję że taki jest mój urok po prostu i staram się nie nakręca.