reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hah dziękuje, strój to ledwo na mnie jest hah, taki obcisły, masakra xd

Właśnie nie! Miałam malutkie piersi tzn A75 jakoś, a moja mama właśnie miała większe i to mnie dziwiło, że gdzie to uciekło u mnie hah.

To dzięki tej ciazy [emoji847][emoji847]
Widać właśnie że takie nabrzmiałe [emoji39]
To się ciesz i korzystaj [emoji23]
U mnie było D przed ciążą a teraz są jeszcze większe i większy problem.. tylko staniki sportowe mnie ratują i nieliczne zwykle [emoji23]

Jeju, jesteście przekochane [emoji11][emoji847][emoji173]️ dziękuje ślicznie za każde życzonka i komplementy, których się nie spodziewałam [emoji5]

Na pewno wszystko się spełni, a w sumie już wszystko co do szczęścia potrzebne to mam, moja super rodzinka własna, zdrowie i Was na forum hah :)

My wróciliśmy po plazy, teraz prysznic, przebrać się i z piwkiem pójdziemy tak na 1,5 h na plaże żeby pobiegał, zaprowadzimy go i zobaczymy co dalej :)

Widać właśnie że takie nabrzmiałe [emoji39]
To się ciesz i korzystaj [emoji23]
U mnie było D przed ciążą a teraz są jeszcze większe i większy problem.. tylko staniki sportowe mnie ratują i nieliczne zwykle [emoji23]

Hah no właśnie domyślam się, że rozmiar taki już będzie + po porodzie mleko to już w ogóle będzie miazga hah. Ale narazie nie ciążą mi na kręgosłup, to najważniejsze [emoji56][emoji16][emoji85]

Dzień dobry.
Ja mam straszny spadek mocy od wczoraj nic mi się nie chce. Ja chcę już sierpień.

Miloscwczasachpopkultury, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:) super wyglądasz w ciąży naprawdę ciąża ci służy.

Ja nie kupuję lusterka do samochodu. Jak będę jeździć z dziećmi to małą będę wozić z przodu na siedzeniu pasażera, poduszkę powietrzną będę wyłączać. Jak będziemy jechać gdzieś w 5kę to ja będę siedział ma z tyłu.

Rozstępów w tej ciąży nie mam ale smaruję się codziennie min 2razy kremem na rozstępy. U mnie dopiero 31tc więc jeszcze pewnie wyjdą. Z poprzednich ciąż mam kilka na brzuchu.

reklama
Dziękuje, 4 lata zapuszczania tzn w 1 technikum miałam do ramion, a pod koniec czyli jak miałam 20 lat to do pasa. Teraz co 3 miesiące podcinam i takie są ;) a kolor to od góry naturalny tzn ciemny blond, a tak to raz farbowałam 3 miesiące temu na taki blond jasny niby i się tak pociemnial hah. A po ciąży chce taki u fryzjerki porządnie zrobić Zobacz załącznik 869316

Ale super :D aż sobie zapisałam [emoji16]

Do góry