reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Gdybyście miały problem z laktacja, będziecie pobudzać laktatorem metoda 7-5-3 ? Czy macie jakiś inny sposób ?:)
Mam herbatkę Lactosan. Nawet nie wiedziałam , a podobno bardzo dobra jest. Wielu kobietom pomogła.

I jak myślicie. Po jakim czasie bezpiecznie jest jechać z dzieckiem na pół dnia/cały dzien na zakupy. Jeśli nie zdążymy z mieszkaniem przed porodem to odczekamy tydzien/dwa i będziemy chcieli zaczac jeździć za wszystkim z Alicja. Mama jest chętna do opieki, do zostania z Nią. Sama wczoraj mi to zaproponowała. Ale ja tak nie chce.. bo jeśli bym miała mała zostawić na pół dnia to wiąże się to z odciągnięciem mleka i podaniem w butelce. A boje się , że później nie będzie chciała łapać piersi. Więc zostawianie małej z kimś odpada. Chyba , że mama będzie jeździć z nami i spacerować z małą koło sklepu czy gdzieś :)

Zrobiły się pelniejsze. Ale cudów nie ma [emoji30]. Zostałam oszukana .. podobno w ciąży rosną .. [emoji24]
Nie martw się jedne mają pełne piersi w ciąży a inne tygryska na tyłku ;) jak cię to pocieszy to pełne piersi raczej potem zmaleją a twój [emoji234] na tyłku zostanie [emoji23][emoji23] taka pamiątka [emoji23] ja też mam już cały brzuch jak tygrys [emoji23]

Nie martw się jedne mają pełne piersi w ciąży a inne tygryska na tyłku ;) jak cię to pocieszy to pełne piersi raczej potem zmaleją a twój [emoji234] na tyłku zostanie [emoji23][emoji23] taka pamiątka [emoji23] ja też mam już cały brzuch jak tygrys [emoji23]
Zmaleja zmaleja.. tak jak pisalam moje wygladaly jak suszone sliwki.. i to wcale nie bylo apetyczne.. :/ tygryska tez mam na brzuchu.. :p

reklama
Do góry